هشدار جدی فیفا به عراق قبل از بازی با ایران و بحرین

کد خبر: ۹۳۴۵۵۸
|
۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۷ 03 November 2019
|
3987 بازدید

فدراسیون بین المللی فوتبال در نامه‌ای به فدراسیون فوتبال عراق خواستار تامین امنیت در دو دیدار این تیم برابر ایران و بحرین شد.

به گزارش تابناک ورزشی به نقل از گیلگمش‌پرس، تیم ملی فوتبال عراق باید در دو بازی بسیار حساس در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ از ایران و بحرین پذیرایی کند. عراق در شرایطی باید در این دو بازی میزبان باشد که موج اعتراضات مردمی نزدیک به دو هفته است، بیشتر شهر‌های این کشور را فراگرفته است.

یک منبع نزدیک به فدراسیون فوتبال عراق در گفتگو با «گیلگمش‌پرس» اعلام کرد که فیفا در نامه‌ای از عراق و حکومت این کشور خواسته است که امنیت دو بازی این کشور برابر ایران و بحرین را در بصره تامین کنند. تیم ملی فوتبال عراق و بحرین در این گروه ۷ امتیازی هستند و ایران هم با ۶ امتیاز در رده سوم جای دارد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟