گزارشی که از سوی تیمی تحقیقاتی وابسته به دانشگاه بیرمنگام صورت گرفته، نشان میدهد که حافظان صلح سازمان ملل از مادران اهل هائیتی "صدها" فرزند دارند.
به گزارش ایسنا، مطالعهای که از سوی دانشگاه بیرمنگام درباره ماموریت سازمان ملل در کشور هائیتی تهیه شده، بیان میکند که دخترانی که سن برخی از آنان به ۱۱ سال میرسیده، پس از آن که مورد سوء استفاده جنسی قرار گرفتهاند، باردار رها شدهاند.
به گزارش روزنامه دیلی میل، این بررسی دریافته است که برخی از این دختران "برای چند سکه" فروخته شدهاند تا بتوانند غذا دریافت کنند و احتمالا با حافظان صلح رابطه جنسی داشتهاند تا بتوانند جان سالم به در ببرند.
این مادران جوان پس از آن که کودکانشان به دنیا میآمدند در فقر رها میشدند.
معضل فرزندآوری کارکنان سازمان ملل در دوران تحول سیاسی هائیتی همزمان با زمین لرزه سال ۲۰۱۰ به حدی شدید شد که برخی از افراد محلی به این کودکان لقب "حافظان صلح کوچک" دادند.
دانشگاه بیرمنگام در این تحقیقات با افرادی که در نزدیکی پایگاه سازمان ملل زندگی کردهاند، بیش از ۲۵۰۰ مصاحبه انجام داده است.
این گزارش نتیجهگیری کرده است که "دخترانی که سن برخی از آنها به ۱۱ سال میرسیده، از سوی حافظان صلح سازمان ملل مورد سوء استفاده جنسی قرار گرفته و باردار شدهاند و در فقر رها شدهاند تا به تنهایی کودکانشان را بزرگ کنند".
این گزارش میافزاید، سربازانی از حدود ۱۲ کشور مختلف از جمله اوروگوئه، شیلی، آرژانتین، کانادا و فرانسه در این اقدامات دست داشتهاند.
سابین لی، سرپرست تیم این تحقیقات میگوید، یافتن شمار دقیق فرزندان حافظان صلح غیرممکن است اما "بیشتر محققان و مقامات سازمانهای مردم نهاد موافق هستند که میتواند تخمین زد شمار این کودکان به صدها تن میرسد".
او در این گزارش نوشته است: این یک معضل فراگیر است و به مواردی اندک محدود نمیشود. روایتهای متعددی از بهرهبرداری جنسی، سوء استفاده و ترک کودکانی که پدرانشان حافظان صلح هستند بارها تکرار شده و این نشانگر گستردگی این مشکل است.