مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

۲ کشته و ۳ زخمی بر اثر ریزش دیوار در مهاباد

بخشدار مرکزی مهاباد گفت: ریزش دیواری در روستای «کونه‌دی» این شهرستان منجر به مرگ ۲ کارگر و زخمی شدن سه نفر دیگر شد.
کد خبر: ۹۴۵۲۸۵
|
۲۹ آذر ۱۳۹۸ - ۰۳:۳۶ 20 December 2019
|
6429 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سلیمان پاکزاد اظهار داشت: این کارگران بر اثر ریزش سقف و خراب شدن دیوار انبار یک ساختمان در این روستا زیر آوار مانده و جان خود را از دست داده و مجروح شدند.

وی افزود: ۲ کارگری که در این حادثه جان خود را از دست دادند برادر بوده و از اهالی روستای «گرده‌یعقوب» از روستا‌های بخش مرکزی این شهرستان هستند.

وی اضافه کرد: سه کارگر دیگر که در این حادثه مصدوم شدند توسط اورژانس به بیمارستان امام خمینی (ره) مهاباد منتقل شدند و هم‌اکنون تحت مراقبت پزشکی هستند.

بخشدار مرکزی مهاباد اظهار داشت: علت اصلی این حادثه در دست بررسی است، اما شواهد نشان می‌دهد این اتفاق بر اثر بی‌احتیاطی کارگران در هنگام کار در یک انبار که از نظر استحکام ضعیف بوده، روی داده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟