پلیس تهران: همه جا زیر چتر امنیتی ما قرار دارد

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ با بیان اینکه تمام سطح پایتخت در پوشش چتر انتظامی پلیس قرار دارد گفت: تاکنون هیچ مشکلی امنیتی و انتظامی در راهپیمایی ۲۲ بهمن وجود نداشته است.
کد خبر: ۹۵۸۳۴۰
|
۲۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۴ 11 February 2020
|
5070 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، سردار کیوان ظهیری در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن با بیان اینکه نیروی انتظامی برای تأمین امنیت مردم با اقتدار مأموریت خود را انجام می‌دهد، اظهار کرد: نیروهای انتظامی در سطح شهر تهران به منظور تأمین امنیت راهپیمایی ۲۲ بهمن از ۲۴ ساعت گذشته در آماده‌باش صددرصد است.

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ خاطرنشان کرد: تمام تمهیدات لازم در این زمینه پیش‌بینی شده و در تمام میادین اصلی و مسیرهای منتهی به مسیر اصلی راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور فعال داریم و ۱۲ مسیر توسط نیروهای پلیس پیشگیری پوشش کامل داده شده است.

این مقام انتظامی با بیان اینکه تاکنون هیچ مشکل امنیتی - انتظامی وجود نداشته است گفت: پلیس از ظرفیت صددرصدی نیرو استفاده می‌کند و علاوه بر انجام سایر مأموریت‌های محوله در سطح پایتخت، هیچ خللی نیز در سایر مأموریت‌ها وارد نمی‌شود و تمام سطح شهر تهران در پوشش چتر امنیتی پلیس قرار دارد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟