به گزارش «تابناک»؛ مهمترین اخبار حوادث و توصیه پلیسی امروز (پنجشنبه بیست و چهارم بهمن ماه سال ۹۸) را میتوانی در این بسته خبری مشاهده کنید.
کشف گوشت فاسد از اغذیه فروشی شیرازفرمانده انتظامی شیراز از کشف یک تن و ۳۰۰ کیلوگرم گوشت فاسد و غیر بهداشتی در این شهرستان خبر داد.
بیشتر بخوانید
برق فروشگاه کارگر را سوزاندکارگر میانسالی که بر اثر بی احتیاطی در یک فروشگاه بزرگ واقع در تهرانسر دچار برق گرفتگی شدید شده بود، روانه بیمارستان شد.
بیشتر بخوانید
زنده زنده سوزاندن جوان طلافروش در سراتوحجت الاسلام سیدرضا سیدحسینی از صدور کیفرخواست پرونده انفجار خودرو سراتو در گرگان خبر داد.
بیشتر بخوانید
کشف محموله تریاک قبل از ورود به پایتخترئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فاتب از کشف ۱۳۱ کیلو و ۲۰۰ گرم ماده مخدر تریاک در محور قم به تهران خبر داد.
بیشتر بخوانید
دام شیطان برای دختر جوان در خانه زن همسایهپسر جوان در نقش خواستگار، دختری را با رویای ازدواج به خانهشان کشاند و تسلیم نیت شیطانی خود کرد.
بیشتر بخوانید
طلاق به خاطر چشم و هم چشمیهای کودکانهزوج جوان که دو سال پس از ازدواجشان به خاطر چشم و هم چشمیهای عروس خانم راهی دادگاه خانواده شده بودند با توافق طرفین از یکدیگر جدا شدند.
بیشتر بخوانید
اینترپل درتعقیب مظنون به قتل زن تهرانی مقیم آمریکاپسری که به عنوان تنها سرنخ ناپدید شدن یک زن دو تابعیتی در تهران شناخته شده است، تحت تعقیب پلیس اینترپل قرار گرفت.
بیشتر بخوانید
هشدار پلیسی:
خرید آنلاین
با توجه به رشد چشمگیر فناوری در چند دهه اخیر و تغییر شکل زندگی انسان، طبیعتاً باید علم در خدمت رفاه باشد که یکی از نمونههای بارز این حوزه علم تجارت الکترونیک و مخصوصاً خرید اینترنتی است. فروشگاههای آنلاین به دلیل داشتن ویژگیهای فوقالعاده خود مثل صرفهجویی در منابع وقت و انرژی، قیمت مناسب، دسترسی تماموقت، تنوع و جستجوی آسان کالا از طرف کاربران فضای مجازی بیشترین استقبال را داشته که همین استقبال باعث شده است تا کلاهبردارن سایبری دستبهکار شده و با سوءاستفاده از کاربران دست به اعمال مجرمانه بزنند.
مجرمان سایبری بخصوص در ایام خاص مثل روز ولنتاین، روز مادر و روز زن و... به دلیل زیادشدن خرید کادو از فروشگاهها و کانالهای شبکههای اجتماعی با پیشنهادهای اغواکننده، قیمتهای پایینتر از بازار، خدمات جانبی و تحویل سریع برای جنس فروختهشده و تبلیغات اینچنینی کاربران را فریب داده و اقدام به کلاهبرداری میکنند. مجرمان سایبری در این روش کلاهبرداری اقداماتی همچون عدم ارسال کالا پس از دریافت پول، ارسال کالای جعلی و بیکیفیت، عدم ارائه خدمات پس از فروش و... را انجام داده و مردم را گرفتار میکنند.
هموطنان باید بدانند که شبکههای خارجی به دلیل وجود مجرمین سایبری در این فضا محل مناسبی برای مراودات تجاری و اقتصادی نیست. همچنین کاربران سعی کنند کلیه خریدهای خود را از سایتهای دارای نماد اعتماد الکترونیکی انجام داده و در صورت خرید از سایر بسترها توجه نمایند تا قبل از اطمینان از سالم بودن جنس، مشاهده فیزیکی کالا، اصل بودن کالا و ... هیچگونه وجهی را انتقال یا پرداخت نکنند یعنی همان اصول پرداخت وجه بعد از تحویل کالا را رعایت نمایند و در صورت مشاهده هر نوع کلاهبرداری سایبری آن را از طریق سایت پلیس فتا گزارش کنند.