واکنش وزارت خارجه به مسدود شدن مرز‌های کشور

سخنگوی وزارت خارجه مسدود بودن مرز‌های کشور با برخی از کشور‌های همسایه را موقتی عنوان کرد و گفت: اقداماتی که برای مقابله با این ویروس باید انجام شود، باید جمعی باشد.
کد خبر: ۹۶۱۴۷۰
|
۰۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۵ 24 February 2020
|
19081 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، سید عباس موسوی در گفت‌وگویی درباره وضعیت ویروس کرونا در ایران گفت: سازمان بهداشت جهانی درباره برخی از مناطق جهانی وضعیت اضطراری اعلام کرده و طبیعی هم است که اقداماتی که برای مقابله با این ویروس باید انجام شود، باید جمعی باشد.

وی با بیان اینکه زمانی که ایران به بیماری کرونا آلوده نشده بود، نسبت به شیوع این بیماری به ایران نگرانی‌هایی داشتیم، اظهار داشت: وقتی ویروس کرونا در کشور شناسایی شد، همسایگان ما نیز نسبت به شیوع بیماری به کشورشان نگرانی‌هایی داشتند که طبیعی هم است، اما این مسئله نباید مانع مراودات مردمی یا صادرات و واردات میان کشور‌ها شود.

این دیپلمات ارشد ادامه داد: وزارت امور خارجه از طریق سفارتخانه رایزنی‌هایی را با مقامات ارشد کشور‌های همسایه شروع کرده است که اطمینان بدهد هیچ گونه موارد مشکوکی از مرز‌ها عبور نخواهد کرد. از جمله مسائل، گواهی صحت و سلامت است. بحث کالا‌ها هم در جریان است تا در این شرایط، ضمن توجه و درک نگرانی‌های همدیگر، مراودات تجاری ادامه یابد.
موسوی با بیان این که بسیار بعید است که این مسدودیت دائمی و مستمر باشد، گفت: این اقدام هم از جمله اقدامات پیشگیرانه و موقتی که از سوی برخی از کشور‌ها انجام شده است. ایران نیز در بحث ویزا‌ها به اتباع خارجی در حال فکر بر این مسئله است که صدور ویزا کاهش یابد.

وی با بیان اینکه امیدواریم با سرعت و جدیتی که در مبارزه نسبت به بیماری کرونا در ایران وجود دارد، به زودی شاهد روند معکوس ابتلا به این بیماری باشیم، خاطرنشان کرد: امیدواریم ان‌شاالله این خبر خوش را به مردم ایران و کشور‌های همسایه بدهیم و این اطمینان را به آن‌ها بدهیم که خطری متوجه آن‌ها نیست.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟