مشروح نخستین جلسه دادگاه محتکران ماسک؛

متهمانی که از چند کشور برای خرید ماسک به سرعت خودشان را به ایران رساندند/ نمی‌دانم ماسک‌ها را کجا بردند

متهم ردیف اول به رغم داشتن شغل پزشکی و مطلع بودن از شیوع ویروس کرونا در کشور و لزوم توزیع این اقلام بهداشتی در میان شهروندان و سازمان‌های مربوطه، به دنبال انتقال این اقلام به خارج از کشور بود. حسب تحقیقات انجام شده، خریدار اعلام می‌‌کند که به او گفته‌اند این کالا‌ها کاملا قانونی بوده است. پس از آن با تهدید خریدار خارجی مواجه می‌شود و...
کد خبر: ۹۶۴۲۱۴
|
۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۲ 07 March 2020
|
28649 بازدید
|

نخستین جلسه محاکمه جمعی از محتکران اقلام بهداشتی و دارویی مرتبط با ویروس کرونا، صبح امروز در شعبه چهارم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران اقتصادی برگزار شد.

به گزارش «تابناک»؛ در ابتدای جلسه، قاضی صلواتی که ریاست دادگاه را عهده دار است، گفت: اولین جلسه محاکمه متهمان پرونده حاضر در شعبه چهارم دادگاه ویژه رسیدگی به پرونده‌های اخلالگران و مفسدان اقتصادی با حضور مستشاران، وکلای مدافع، نماینده دادستان و مدیران کل اداره حقوقی و بازرسی وزارت بهداشت در اجرای ماده ۳۵۲ قانون آیین دادرسی کیفری به صورت علنی است.

وی در ادامه با اشاره به مواد ۳۵۴، ۳۵۸ و ۳۵۹ قانون آیین دادرسی کیفری از نماینده دادستان خواست تا کیفرخواست را قرائت کند و پیرو آن، شاه‌محمدی با حضور در جایگاه با اشاره به تاکیدات معصومان و بزرگان در خصوص دو نعمت سلامت و امنیت خاطرنشان کرد: ابتلای تعدادی از هموطنان به ویروس کرونا سبب شد تا مردم برای خرید وسایل بهداشتی پیشگیری به داروخانه‌ها و مراکز بهداشتی مراجعه کنند، اما به واسطه اقدامات گروه‌های داخلی و خارجی که درصدد سوءاستفاده از این نیاز مردم و ارضای نیاز‌های مالی خود بودند، اتفاقاتی رخ داد و این افراد نیاز مردم را دستاویزی برای تشنه نگه داشتن بازار و کسب سود بیشتر قرار دادند و از این جهت نظام سلامت همگانی را به خطر انداختند.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت به منظور مرتفع کردن نیاز‌های مردم در این حوزه قصد داشت این اقلام را رایگان عرضه کند تا از ایجاد تقاضای القایی پیشگیری شود. در رصد‌های انجام شده توسط ضابطان مشخص شد که بخش عمده‌ای از این اقلام در حال خرید و فروش در بازار‌های غیررسمی همچون ناصر خسرو و جمهوری است و تا رقم‌های میلیونی نیز سفارش داده شده است. در پرونده حاضر تعدادی از اخلالگران در مایحتاج عمومی حضور دارند که در ادامه به شرح مشخصات آن‌ها اشاره خواهد شد.

نمی‌دانم ماسک‌ها را کجا بردند/ردپای طرف خارجی در معاملات‌

نماینده دادستان ضمن تشریح مشخصات متهمان پرونده گفت: متهم ردیف اول رضا ستوده، فرزند یدالله متولد سال ۵۳، پزشک عمومی و بازداشت از تاریخ هفتم اسفند ماه ۹۸، متهم ردیف دوم ابوبکر کووایوو فرزند بیک مراد با تابعیت تاجیکستان بازداشت از هفتم اسفند ماه ۹۸، متهم ردیف سوم یونس احراروو، با سواد متاهل اهل تاجیکستان بازداشت از تاریخ هفتم اسفند ۹۸، متهم ردیف چهارم کریم ستوده فرزند یدالله متولد سال ۴۷ باسواد متاهل فاقد سابقه کیفری بازداشت از تاریخ هفتم اسفند ۹۸، متهم ردیف پنجم ناظم میزایف با تابعیت آذربایجان، بازداشت از تاریخ هفتم اسفند ۹۸، متهم ردیف ششم سعید عباسی قله جوق فرزند علی، متولد سال ۷۱، باسواد مجرد فاقد سابقه کیفری بازداشت از تاریخ هفتم اسفند ۹۸، متهم ردیف هفتم مهرداد حاذقی کلوانق فرزند علی متولد سال ۶۸ با سواد مجرد فاقد سابقه کیفری و بازداشت از تاریخ هفتم اسفند ماه ۹۸ که اتهام ایشان اخلال کلان در نظام اقتصادی از طریق اخلال در نظام توزیع مایحتاج عمومی است.

شاه محمدی افزود: در این برهه حساس که کشور در شرایط شیوع فراگیر به بیماری کرونا قرار دارد و عموم مردم با نگرانی از ابتلا با مراجعه به مراکز درمانی و داروخانه‌ها به دنبال تهیه وسایل بهداشتی جهت پیشگیری از ابتلا به این بیماری بودند، با افزایش قیمت و کمبود این اقلام مواجه شدند. برخی از افراد سودجو نسبت به خرید عمده کالا‌های مزبور اقدام و از توزیع و تحویل این کالا‌ها به مردم و سازمان‌های متبوع امتناع کردند و موجب به خطر انداختن سلامت مردم، افزایش این بیماری و نگرانی مردم شدند.

نماینده دادستان درباره متهم ردیف اول پرونده گفت: متهم ردیف اول به رغم داشتن شغل پزشکی و مطلع بودن از شیوع ویروس کرونا در کشور و لزوم توزیع این اقلام بهداشتی در میان شهروندان و سازمان‌های مربوطه به دنبال انتقال این اقلام به خارج از کشور بود. حسب تحقیقات انجام شده خریدار اعلام می‌کند که رضا ستوده به او گفته این کالا‌ها کاملا قانونی بوده و ستوده نیز اعلام می‌کند هنگام درخواست خریدار با مشکل قانونی مواجه نبود. پس از آن با تهدید خریدار خارجی مواجه می‌شود و اعلام می‌کند وجهی بابت دلالی خرید از خریدار دریافت نکرده است. نامبردگان در حالی که از وجود بیماری کرونا در کشور مطلع شدند باید این اقلام را به وزارت بهداشت تحویل می‌دادند، اما دنبال مشتریانی برای کسب سود بیشتر بودند.

وی در ادامه با اشاره به مشخصات سه نفر دیگر از متهمان پرونده گفت: بهروز رسولی اصل بازداشت از تاریخ ۵ اسفند ماه ۹۸، متهم است به اخلال جزئی در امر توزیع مایحتاج عمومی. حمید غفاری فرزند محمد متولد سال ۵۸ باسواد بازداشت از تاریخ ۱۱.۱۲.۹۸ متهم دیگر است که با گزارشات مردمی مشخص می‌شود کارتن‌های الکل را دپو کرده تا در فرصت مناسب و با قیمت بالاتر به دلالان دیگر بفروشد. نامبرده علی رغم اینکه فروشنده عمده مواد بهداشتی بوده نسبت به خرید و دپو الکل اقدام می‌نماید و بزه انتسابی وی محرز و مسلم است. متهم بعدی، سهیل حاتمی پور فرزند حسین متولد سال ۷۲، فاقد سابقه کیفری بازداشت از تاریخ ۶.۱۲.۹۸ متهم به اخلال در امر توزیع مایحتاج عمومی از طریق خرید ماسک تنفسی و عدم عرضه به مردم است.

نماینده دادستان با اشاره به جمیع اقدامات مجرمانه انجام شده از سوی متهمان پرونده گفت: عمل ایشان باعث نارضایتی عمومی شده و می‌تواند سبب بازیچه بیگانگان شود. انتساب جرایم مذکور به همگی متهمان محرز و مسلم است و با توجه به اینکه ارتکاب جرایم فوق در زمانی که سلامت جامعه در خطر بوده اتفاق افتاده، اشد مجازات را برای متهمان درخواست می‌نمایم.

وی در این قسمت از جلسه دادگاه گفت: حسب گزارش ضابطین و مقدار زیادی ماسک احتکار شده از مهرداد حاذقی و همسرش کشف شده که قصد فروش این اقلام در بازار آزاد به مقدار عمده و با نرخ بالاتری داشتند.

شاه محمدی افزود: فردی از یکی از کشور‌های خارجی از طریق ساواژ با استفاده از مرتبطین قصد خرید ماسک و ورود آن به کشور خود را داشته است؛ اما با توجه به این که قرارداد در ترکیه قابلیت انجام و رفع تعهد نداشته ساواژ از طریق رضا و کریم ستوده با او آشنا می‌شود و رضا ستوده اعلام می‌کند به واسطه رابطه‌ای که دارد می‌تواند رفع تعهد کند. در ادامه دلالان وارد کشور شده و در یک بازه زمانی ماسک‌ها را خریداری و در نزدیکی گمرک غرب اقدام به احتکار و دپو می‌کنند. خریدار زمانی که از اقدامات وزرات بهداشت جهت جلوگیری از صادارت و خروج این اقلام مطلع می‌شود و می‌بیند نمی‌تواند این اقلام را از کشور خارج کند، می‌گوید که باید پول را مسترد کنید که در ادامه کریم و رضا ستوده و دلالان دیگر با شناسایی سعید عباسی و مهرداد حاذقی سعی در فروش این اقلام در بازار آزاد کردند.

وی اظهار کرد: متهمان انباری را در اتوبان آزادگان برای دپوی مجدد ماسک تهیه می‌کنند که توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه شناسایی و سایر متهمان نیز در جلسه‌ای در میرداماد که به قصد خرید اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم تشکیل شده بود دستگیر شدند. متهمان هتل‌های شمالی تهران را برای سکونت انتخاب کرده بودند که قریب به چندین هزار تب سنج خریداری و در هتل دپو می‌کنند که تمامی اقلام کشف و ضبط و متهمان شناسایی و دستگیر شدند.

نماینده دادستان با اشاره به روند رسیدگی سریع و تسریع در صدور کیفرخواست از ناحیه دادسرا گفت: این نشانه‌ای برای افرادی است که درصدد سوءاستفاده از سلامت مردم و به خطر انداختن سلامت آن‌ها برای کسب سود و منفعت هستند و باید بدانند که دادسرای تهران و دستگاه قضایی در برخورد با هر کسی که در صدد کسب سود و منفعت از این طریق است، اشدا علی المجرمین خواهد بود.
 

سود یک سنتی برای هر ماسک

در ادامه رسیدگی به اتهامات محتکران اقلام بهداشتی در دادگاه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی، متهم ابوبکر کووایف یکی از متهمان پرونده در ادامه گفت: طرف خارجی گفت که من نمی‌خواهم به ایران بروم. ساواژ گفت که قرار شده از کشور سومی تهیه شود. طرف خارجی خیلی استرس داشت و از من خواهش کرد با یونس که ترکیه‌ای بلد است و فیروز که ساواژ را می‌شناسد ببیند که قضیه چیست و گفت که پولم را می‌خواهم. من گفتم که کاره‌ای نیستم. سپس وارد ایران شدم و خودشان هتل را گرفتند، خود ساواژ هتل را گرفت.

وی افزود: عکس و ویدئو گرفتم و برای طرف خارجی فرستادم. ساواژ گفت: طرف خارجی اگر ماسک می‌خواهد به او بگو که بیاید. طرف خارجی گفت که من طرف ایرانی را نمی‌شناسم و پول داده‌ام. ساواژ گفت: شرکت ما با پولی که از کشور طرف خریدار آمده به مشکل خورده و بانک پول را نمی‌دهد. طرف خارجی قبول نکرد که پول بدهد و گفت که بابت تحریم‌ها نمی‌توانم به ایران پول بریزم.

متهم در ادامه بیان کرد: نمی‌دانم که شرکت ساواژ از چه راهی و چگونه از بانک چند صد هزار دلار گرفت و فرستاد و ساواژ گفت که به طرف خارجی بگو پول را به طرف ایرانی داده‌ام. طرف خارجی گفت: من بار قانونی می‌خواهم و اگر غیر قانونی است، نمی‌خواهم.

قاضی خطاب به متهم گفت: از این معامله چقدر سود می‌بردی؟

متهم ابوبکر کووایف در پاسخ گفت: من از هر ماسک یک سنت دریافت می‌کردم و از نهم آمدم و تا بیست و چهارم در ایران بودم. به هر جا که می‌رفتیم هتل مقرر کرده بود. من از طرف خارجی هیچ پولی دریافت نکردم و به جز دو هتل و یک سوپر مارکت و انباری در آزادگان جای دیگری نرفتم و کار من ترجمه بود.

نماینده دادستان گفت: طرف ایرانی چه کسی بود که گفت: مجوز خروج و صادرات را در ایران می‌گیرد. ساواژ طرف ترکیه‌ای است و شما از طریق ناظم با ستوده آشنا می‌شوید. چه شخصی گفت که می‌تواند مجوز خروج را دریافت کند؟

این متهم گفت: شرح نامه سه طرفه بود و طرف ایرانی رضا بود.

از مردم و حکومت ایران معذرت خواهی می‌کنم

نماینده دادستان گفت: یک قراردادی را در ترکیه داریم که به خاطر قیمت ماسک، رفع تعهد نشد. در ایران و در شرح قرارداد چه هزینه‌ای قرار بود به ستوده پرداخت شود.

متهم ابوبکر کووایف گفت: صحبت‌های مالی بین خودشان بود و من نیز خط فارسی بلد نبودم.

شاه محمدی بیان کرد: در این مدت که در تهران سکونت داشتید آیا ندیدید که مردم ما به ماسک نیاز دارند و هجمه‌ای ایجاد شده بود؟

متهم گفت: من این موضوع را برای طرف خارجی ترجمه کرده بودم!
 
نماینده دادستان گفت: ابوبکر رابط اصلی خریدار اولیه ماسک‌ها در ترکیه و ایران است و به واسطه اینکه زبان فارسی بلد بود به ترکیه مراجعه می‌کند که متوجه می‌شود هر ماسک ۲۵ سنت قیمت دارد. در ادامه او را به ایران می‌فرستند و توسط ستوده و ناظم که نماینده ساواژ بود در هتلی سکونت پیدا می‌کند که در آنجا تب سنج‌ها کشف شدند و حسب اقاریر از وضعیت کرونا مطلع هستند. نهایتاً نمی‌تواند اقلام را در گمرک ترخیص کند و در دو انبار دپو می‌کنند که نهایتاً کشف شد.

متهم گفت: من خط فارسی و ترکی بلد نیستم و ماسک‌ها را به طرف خارجی و همسرش نشان دادند، اما نه من و نه طرف خارجی نمی‌دانیم که بعد از آن این ماسک‌ها را کجا بردند. من قصد ضرر به هیچ کسی را نداشتم و از مردم و حکومت ایران معذرت خواهی می‌کنم.
 

متهمی که در کشور خودش ساخت و ساز می‌کند!

در این بخش از جلسه دادگاه قاضی صلواتی از متهم یونس احراررو خواست تا در جایگاه قرار گیرد و خود را معرفی کند.

متهم یونس ضمن قرار گیری در جایگاه گفت: من ۳۸ سال دارم، شغلم تجارت است و اهل تاجیکستان هستم.

رئیس دادگاه ضمن تفهیم اتهام به متهم از او خواست تا دفاعیات خود را شرح دهد.

متهم یونس گفت: یکی از دوستانم به نام فیروز، زمانی که من در ازبکستان بودم به من زنگ زد و گفت که می‌خواهیم از ترکیه ماسک بخریم و مرا به ترکیه دعوت کرد. روز پنجم به ترکیه آمدم. وقتی به ترکیه رفتم فیروز و ابوبکر را دیدم. در آن زمان ساواژ در ایران بود و عکس فرستاد که در آنجا ماسک وجود دارد و از ما خواست که به ایران برویم. در ترکیه دو روز در هتل ماندیم و با طرف خارجی حرف زدیم که در نهایت ما را به ایران فرستاد.

این متهم گفت: روز هشتم یک شب در فرودگاه آذربایجان بودیم و روز نهم به فرودگاه تهران آمدیم. با تاکسی به هتل پرسیون رفتیم و در آنجا کریم ستوده و ناظم را شناختیم که گفتند ماسک هست و به مکانی در حسن آباد رفتیم و دیدیم. ابوبکر نیز ویدئو گرفت و برای طرف خارجی فرستاد طرف خارجی نیز گفت: من می‌خواهم و می‌خرم. رضا ستوده ترکی بلد است و چند هزار دلار از شرکت ترکیه از طریق صرافی برای رضا ستوده آمد که رضا گفت: من به شرکت تولید آرمان فرستادم.

متهم یونس بیان کرد: اجازه خارج کردن ماسک‌ها را باید رضا می‌داد. بار اول شش روز ماندیم و ماسک نرسید و مجوزی نیز داده نشد تا اینکه طرف خارجی آمد و راضی شد. ما نیز تجارت خودمان را داشتیم و فکر‌های خوبی داشتیم که قریب به انجام بود و مکتوب نوشتیم. روز بیست و پنجم ساعت ده یا یازده از خواب بیدار شدم که متوجه شدم رضا ستوده در هتل نیست و قریب به ساعت یک متوجه شدم که تلفن‌هایشان خاموش شد.

این متهم افزود: در هتل  پرسیدم که پذیرش هتل گفت: هتل هیچ قرضی ندارد و داکیومنت‌های آن‌ها در هتل نیست. به فیروز گفتم که تجارت در دنیا یک قانون دارد و به پلیس شکایت می‌کنیم.

وی افزود: وقتی ساواژ با سفارش طرف خارجی تب سنج سفارش داد پرس و جو کرد و فهمید که مشکلی ندارد و تعدادی از آن‌ها را توسط خانمش فرستاد و مشکلی نداشت.

نماینده دادستان خطاب به متهم یونس احراررو گفت: اقاریری که نزد ضابطان داشتید مجدداً تکرار کردید. فقط علت فرار آقای فیروز و ساواژ مشخص نیست، شما در کشورتان در کار ساخت و ساز ساختمان هستید و در امور پزشکی کار تجاری انجام نداده‌اید.

وی افزود: در دفاعیاتتان گفتید تب سنج از ۱۲ دلار به ۱۴ دلار در عرض دو ساعت افزایش قیمت داشت. وقتی در عرض نیم ساعت و یک ساعت شاهد افزایش قیمت بازار بودید پس می‌دانستید که بازار آشفته است و کشور به این اقلام نیاز دارد. چه مبلغی به آقای ستوده قرار داد نوشتید؟

این متهم گفت: حدود ۱۶۰ هزار دلار بود. ۵۰ هزار دلار از ترکیه پول آمد و ساواژ گفت: پول زیادی می‌فرستم، ۱۳۷ هزار دلار ستوده از صرافی دریافت کرد.

پس از پایان دفاعیات متهم ردیف سوم پرونده قاضی ختم جلسه را اعلام کرد و گفت: جلسه بعدی دوشنبه ۱۹ اسفند ماه برگزار می‌شود.
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۷
فقط همین چند نفر؟!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۷
بیخود بهونه نیارید .... این باندها بدون تبانی با آقا زاده ها و دم کلفت ها، هرگز نمیتونن از این کارا بکنن
توی این مملکت، فقط آفتابه دزد دستگیر میشه و دانه درشت ها همچنان در حال دزدی و چپاول هستند
احسان
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۹:۵۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۷
پیگس چرا الان ماسک نیست اگه محتکرارو گرفتین؟!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۰۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۸
نتیجه نامه اعتراضی وزیر بهداشت به رئیس جمهور که گفتند ۲۰۰ میلیون ماسک را احتکار کرده اند
چه شد ؟
و به کجا رسید ؟
کدام نهاد بود ؟
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۷
ابوبکر کووایوو تابعیت تاجیکستان"، "یونس احراروو تابعیت تاجیکستان""ناظم میزایف تابعیت تاجیکستان"
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۸
کجاست اون اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات که دم گوش خودمون به چه راحتی این کارها را انجام میدن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۷
اون 200 میلیون ماسک پیدا شد؟؟
چرا وزارت اطلاعات را بی خود درگیر میکنید و باعث مصرف بیهموه منابع انسانی و مالی این وزارت میشید!!!
معلومه کیا هستند حالا دنبال خرده پاها هستید؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۷
معلومه دیگه. وزارت اطلاعات باید محتکرین رو شناسایی کنه. اینطوری دست سازمانهای اطلاعاتی برا کار در ایران بازتره و زودتر به اهدافشون میرسن. مسیولین بی کفایت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۸
آنها ژن برتر بودند
و قابل پیگیری و تعقیب نبودند !؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۵:۵۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۸
کدوم 200 میلیون ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۷
خوب ماسکا کوشن چرا تو هیچ داروخانه ای پیدا نمیشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۷
چرا همیشه برای فرار از مشکلات پای خارجی ها را وسط می کشید ؟

دشمن خارجی و دشمن فرضی زیاد داریم.
سید عباس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۷
مرد در دنیا فقط کیم جوون اون قاطعانه عمل میکنه دادگاه نمیخواد فقط شو اجرا میکنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۷
اينها دلا ل و مفسد في الارض شما که ادعا مي کردين ماسک و الکل و ... چندين ميليون عدد و چندين تن کشف کردين کجا بردين؟ مردم ميدانند از کشورهاي خارجي چقدر کمک رسيده چرا در شبکه توزيع نيست و کجا رفتند دلالان و کاسبان رانت و تحريم و انحصار متصل به قدرت بايد اگاه باشند مردم همه اينها را رصد کرده و ظالمان رانتخوار را به سزايشان خواهند رساند فرافکني نکنيد اينها جزئي هستند.
اموزگارقبلی دانشگاه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۷
۱-این پزشک ورودی بعد از انقاب به دانشگاه دونکته بسیار مهم برای پزشکان که جانشان رابرای ملتشان کف دست گذاشته وتا کنون تعدادی فوت کرده اند وجود دارد ۱- دانشگاه ازاد یا دولتی بوده وکدام دانشگاه ۲- سهمیه ای یا کنکوری است چون در تمام علوم بخصوص پزشکی میزان سواد ودنبال کردن یادگیری رابطه مستقیمی با وجدان وشرافت دارد اگر دقت شود پزشکانی که شغل دیگری مانند بساز وبفروشی یا بورسی یا معاملات دلار میکنند در کار پزشکی دانش کافی ووجدان حرفعه ای کافی هم ندارند بنده از مقامات تقاضا دارم برای حفظ ابروی پزشکان واقعی اینهارا روشن کنند
پاسخ ها
Rz
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۷
مشخص شد که پزشک‌نبوده و جعل عنوان میکرده
متاسفانه از ابتدا این موضوع رو بررسی نکردن
حالا اعلام این موضوع که پزشک نیست ۲۰ برابر کمتر از اصل خبر دیده میشه
ناشناس
| Russian Federation |
۲۳:۲۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۷
اگه پزشک نیست پس این سایت به دلیل اخبار کذب قابل پیگرد هست و باید به دادگاه مطبوعات معرفی بشه هر چند روزانه هزاران از این خبرهای کذب به راحتی منتشر میکنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۸
پزشک نبودە تکنسین رادیولوژی بودە و مدرکش را از باکو جمهوری آذربایجان گرفتە بودە
سعید
| Netherlands |
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۹
رضا ستوده پزشک نیست.مدرک کاردانی یکی از رشته های تشخیصی را دارد.
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۷
براستی پول و ثروت باد آورده و سوار شدن بر حوادث اینچنینی چقدر آمادگی و قصاوت میخواهد که بعضی ها دارند وانسان به جای کمک و همدردی و مساعدت به هموطنش داشته های اندک ملزوماتی که شدیدا به آن نیاز دارد را به جاهای دیگر صادر کند بدون اینکه کوچکترین احساس شرم وحیایی بکند چرا عدهای از ما به این روز نکبت وار افتادیم بی شک مراجع قانونی به جای زندانی کردن این افراد کلیه اموال آنها را مصادره کرده ودر راه سلامت جامعه هزینه کنداین کوچکترین کار ممکن در حق این افراد است که درسی برای دیگران باشد و گرنه این افرادعلاوه بر تحمیل هزینه نگهداری وخرد وخوراک دیگر راههای سواستفاده وسود جویی وخلاف را در زندان از همردیفان خود یاد میگیرند و چنین است که مجازات معمول که همان زندان باشد تاثیری در رفتار وکردار بعدی آنها ندارد و همان مصادره اموال میتواند از تشدید این جرایم بکاهد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۷
این فرد ظاهرا پزشک نیست و و به سادگی در سایت نظام پزشکی با جستجوی پزشک مشخص است که رضا ستوده پزشک تفاوت فاحش در عکس ایشان و این متهم وجود دارد هر کس که هست باید به اشد مجازات قانونی برسد
پاسخ ها
ناشناس
| Russian Federation |
۲۳:۳۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۷
قابلیت پیگیری توسط نظام پزشکی به جرم اشاعه اخبار کذب اگه واقعا اینطور از نظام پزشکی خواهش میکنم رسیدگی کنه اینا بار اولشون نیست این اخبار کذب بی هیچ ترسی منتشر میکنن
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟