اقلام‌مکشوفه‌بهداشتی به‌سرعت وارد مدارتوزیع نمی‌شود

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران با بیان اینکه اگر تهران برای رفع نیازهای خود دچار مشکل شود، کشور نیز دچار چالش خواهدشد، گفت: اقلام مکشوفه به سرعت وارد مدار نمی‌شوند، همچنین افزایش ظرفیت در تولید هنوز توانسته در عرصه خود را بروز دهد.
کد خبر: ۹۶۴۴۳۳
|
۱۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۴ 08 March 2020
|
8752 بازدید
|
۶

 

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم؛ دکتر علیرضا زالی در نشستی که با اعضای هیئت رییسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران برگزار شد، اظهار کرد: به نظر می‌رسد از زمان شروع بحث کرونا در کشور در پروتکل‌های ملی، ساز و کار مدون و شفافی برای مشارکت گرفتن از بخش خصوصی نبوده است و این مسئله باعث ایجاد یک سردرگمی در ظرفیت‌های بخش خصوصی شده است.

وی اضافه کرد: همزمان بخشی از اقدامات بخش خصوصی مانند مجوزها، استفاده از ظرفیت‌های خارج از کشور و ... با اقدامات بروکراتیک و ممانعت‌هایی که متناسب با شرایط فعلی کشور نیست روبه‌رو می‌شود.

زالی با تاکید براهمیت موضوع کرونا و ارتباط مستقیم آن با جان و سلامت مردم توضیح داد: اولین موضوع، بحث امکانات حفاظت فردی است، یک بخشی از آن به خاطر سهمیه محدودی است که وزارت بهداشت برای استان تهران در نظر دارد و بخشی دیگر مربوط به این است که اقلام مکشوفه به سرعت وارد مدار نمی‌شوند، همچنین افزایش ظرفیت در تولید هنوز توانسته در عرصه خود را بروز دهد.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران خواستار مشارکت اتاق بازرگانی در تامین این اقلام شد و افزود: در مورد تهران پیچیدگی‌های بیشتری وجود دارد، زیرا حجم بیماران بستری و خدمات درمانی گاهی اوقات از مجموع 10 استان در کشور بیشتر است.

وی با اشاره به جمعیت شناور انبوه در شهر تهران تصریح کرد: این پدیده احتمالا تمام کشور را درگیر می‌کند اما ما درحال حاضر در خط مقدم و نقطه داغ آن قرار داریم، به همین خاطر تهران به پروتکل متفاوتی نیازمند است زیرا تهران ایستگاه پایانی خدمات درمانی در کشور است و بدحال‌ترین بیماران در نهایت به تهران منتقل می‌شوند.

زالی با بیان اینکه اگر تهران برای رفع نیازهای خود دچار مشکل شود، کشور نیز با چالش رو به رو خواهد شد، اظهار کرد: در مورد تجهیزات حفاظت فردی سه مسئله نقدینگی، تامین تجهیزات و توزیع آن در سطح بازار وجود دارد که بخش خصوصی می‌تواند در این زمینه چابک‌تر عمل کند.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران با بیان اینکه می‌توان با هماهنگی نسبت به ترخیص اورژانسی این اقلام در گمرک اقدام کرد، خاطرنشان کرد: در تهران با وضعیت نگران کننده‌ای در الگوی ارائه خدمات رو به رو هستیم زیرا تعداد بیماران افزایش می‌یابد و بیماران بدحال‌تری بستری خواهند شد که در نتیجه اقلام سرمایه‌ای ما در بیمارستان‌ها مانند اقلامی که در آی‌سی‌یو استفاده می‌شود در چند روز آینده مطلقا برای بیماران بدحال کافی نخواهد بود.

وی ادامه داد: اگر از الان به تجهیز، توسعه و لجستیک این اقلام سرمایه‌ای کمک نکنیم شاهد افزایش خسارات جانی بر اثر کرونا خواهیم بود.

زالی با اشاره به اینکه بیماری کرونا به یک مسئله جهانی تبدیل شده است، خواستار تصمیم‌گیری، برنامه ریزی و اقدام در کوتاه‌ترین زمان ممکن برای تهیه تجهیزات بهداشتی و درمانی با مشارکت اتاق بازرگانی شد.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران با اشاره به آثار منفی این اپیدمی بر صنعت، تولید و بازرگانی کشور خاطرنشان کرد: البته اگر بتوانیم هرچه سریعتر امکانات را در حوزه سلامت فراهم و بیماری را کنترل کنیم به نوعی احیای سریعتر اقتصاد کشور نیز کمک کرده‌ایم.

زالی افزود: اگر باری که بر دوش حوزه سلامت کشور است زودتر برداشته شود، اقتصاد نیز سریعتر مسیر معمول خود را پیدا می‌کند.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران ادامه داد: تفاوت موضوع کرونا با سایر رخدادها در کشور این است که درحال تجربه پدیده‌ای هستیم که متاسفانه هم دانش کمی در عرصه جهانی برای آن وجود دارد و هم اینکه با حوادثی همچون سیل و زلزله کاملا متفاوت است.

وی افزود: این بیماری ابعاد خیلی پیچیده‌ای دارد و فقط یک رخداد غیر مترقبه بیولوژیک نیست، بلکه به اندازه ابعاد بیولوژیک آن، ابعاد اجتماعی و اقتصادی آن نیز گسترده است.

زالی با بیان اینکه ممکن است درگیری با این بیماری بین دو تا سه ماه آینده نیز ادامه داشته باشد، یادآور شد: تجربه چین نیز نشان می‌دهد در مقاطعی که به نظر می‌رسید اپیدمی در این کشور در حال کنترل است دوباره با یک موج جدید روبه‌رو شد، بنابراین اعلام زمان مهار این اپیدمی در کشور در حال حاضر کار دشواری است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۵
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۸
اگر قرار نیست فورا در شبکه مصرف توزیع نشوند پس فلسفه کشف و مصادره این اقلام چه بوده؟!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۸
پس نوش دارو بعد از مرگ سهراب خواهند بود اقلام مکشوفه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۸
این اقلام مکشوفه مجددا توسط کاشفین احتکار میشود
این بگیر و ببندها فقط جهت انحصار در احتکار است و هیچ سودی برای ملت ندارد
ناشناس
|
Germany
|
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۸
جدا خسته نباشید! صنایع نیمه تعطیل, کاغذ بازی در حد بنز و در نهایت سیستم پخش فشل!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۸
این بنده خدا یک پزشک استاد دانشگاه هست که انداختنش جلو برای مدیریت بحران تهران
با اینحال به نظر میرسه اگه به حرفاش عمل بشه از مدیران رده بالاترش خیلی بهتره
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۸
کاش این نهادها زحمت کشف ماسک و لوازم بهداشتی را به خودشان نمی دادند . محتکران حداقل با قیمت بالا این اقلام را به مردم میفروختند ولی الان که کشف شده اند امکان تهیه با قیمت های بالا هم وجود ندارد.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟