تیجه آزمایش کرونای رییس‌جمهوری برزیل مثبت اعلام شد

اولین رییس‌جمهوری مبتلا به کرونا

نتیجه آزمایش رییس‌جمهوری برزیل که به تازگی با همتای آمریکایی خود دیدار کرده بود، مثبت اعلام شد.
کد خبر: ۹۶۵۶۰۲
|
۲۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰ 13 March 2020
|
24621 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، ژایر بولسونارو، رییس‌جمهوری ۶۴ ساله برزیل چند روز پیش با دونالد ترامپ، همتای آمریکایی خود دیدار کرده بود. روزنامه نیویورک‌تایمز نوشت، نتیجه آزمایش کرونای بولسونارو مثبت اعلام شده است.

نیویورک‌تایمز این خبر را به نقل از رسانه‌های محلی برزیل منتشر کرده و نوشت، بولسونارو همان فردی است که به تازگی پاندمی کرونا را یک «توهم» قلمداد کرده بود.

بر اساس گزارش‌ها، رییس‌جمهوری امروز (جمعه) در حالی که ماسک بر صورت داشته، رویت شده است. او به تازگی و پس از دیدار با ترامپ به برزیل بازگشته است.

اخباری که پیش‌تر منتشر شده بود، حاکی از آن است که مسئول رسانه‌ای دفتر ریاست‌جمهوری برزیل نیز به کرونا مبتلا شده است. این مقام مسئول نیز در دیدار رییس‌جمهوری برزیل با ترامپ حضور داشته است.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟