به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از تارنمای "مصری الیوم"، المنظری در گزارش هفتگیاش اعلام کرد، شمار مبتلایان به کووید-۱۹ در یک هفته گذشته در منطقه خاورمیانه از ۳۲ هزار و ۴۴۲ به ۵۸ هزار و ۱۶۸ نفر افزایش یافته است.
مدیر منطقهای سازمان بهداشت جهانی افزود: با وجود خطرناکبودن شرایط، همچنان فرصت برای جلوگیری از شیوع بیماری کووید-۱۹ در منطقه خاورمیانه وجود دارد.
وی ادامه داد: ما نیازمند تدابیر فوری هستیم و رهبران کشورها نقشی محوری در این خصوص دارند، همه دولتها و مردم منطقه باید از یک اقدامات کارساز پیروی کنند.
المنظری تأکید کرد: افزایش شمار مبتلایان بیانگر سرعت انتقال بیماری است و راههایی که برای مقابله با انتقال این بیماری وجود دارد، آن است که کشورها در تست تمام افراد مشکوک به کرونا و شناسایی افرادی که با بیماران ارتباط داشتهاند، جدیت بیشتری داشته باشند.
وی افزود: تدابیر مناسب برای قرنطینه باید عملی شود ،قرنطینه مبتلایان قطعی به کرونا یک موضوع بسیار مهم است و باید دامنه آن در بسیاری از کشورها گسترش یابد، همچنین تمام این اقدامات برای مبارزه با انتقال بیماری و جلوگیری از شیوع آن بسیار اهمیت دارد و در تغییر روند این بیماری همهگیر سهیم خواهد بود.
المنظری گفت: در خانه بمانید و از خود مراقبت کنید، این یک شعار نیست بلکه یک پیام هشدارآمیز برای نجات جان افراد است.
مدیر منطقهای سازمان بهداشت جهانی افزود: فردی که علایمی چون تب، سرفه دارد باید خود را قرنطینه و از تماس با دیگران خودداری کند و درصورتی که در تنفس دچار مشکل شد، حتما به دنبال مراقبت پزشکی باشد.
المنظری گفت: هنوز برای مقابله کرونا در خاورمیانه فرصت داریم اما این فرصت هر روز کمرنگتر میشود.
وی افزود: چشمانداز منطقهای ما برپایه حمایت از بهداشت تمام افراد و مشارکت همگان استوار است و اهمیت نقش تمام کشورها و جوامع و افراد خاورمیانه یکسان است و تنها با اجرای تدابیر جدی و مناسب و پیروی از یک رویکرد جامع که برپایه همبستگی و تلاش استوار باشد، میتوان با کووید-۱۹ مبارزه کرد.
وی در پایان گفت: هرگز اجازه نخواهیم داد که ویروس کرونا در منطقه خاورمیانه رو به وخامت بگذارد.
براساس جدیدترین آمار سازمان بهداشت جهانی، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به یک میلیون و ۱۴هزار و ۷۴۷ نفر رسید. از این تعداد ۵۳هزار و ۱۶۶ نفر جان باخته و ۲۱۲ هزار و ۱۸ نفر بهبود پیدا کردهاند.
ویروس کرونا موسوم به « کوید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.