به گزارش تابناک به نقل از مهر، ابوالفضل واحدی با اشاره به اینکه پیشنهادات تسهیلات آموزشی برای دانشجویان این دانشگاه فردا در جلسه شورای معاونین آموزشی بررسی می شود، اظهار کرد: یکی از این پیشنهادات، امکان حذف اضطراری دو درس برای دانشجویان است؛ همچنین به دانشجویان اجازه داده می شود، برای فارغ التحصیلی تا ۴ درس بتوانند معرفی به استاد بگیرند . در حالت عادی دانشجویان می توانند تنها دو درس معرفی به استاد بگیرند.
وی افزود: پیشنهاد دیگر این است که اگر امکان برگزاری کلاس های فشرده عملی تا پایان ترم برای دانشجویان مهیا نشد، خودمان این دروس را برای دانشجویان حذف کنیم.
واحدی با بیان اینکه امکان حذف ترم برای دانشجویان نیز وجود دارد، خاطرنشان کرد: اگر دانشجویی دارای شرایط خاص باشد، به طور مثال خود و یا اقوام درجه یک او مبتلا به بیماری خاصی باشد دانشگاه نسبت به درخواست او برای حذف ترم مساعدت خواهد کرد.
معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت افزود: اگر دانشجویی در نیمسال جاری مشروط شود، این مشروطی محاسبه نخواهد شد و آن را در روند تحصیل او در نظر نخواهیم گرفت.
وی درباره نحوه برگزاری جلسات دفاع از پایان نامه نیز توضیح داد و گفت: در حال حاضر تمامی مراحل از درخواست صدور مجوز، برگزاری دفاعیه، ارائه نمره و ارسال آن تماما به صورت مجازی است. این تمهیدات برای دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل دارند و یا قرار است به سربازی بروند و یا می خواهند بدون آزمون پذیرش شوند، مفید است.
امکان دفاع از پایان نامه به صورت حضوری وجود دارد
واحدی ادامه داد: البته اگر دانشجویی تمایل داشته باشند به صورت حضوری از پایان نامه خود دفاع کند، در صورت آمادگی استاد راهنما و هیات داوری، این امکان وجود دارد. دانشگاه نیز با رعایت پروتکل های بهداشتی شرایط را مهیا خواهد کرد.
معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت از تمهیدات این دانشگاه برای استمرار روند پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی خبر داد و گفت: دانشگاه برای اینکه در روند پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی، خللی وارد نشود سامانه ای برای ارتباط استاد و دانشجو برای برگزاری این جلسات پژوهشی در نظر گرفته است. همچنین دانشجویان این امکان را دارند که برای انجام کارهای آزمایشگاهی براساس پروتکل های بهداشتی که معاونت پژوهشی در حال آماده کردن آن است، به دانشگاه بیایند.
معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت با تاکید بر اینکه بازگشایی دانشگاه ها در شرایط فعلی مهیا نیست، گفت: اگر دانشگاه ها بخواهد به همین زودی ها بازگشایی شود، دغدغه هایی در ارتباط با رفت و آمد دانشجویان خصوصا از شهرستان ها، خوابگاه و تغذیه آن ها وجود دارد، بنابراین سلامتی دانشجویان باید در اولویت قرار بگیرد. تا زمانی که نسبت به شرایط اطمینان پیدا نکنیم، حضور دانشجویان در دانشگاه به صلاح نیست. البته تصمیم نهایی با ستاد ملی مبارزه با کرونا است و ما خودمان را با تصمیم آن ها تطبیق خواهیم داد.