در نشست خبری آنلاین مطرح شد

«طب اسلامی» نداریم، اما در پیگیری حقوقی مدعیان، یک مانع وجود دارد/ برخی مدعیان متواری هستند/ روازاده پزشک عمومی است که تازه به طبابت بازگشته/ در نمایش‌های این افراد «از هم گسیختگی» مشهود است/ دو داروی طب سنتی در حال کارآزمایی بالینی است/ خوردن سیر و زنجبیل برای کرونایی‌ها توصیه نشده؛ چه در ایران و چه در چین

چیزی به اسم طب اسلامی نداریم؛ آموزه‌های اسلامی در طب داریم که آن‌ها هم محل تامل هستند. این موضوع را علما هم مورد تاکید قرار داده‌اند، اما در حوزه حقوقی با یک مانع مواجهیم؛ این که اگر این افراد شاکی خصوصی نداشته باشند، می‌توانند به کارشان ادامه دهند و تبلیغ کنند، مگر در جایی که مثل مورد اخیر تشویش اذهان عمومی رقم بخورد.
کد خبر: ۹۷۰۹۱۶
|
۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۶ 08 April 2020
|
28736 بازدید
|
تابناک اجتماعیبعد از حاشیه‌های فراوانی که برخی مدعیان طب اسلامی با شیوع ویروس کرونا رقم زدند و در نهایت به جلب یکی از مدعیان منجر شد، نشست خبری امروز وزارت بهداشت با حضور متولیان طب ایرانی تا حدود زیادی تحت تاثیر این وقایع قرار گرفت تا رئیس دانشکده طب ایرانی از وجود یک مانع در پیگیری حقوقی این ادعاها سخن بگوید و بر متواری بودن برخی مدعیان تاکید کند و مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت از رسانه ها و عموم مردم بخواهد در خارج کردن این افراد از رقابت در حوزه درمان به یاری شان بشتابند.

به گزارش «تابناک»؛ از تاثیر آموزه‌های طب ایرانی و سنتی در پیشگیری و درمان ابتلا به ویروس کرونا و بیماری کووید ۱۹ تا نسخه‌های فراوانی که پیچیده شده و در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود و تاکید دارد فلان چیز را بخورید و مصرف کنید تا کرونا نگیرید و بهمان چیز را در دستور مصرف قرار دهید تا از بیماری رها شوید، از روز‌های ابتدایی شیوع ویروس جدید کرونا در کشورمان، حاشیه‌هایی گریبانگیر مردم کشورمان شد که بعضا بسیار قدرتمند بودند؛ آنقدر قدرتمند که قیمت برخی اقلام مصرفی را به شدت بالا بردند و منجر به خدشه دار کردن پروسه درمانی مبتلایان نیز شدند.

از جمله مهم‌ترین حاشیه ها، ورود برخی مدعیان طب اسلامی به عرصه پیشگیری و درمان بود که در نهایت به حضور یکی از ایشان در یکی از بیمارستان‌ها در شمال کشورمان و تجویز خودسرانه یک درمان عجیب برای برخی مبتلایان منجر شد و بعد از جان باختن یکی از بیماران یاد شده، به تشکیل پرونده قضایی، صدور حکم جلب این فرد مدعی و در نهایت بازداشت وی گره خورد؛ رویدادی که این سوال را به دنبال دارد که چرا وزارت بهداشت با شکایت از این افراد مدعی، پیش از وقوع اتفاقات بعدی مانع فعالیت این مدعیان نمی‌شود؟

 
طب اسلامی نداریم اما در پیگیری حقوقی مدعیان، یک مانع وجود دارد/ برخی مدعیان طب اسلامی متواری هستند
 
حسین رضایی‌زاده، رییس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاسخ به این سوال «تابناک» گفت: چیزی به اسم طب اسلامی نداریم؛ آموزه‌های  اسلامی در طب داریم که آنها هم محل تامل هستند. البته اگر بگوییم طب سنتی در دوران اسلامی به اوج رسیده، درست است و در دنیا هم طب اسلامی به همین معنی استفاده می‌شود. این موضوع را علما هم مورد تاکید قرار داده‌اند و بارها تاکیدات ایشان در این خصوص رسانه‌ای شده و به اطلاع عموم رسیده است.
 
وی در خصوص پیگیری قضایی این مدعیان گفت: در حوزه حقوقی با یک مانع مواجهیم؛ این که اگر این افراد شاکی خصوصی نداشته باشند، می‌توانند به کارشان ادامه دهند و تبلیغ کنند، مگر در جایی که تشویش اذهان عمومی رقم بخورد که در این صورت مدعی العموم وارد عمل می‌شود. مثل آنچه اخیرا شاهد بودیم و منجر به بازداشت فرد مدعی هم شد و قبلا هم حکم های مشابه آن صادر و برخی افراد مدعی در این حوزه تحت تعقیب قرار گرفته و متواری شده‌اند.
 
رضایی زاده در ادامه گفت: با توجه به رویکرد فعلی دستگاه قضا و حساسیت هایی که نشان داده‌اند، امیدواریم برخوردها در این خصوص تشدید شود تا افراد حریم ها را بیشتر رعایت کرده و به سلامت مردم ورود نکرده و اصول را جدی بگیرند و رعایت کنند.
 
اما اگر پیگیری حقوقی ادعاهای امثال «تبریزیان» به دلیل اینکه در کشور دیگری اقامت دارد ممکن نیست، آیا نمی‌شود با امثال «روازاده» که ساکن ایران هستند و آزادانه در سایتش تبلیغ و فعالیت می‌کند، برخورد کرد؟ رضایی زاده در پاسخ به این سوال گفت: روازاده پزشک عمومی بوده و پروانه طبابتش حدود یک سال به خاطر برخی تخلفات پزشکی از طرف سازمان نظام پزشکی باطل شده بود و حالا به طبابت بازگشته است؛ پیگیری در خصوص ادعا‌هایی که در فضای مجازی بیان می‌شود، توسط بخش حقوقی وزارت بهداشت انجام می‌شود و یا باید شاکی خصوصی وجود داشته باشد.
 
رضایی زاده: عطاری ها در خیلی از نقاط جهان دایر هستند و به عنوان مرجع فروش گیاهان دارویی (و نه داروهای گیاهی) شناخته می‌شوند و در صورت تخلف با آنها برخورد می‌شود، اما در کشور ما چون مجوزشان در جای دیگری صادر می‌شود، اعمال نظارت بر آنها ممکن نیست در حالی که مثلا می‌شود داروخانه متخلف را تعطیل کرد و بست. امیدواریم مجلس در این خصوص تغییراتی به وجود آورد و اختیار را در این حوزه به وزارت بهداشت بدهد.
رییس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاسخ به سوال دیگری در خصوص ادعاهای مطرح توسط این دست مدعیان گفت: باید دقت کنیم ممکن است برخی مبتلایان علائم خفیف و کمی داشته باشند و زود خوب شوند و این گونه نیست که بتوانیم بر بالین این افراد حاضر شویم و ادعاهایی مطرح کنیم. بر اساس اصول پذیرفته شده و علمی در جهان، بایستی مقایسه در میان افراد هم عرض باشد.
 
وی افزود: این شیوه مورد تایید برای مقایسه است و هر مقایسه‌ای غیر از این باشد، درست نیست. یعنی نمی‌توان یک گروه بدحال و یک گروه متوسط را آزمایش و نتیجه گیری کرد. به همین دلیل از مدعیان می‌خواهیم به جای هزینه کردن در فضای مجازی و تبلیغات، در مراکز درمانی و در روند صحیح اثربخشی درمانشان را نشان دهند وگرنه قابل تایید نیست.
 
اما چگونه می‌توان عرصه را از مدعیان خالی کرد تا طب ایرانی که دیرین و مورد تایید جهانیان است، به فعالیت ادامه دهد؟ رضایی زاده در این باره گفت: مهم ترین اقدام در این راستا، توسعه آکادمیک طب سنتی ایرانی است. مثل تجربه ای که پیشتر آزموده شده است. مثلا در گذشته کمبود داروساز داشتیم و در نتیجه «داروسازهای تجربی» به خدمت مشغول بودند که بعد از تربیت داروساز به میزان کافی، کنار رفتند. یا تجربه «کمک دندانپزشک» که وقتی به میزان کافی دندانپزشک تربیت شد، جایگزین شدند و حالا بعید است کسی دندانش درد کند و سراغ کمک دندانپزشک برود. این کار با توسعه طب ایرانی در دانشگاه‌ها و زیر نظر وزارت بهداشت به عنوان یک اقدام اصیل در حال انجام است.
 
وی افزود: البته در بازه‌های زمانی مختلف برخی افراد بروز و نمود پیدا می‌کنند که در نمایش هایشان از هم گسیختگی رفتار و عقاید هم مشهود است. مثل ایام ثبت نام انتخابات که برخی افراد حضور پیدا می‌کنند و سوژه خنده دیگران می‌شوند. آنچه در کشور‌های توسعه یافته در دستور کار قرار دارد، طب فراگیر یا همان integrative medicine است که از همه طب ها به شرط ایمنی و اثربخشی در کنار پزشکی رایج استفاده می‌کند. یعنی این طب ها را هم جزیی از جریان پزشکی می‌داند. تاکید طب سنتی ایرانی بر سبک زندگی سالم است تا مردم کمتر بیمار شوند.
 
رضایی زاده در خصوص بهره مندی چینی‌ها از طب سنتی شان در درمان بیماران کرونایی گفت: در چین هم طب سنتی به طور مستقل استفاده نشد و مکمل درمان بود و بعد به مرور افزایش یافت و برای چهل پنجاه درصد مبتلایان از طب چینی بهره گرفتند و تاکید می‌کنند 90 درصد بیمارانی که از این درمان مکمل بهره بردند، بهبود یافته و سلامتشان را به دست آورده اند. دقت کنید که هیچ جای جهان داروهای سنتی مستقل از درمان های دیگر تجویز نمی‌شود.

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره تاثیر مصرف سیگار یا مواد مخدر در عدم ابتلا به ویروس کرونا گفت: موضوع تاثیر مواد مخدر در پیشگیری از ابتلا به کرونا هم مانند مصرف الکل، شایعه و اشتباهی است که مطرح شده و هیچ شواهد علمی وجود ندارد که افراد معتاد به سیگار یا هر گونه مواد مخدر، بهبودی بیشتر یا ابتلای کمتری دارند و هیچ موضوع علمی این بحث را تایید نمی‌کند.
 
«طب اسلامی» نداریم، اما در پیگیری حقوقی مدعیان، یک مانع وجود دارد/ برخی مدعیان طب اسلامی متواری هستند/ روازاده پزشک عمومی است که پروانه‌اش باطل شده بود و تازه به طبابت بازگشته/ در نمایش‌های این افراد از هم گسیختگی رفتار و عقاید مشهود است
 
در این نشست دکتر محمدرضا شمس اردکانی، مشاور وزیر و مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت  هم با تاکید بر برگزاری چهار ویدئو کنفرانس با پزشکان طب سنتی چین و متولیان درمان در این کشور، از تاثیر 90 درصدی استفاده از طب چینی در کنار طب رایج در بهبود مبتلایان گفت: بنابراین از وزیر بهداشت خواستیم در زمینه کرونا از طب سنتی ایران استفاده شود که مورد موافقت قرار گرفت. البته در چین «پذیرش» طب سنتی بالاتر است، حتی وقتی بحث ویروس جدیدی مانند کرونا در میان باشد. در طب سنتی «سبک زندگی» بسیار اهمیت دارد، به ویژه در پیشگیری از ابتلا به بیماری.
 
وی با تاکید بر اینکه تجربه‌ کشور‌های مختلف در زمینه طب سنتی مورد بررسی قرار گرفت، گفت: اساسا طب سنتی با بیمار کار دارد نه بیماری. به رغم این در حال حاضر دو داروی طب سنتی در حال طی کردن آزمایش بالینی است که تاکنون نتایج خوبی داشته است. مرجع هرگونه اظهار نظری در مورد درمان و دارو، وزارت بهداشت است و جدا از این موضوع، کسی نباید آمار یا اثربخشی دارویی را در فضای مجازی و واقعی اعلام کند. ما منتظر هستیم که اثربخشی دارو‌ها در کارآزمایی بالینی اعلام شود.

مدیرکل طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در پاسخ به سوالی درباره شایعه‌های موجود در زمینه استفاده از سیر و زنجبیل برای پیشگیری از ابتلا به کرونا گفت: تقویت سیستم ایمنی یکی از بهترین راه‌های مقابه با کروناست اما اگر قرار باشد این کار با دارو انجام شود، باید پزشک تجویز کند و دارو را از داروخانه تهیه کرد و غیر از این تخلف است اما اگر از منظر طب سنتی نگاه کنیم، سبک زندگی و پیشگیری اهمیت دارد که از ارکان آن برای تقویت ایمنی بدن، تغذیه و خواب است. اینکه استراحت خوب داشته باشیم، ورزش کنیم و غذایی که هضم آن ساده تر است بخوریم.
 
وی افزود: مطرح شدن برخی مواد غذایی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا قابل تامل است و باید توسط پزشک تایید شود. اینکه خوردن یک چیز را تجویز کنیم که ممکن است با توجه به فصل حساسیت زایی داشته باشد، توصیه نمی‌شود. اتفاقا خوردن سیر و زنجبیل هم در طب ایرانی و هم در طب چینی برای بیماران کرونایی توصیه نشده است. البته مصرف روزانه شان مفید است، ولی به میزان عادی.
 
شمس اردکانی در پاسخ به سوالی درباره برخورد با مدعیان طب اسلامی گفت: وزارت بهداشت تمام قد ایستاده تا بحران کرونا را مهار کند و در این زمینه توفیق خوبی داشته‌ایم. از رسانه‌ها خواهش می‌کنیم وارد میدان شوند و کسانی که مجوزی از طرف وزارت بهداشت برای فعالیت طب سنتی ندارند، به شکلی از عرصه رقابت دور شوند. در حالی که در هیچ جای دنیا درمان کرونا را نیافته‌اند، برخی از این افراد مدعی دارو و درمان هستند!

وی افزود: طب سنتی یک مولفه بسیار مهم و فرهنگی و تمدنی است که از نسل‌های دور به ما رسیده و به نسل‌های بعد منتقل می‌شود و باید از این نوع آسیب‌ها که مورد تایید علم و تجربه نیست دور نگه داشته شود. باید مردم تامل کنند که آیا در شرایطی که طب سنتی دانشکده و متخصصان و مکتبی با مبانی مشخص دارد، ممکن است هر فردی مرجع تجویز دارو باشد؟ آیا ممکن است فردی خارج از این چارچوب مردم باشد؟ مردم تشخیص می‌دهند، همان گونه که برخی مدعیان در اقدامی نابخردانه کتاب آتش زدند و یک نفر هم در جهان این کارشان را تایید نکرد.
 
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۱
در انتظار بررسی: ۳۰
انتشار یافته: ۹۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
طب اسلامی داریم. خوبشم داریم. انقد بسته اندیش نباشید. تا جایی هم ک تونستن جلوشو گرفتن هم شرکتای داروییشون ورشکست میشن هم کار و کاسبی دکتراشون مختل میشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
فقط طب سنتی داریم
دروغ نگو
زینال بندری
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
از نظر آیت الاه تبریزیان که خودش را پدر طب من در آوردی اسلامی می داند درمان کرونا استشاق دود عنبر نسارا و روغن بنفشه و داروی امام کاظم است شما لطف کن خودت و خانواده ات به روش ایشان عمل و درمان شوید اجرکم عندالاه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
بسته نباشیم ؟؟!!!!!!!!!!
عجب دنیایی شده !
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
عزیز توهم داری برو پیش روانشناس خودت رو درمان کن
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
منظور همان طب کلاهبردارانی همچون تبریزیان و روا زاده است
موجی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
فداتشم حاصل طب سنتی مرگ های میلیونی بر اثر وبا و طاعون و مرک زنان در زایمان بوده
طبیب نیستی تاریخ که میتونی بخونی
ناشناس
| Italy |
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
توهم توطئه و بی سوادی خروجیش میشه نظر شما
درد بزرگ جامعه ایرانی
درد بی اعتمادی که البته واضحه علتش که اگر بیشتر بنویسم تابناک برمیگرده به خط مش سانسور
نعمت
| Taiwan (Province of China) |
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
اگه داروی امام کاظم رو به بیماران کرونا بدهند
بساط کاسبان قرنطینه تعطیل میشه
پس فعلا براشون بهتره که بگن طب اسلامی نداریم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
ميشه يك سند رو بكني و فقط ادعا نكني
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
آیت الله مکارم شیرازی میگه طب اسلامی نداریم
نکنه ادعا داری که بیشتر ایشون آگاهی داری
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
وقتی که علمایی مثل اقای جوادی املی می گویند طب اسلامی نداریم تو چکاره ای که می گویی داریم؟ یعنی تو ار اقای جوادی املی بیشتر اسلام را می دانی؟ امان از تعصب خشک که چه ها نمی کند! برخی واقعا خاطره خوارج در دوران علی ع را در ذهن ادم زنده می کنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
طب مگه اسلامی و غیر اسلامی داره، جل الخالق
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
کلاً طب و طبابت یک کار خدایی و ارزشمند است و اسلام با طبابت و معالجۀ مردم نه تنها مخالف نیست بلکه آن را ارزشمند میشمارد. پس هر کاری که برای سلامتی فرد یا جامعه انجام شود را میتوان طب اسلامی دانست. طب
سنتی و مدرن هر دوتایش تا زمانی که کاربرد مفید داشته باشد خوب است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
کاسبی همیشه هست.یه بار با طب غربی یه بار با طب اسلامی.مهم پول دوستیه که تو خیلی افراد جامعه وجود داره.
ناشناس
| Germany |
۱۶:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
احتمالا شرکتهاش هم تولید کنندە تربتند
ناشناس
| Germany |
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
دمت گرم مثل .... میترسن کاسبیشون کساد بشه.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
این جماعت جاهل و کاسب ، همانهایی هستند
که جلوی مایه کوبی آبله در دوران امیرکبیر شهید را گرفتند
و با آب لوله کشی و اتوبوس
و مدارس جدید و راه آهن
و خیلی چیزهای مدرن دیگر مخالفت و مبارزه میکردند
ناشناس
| United States of America |
۲۰:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
وقتی آیت اله جوادی می گوید نداریم تو چی میگی
تمشکال
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
خانواده ما هم درد بدن و هم تب و لرز وسرفه نیز گلودرد داشتیم وبعد از 2 روز بویایی و چشایی خود را از دست دادیم ودو روز تمام عرق های درشت در بدن ما ظاهر می شد که تمام لباس مان را خیس می کرد . از آن جایی که سالهاست با گیاهان خود را درمان می کنیم شیوه تغذیه خود را کاملا عوض کردیم صبح ها عسل خالص با زنجبیل و دارچین وسیاه دانه مصرف کردیم ناهار سوپ جوجه و کرفس وشلغم وهویچ شام هم همین را بمدت یک هفته تکرار کردیم در کنار اینها از میوه های نارنج - لیموترش و سیب استفاده کرده و کاملا خوب شدیم و الان یک ماه از آن ماجرا گذشته ولی هنوز سعی داریم رژیم غذای پختنی و استفاده از دمنوش ها را ادامه دهیم . بنظرم یکی از علت هایی که این ویروس نتوانست در ایران به اندازه اروپا یا امریکا تلفات ایجاد کند استفاده مردم از گیاهان دارویی در کنار داروهای پزشکی روز بوده است
تمشکال
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
خانواده ما هم درد بدن و هم تب و لرز وسرفه نیز گلودرد داشتیم وبعد از 2 روز بویایی و چشایی خود را از دست دادیم ودو روز تمام عرق های درشت در بدن ما ظاهر می شد که تمام لباس مان را خیس می کرد . از آن جایی که سالهاست با گیاهان خود را درمان می کنیم شیوه تغذیه خود را کاملا عوض کردیم صبح ها عسل خالص با زنجبیل و دارچین وسیاه دانه مصرف کردیم ناهار سوپ جوجه و کرفس وشلغم وهویچ شام هم همین را بمدت یک هفته تکرار کردیم در کنار اینها از میوه های نارنج - لیموترش و سیب استفاده کرده و کاملا خوب شدیم و الان یک ماه از آن ماجرا گذشته ولی هنوز سعی داریم رژیم غذای پختنی و استفاده از دمنوش ها را ادامه دهیم . بنظرم یکی از علت هایی که این ویروس نتوانست در ایران به اندازه اروپا یا امریکا تلفات ایجاد کند استفاده مردم از گیاهان دارویی در کنار داروهای پزشکی روز بوده است
ممدخان
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
برای اینکه به بحث طب اسلامی خاتمه دهید رجوع کنید به (دانشنامه احادیث پزشکی ) که آقای محمدمحمدی ری شهری آن را تدوین کرده و2جلد است . این کتاب را بصورت الکترونیکی رایگان می توانید داشته باشید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۱
کی گفته طب اسلامی نداربم؟
شیعه علی
| Netherlands |
۰۰:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۱
دوست عزیز به شما پیشنهاد میدم کتاب ءءامام جعفر صادق مغز متفکر جهان تشیع ءء را با دقت بخوانید وبعد در مورد طب اسلامی و خوبشم داریم تصمیم بگیرید.
ناشناس
|
Sweden
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
جمع آوری داروهای غیر مجاز وتعطیلی مراکز تولید وتوزیع نباید چندان سخت باشد
ناشناس
|
United States of America
|
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
ان یک مشکل می تواند سفیر چین در ایران باشد!
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
من کار ندارم به این نظرها ولی تجربه پدر علم هست.تمامی اطرافیان خانواده دوربریهای ما از داروهای طب سنتی استفاده کردند چون داروهای طالقانی و قطره حنظل داخل گوش هر سه روز یکبار میریزن و خوشبختانه هنوز مبتلا نشدندودر صورتی که یکی از اشناهای ما در محلی کار میکرد که در محل کارش دو نفر از دوستانش به کرونا مبتلا شدند و الحمدلله این شخص هم با قطره حنظل فقط استفاده میکرد هنوز علایمی از کرونا نداره.االبته جوشانده های دکتر طالقانی اسطوخدوس هم عالی بوده.حالا چه ضرری داره در این وانفسا این داروهای گیاهی ارزان قیمت استفاده بشه.ایا ضرری به کسی میرسه.

قبول دارم که امثال تبریزیان ها هم بنده خداها مبالغه کردند ولی در کل داروهای طب سنتی با این اساتید طب سنتی خوبی که داریم فعلا بهترین درمان این بیماریست تا انشالله درمانش پیدا بشه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۱
با یک یا دو نفر نمی توان در باره تاثیر یک ماده یا دارو قضاوت کرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
اون بنده خداهایی که کلیپ بادمجون ساختن شاکی خصوصی داشتند ؟؟؟
چقدر طنز پردازی میکنید شماها ؟ ملت رو چی فرض کردید ؟
اون فردی هم که بازداشت شده الان چیه وضعیتش ؟ هنوز بازداشته ؟؟؟؟؟؟؟
فقیه گمنام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
ابن جنید اسکافی یکی از دوفقیهی که اجتهاد را وارد فقه شیعه نموده است بعنوان یک باور کلامی اقوال فقهی امامان را نه بر اساس نقل، بلکه بر اساس رأی می‌پنداشته و به همین جهت اختلاف در روایات فقهی را نیز ناشی از اختلاف امامان در رأی دانسته است. حالا داستان طب اسلامی هم همین است یعنی آنچه از روایات درمورد مسائل طبی وارد شده براساس علوم آنزمان ونقلی میباشند نه براساس وحی بنابراین طب اسلامی یعنی علوم پزشکی قطعی امروز نه نقلی دیروز اگر مطابقت داشتند که هیچ اگر نه نقل را واگذارید وبه علم قطعی عمل کنید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
پس چرا خودشان برای مداوا حتی پزشکان و بیمارستان های ایران را هم برای خود و خانواده شان
کافی و معتبر نمی دانند !؟
و به اروپا و آمریکا تشریف میبرند
بس کنید این داستانها را و مردم اکثرا آگاه شدند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
متاسفانه دادگاه از ما بهتران خوب هوای اینها رو داره ظرف ۴۸ساعت تبرئه شد پس تا تبعیض هست نمیشه جلوی بعضی‌ها رو که مدعی هستند گرفت .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
به نظر من خانواده اون بیماری که با بکار گیری داروی اسلامی اون شخص از دنیا رفت نباید کوتاه بیان . کشورهای پیشرفته وقتی یک دارو اختراع میکنن تا مدتها هزاران آزمایش روی اون انجام میدن بعد به خورد آدمها میدن ولی این یارو مستقیما رفت یه داروی قلابی کرد تو حلق مریض بنده خدا و باعث مرگش شد .فرق اینجاست .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
بعضی کارهای این مدعیان طب اسلامی خطرناکه
صاحب خانه ی ما یه کیسه پارچه ای نمک به نام طیب به قیمت گران خریده بود که روی آن نوشته بود درمان فشار خون و بیماری های پوستی و پوکی استخوان !
یک نفر از شاگردان تبریزیان از مشهد این کیسه نمک را برایش تجویز کرده بود
در حالی که این بنده خدا فشار خون بالا داره
یک شب صدای جیغ و هوار همسرش را شنیدیم و پیرمرد را رساندیم به بیمارستان
تهوع و سرگیجه و سردرد و خون دماغ شدید
فشارش شده بود 24
از اون نمک کذایی زیاد خورده بود و با دکتر بحث می کرد که این نمک طب اسلامی و امام کاظم توصیه کرده و فشار خون را بالا نمی بره
دکتر بیچاره از شدت عصبانیت قرمز شده بود و بی اختیار سر من داد کشید
براش توضیح دادم من مستاجرم و فقط به داد مریض رسیدم
خواهش کرد فرزندان این بنده خدا سریعا برن خونه و اون آشغالها را بریزن دور چون هر نمکی برای بیمار فشار خون دار مثل سم است
اگر فرزندان اون بنده خدا یا اون آقای دکتر از کسی که این نمک را تجویز کرده و اون شخصی که روی کیسه نمک ادعای غیر علمی و دروغ و خطرناک کرده شکایت کرده بودند الان مدعی العموم موجود بود
ناشناس
|
United States of America
|
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
تبریزیان کدوم کشور خارجی تشریف داره؟
خب این آقا مرتضی چی شد؟ چرا گرفتنش؟ چرا آزادش کردن...؟
مانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
اونی که می گی نداریم رو ما چند مورد اجرا کردیم خوب بوده... اسمش هرچی میخواد باشه ...
ولی شما که این قدر پروتکل پروتکل میکنید بگید قضیه رانیتیدین چیه که باید جمع اوری بشه...
چرا این قدر خشک مغزی در میارید ... از اینها کمک بگیرید و مردم را سریع تر و کم هزینه تر درمان کنید.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات