مخالفت وزارت ورزش با استعفای ۲عضو هیات‌مدیره استقلال

کد خبر: ۹۷۲۳۶۹
|
۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۲ 14 April 2020
|
4962 بازدید

در حالی که احمد سعادتمند دیشب از معرفی دو عضو جدید برای هیات مدیره آبی ها خبر داده بود، وزارت ورزش و جوانان با استعفای منزوی و خلیل زاده از هیات مدیره باشگاه استقلال مخالفت کرده است.

به گزارش تابناک ورزشی، پس از استعفای علی فتح الله زاده از سرپرستی باشگاه استقلال، احمد سعادتمند به عنوان مدیرعامل جدید آبی پوشان انتخاب شد. پس از این اتفاق، گفته شد اسماعیل خلیل زاده و کامران منزوی اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال از سمت خود استعفا کرده اند. با این حال شنیده می‌شود وزارت ورزش و جوانان با استعفای این اعضاء مخالفت کرده است.

به غیر از سعادتمند، خلیل زاده، منزوی و نظری هم دیگر اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال را تشکیل می‌دهند. طبق اعلام سعادتمند به زودی اعضای جدید هیئت میره باشگاه استقلال هم معرفی می‌شوند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت