فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر
مدیر رسیدگی به شکایات بانک مرکزی:

دریافت جریمه دیرکرد اقساط وام قرض‌الحسنه تخلف است

مدیر رسیدگی به شکایات بانک مرکزی اعلام کرد: بانک‌ها و موسسات اعتباری نباید در مقطع زمانی سه ماهه ابلاغ شده بابت عدم پرداخت اقساط وام قرض الحسنه جریمه ای محاسبه کنند و انجام آن تخلف است.
کد خبر: ۹۷۳۴۹۶
|
۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۴ 20 April 2020
|
3261 بازدید

مدیر رسیدگی به شکایات بانک مرکزی اعلام کرد: بانک‌ها و موسسات اعتباری نباید در مقطع زمانی سه ماهه ابلاغ شده بابت عدم پرداخت اقساط وام قرض الحسنه جریمه ای محاسبه کنند و انجام آن تخلف است.

به گزارش مهر، مدیر رسیدگی به شکایات بانک مرکزی در گفتگویی تلویزیونی درباره مهلت ۳ ماهه پرداخت اقساط وام قرض الحسنه اظهار داشت: بر اساس بخشنامه بانک مرکزی که در مقطع ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ به سیستم بانکی ابلاغ شد، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری نباید از وام گیرندگان و تسهیلات گیرندگان تسهیلات قرض الحسنه در مقطع زمانی اسفند ماه ۹۸ تا پایان اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ بابت عدم پرداخت اقساط جریمه ای منظور کنند.

وی در ادامه گفت: به عبارتی اخذ جریمه یا محاسبه جریمه بابت عدم پرداخت اقساط وام در این مقطع ۳ ماهه تخلف است و اگر بانکی این کار را انجام داد مشتریان می‌توانند با استفاده از سامانه شکایت‌های مربوط به وام قرضه الحسنه که در پایگاه بانک مرکزی « Cbi.ir» شکایت خود را ارسال کنند یا به صورت تلفنی با تماس با اداره رسیدگی به شکایات بانک مرکزی موضوع را پیگیری کنند و ما با بررسی موارد، شکایات را تا حل مساله دنبال خواهیم کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟