تدارک دومین معامله آلمان با ایران از طریق اینستکس

وزیر امور خارجه آلمان در یک کنفرانس خبری از تدارک یک معامله دیگر از طریق ساز و کار مالی اینستکس با ایران خبر داد. هایکو ماس گفت: اینستکس در ابتدای راه است و اروپا سعی می‌کند با سرعت بیشتری معاملات تازه از طریق آن را عملی کند. این دور از معاملات نیز مانند دور اول شامل اقلامی می‌شود که ایران برای مقابله با کرونا به آن‌ها نیاز دارد. وی افزود: این اپیدمی موضوعی بسیار جدی در ایران است.
کد خبر: ۹۷۳۸۴۶
|
۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۲:۴۹ 22 April 2020
|
9235 بازدید
|
۳

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، "هایکو ماس"، وزیر خارجه آلمان امروز (سه شنبه) در یک کنفرانس خبری از تدارک یک معامله دیگر از طریق ساز و کار مالی اینستکس با ایران خبر داد.

وی تاکید کرد که اینستکس در ابتدای راه است و اروپا سعی می‌کند با سرعت بیشتری معاملات تازه از طریق آن را عملی کند. وزیر خارجه آلمان همچنین گفت که این دور از معاملات نیز مانند دور اول شامل اقلامی می‌شود که ایران برای مقابله با کرونا به آن‌ها نیاز دارد. وی گفت: «این اپیدمی موضوعی بسیار جدی در ایران است».

هایکو ماس در این کنفرانس از نظارت دقیق بر داد و ستد با ایران خبر داده و گفت: «بر هر تراکنشی با دقت و وسواس نظارت می‌شود تا جلوی سوء استفاده از آن گرفته شود.»

وی همچنین گفت که آلمان در رابطه با وامی که ایران از صندوق بین المللی پول تقاضا کرده در مجموع موضعی مثبت دارد، اما این نهایتا به نوع وامی بستگی دارد که ایران و صندوق بین المللی پول با یکدیگر بر سر آن به توافق می‌رسند.

ماس با اشاره به بحران کرونا در ایران توضیح داد: «ما، فرانسه و بریتانیا معتقدیم که صندوق بین‌المللی پول باید اطمینان حاصل کند که این وام برای حمایت از مبارزه با کرونا مصرف می‌شود.»

ایران که زیر فشار‌های شدید تحریم‌های اقتصادی، از جمله تحریم صادرات نفت است برای تامین نیاز‌ها و مقابله با بحران اقتصادی ناشی از کرونا از صندوق بین‌المللی پول درخواست پنج میلیارد دلار وام کرده است.

نخستین معامله میان اتحادیه اروپا و جمهوری اسلامی از طریق سیستم اینستکس در نیمه فروردین ماه امسال انجام شد. وزارت خارجه آلمان از این اقدام به عنوان مبادله تجاری موفقیت‌آمیز اروپا با ایران خبر داد و با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «فرانسه، آلمان و بریتانیا تأیید می‌کنند که اینستکس اولین مبادله خود با ایران را با موفقیت انجام داده و صادرات کالا‌های پزشکی از اروپا به ایران را میسر کرده است».

سیستم اینستکس در ژانویه سال ۲۰۱۹ پایه گذاری شد. در پایان این سال علاوه بر آلمان، بریتانیا و فرانسه، شش کشور اروپایی دیگر، یعنی بلژیک، دانمارک، فنلاند، هلند، سوئد و نروژ نیز به اینستکس پیوستند و به این ترتیب جمع کشور‌های دخیل در این ساز و کار مالی در کنار ایران مجموعا به ده کشور رسید.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۳
خيلي پرروتشريف داريد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۳
ملت ايران اين وام را نمي خواهند کمکهاي بشردوستانه توسط نهادهايي خاص در بازار سياه به مردم فروخته شده و يا بين خودشان توزيع گرديد و الان همه شان مجهز به ماسک n95 هستند در حاليکه در تعدادي از بيمارستان ها پزشکان و پرستاران نيز از آن محروم هستند. هر کمکي به ايران مي شود چه توسط خارجيها و چه توسط خيرين داخلي بايد خودشان تک تک بين مردم تقسيم کنند ما ديگر به هيچ مسئولي اعتماد نداريم.
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۳
پس تحریم دارو نبودیم چاخان :)
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟