آقای وزیر آموزش‌ و پرورش، شما را چه می‌شود؟

عده‌ای باید تمرین می‌کردند و برنامه می‌نوشتند و پولش را می‌گرفتند! خوب همین‌طور رایگان هزینه را پرداخت می‌کردید! و روح و روان مردم را اسباب تجربه آن‌ها نمی‌کردید.
کد خبر: ۹۷۴۱۹۳
|
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۹ 24 April 2020
|
18667 بازدید
|

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، میرزا علی آیت‌اللهی، از معلمان با تجربه کشور در یادداشتی نوشت:

معلوم نیست نظام اجرایی این مملکت متمرکز و مداخله گرانه است یا آزاد؟ یا اگر بینابین است در کجا قرار دارد؟ این شعار مدرسه محوری و دانش آموزمحوری و.....چه شد؟

وزارت آموزش‌ و پرورش سابقه برگزاری کلاس با تلویزیون در ایام موشک‌باران را داشت و کسی هم ضرر چندانی نکرد.با آمدن کرونا برگزاری کلاس‌های مجازی به مدارس و مناطق ابلاغ شد و در ضمن کلاس‌هایی هم از طریق سیمای جمهوری اسلامی در حال پخش بود و هست که گویا داغ کهنه زنده شد وعده‌ای هوس ایجاد نظام داخلی برای کلاس‌های مجازی به سرشان زد تا شاید....

معلمین مدارس از طریق واتس آپ و.... گروه‌ها را تشکیل داده بودند و بیش از یک ماه کلاس را به جریان انداخته بودند که این شبکه شاد معلمین و دانش آموزان را غمگین کرد!

اپلیکیشنی تجربه نشده و امتحان پس نداده در ایام نزدیک به پایان سال تحصیلی همه را به دردسر انداخت. حالا عده‌ای تلفن همراه مناسب ندارند و آن‌ها که دارند گوشی‌هایشان پر از برنامه‌های دلخواهشان است. حافظه‌های گوشی‌ها پراست و آنجا که استفاده از شبکه مجازی ممکن بوده عادت‌های دانش آموزان و معلمین در استفاده از یک برنامه خاص شکل‌گرفته است.

ما را چه می‌شود که ناگهان هوس تغییر به سرمان می‌زند؟

1. ترس از دزدی اطلاعات دارید؟ کدام اطلاعات؟ کتاب‌های درسی و اسامی معلمین شما که همه در دسترس است.

2. ترس از عدم توانایی به نظارت دارید؟ یعنی معلمین شما وجدان کاری ندارند؟ از کار خود می‌زنند ؟ اولاً که از سالم‌ترین قشرها و باوجدان ترین طبقات این کشور معلمین هستند و بخش زیادی از آن‌ها در این ایام بیش از ساعت کلاسی زحمت کشیدند ثانیاً با این ادارات متعدد و تشکیلات وسیع اگر نتوانید برگزاری کلاس‌ها را کنترل کنید اعتراف به ناتوانی می‌کنید و درنهایت دوباره تشکیلات جدیدی به راه می‌اندازید که هزینه‌بر است.

3. عده‌ای باید تمرین می‌کردند و برنامه می‌نوشتند و پولش را می‌گرفتند! خوب همین‌طور رایگان هزینه را پرداخت می‌کردید! و روح و روان مردم را اسباب تجربه آن‌ها نمی‌کردید.

4. علاقه داشتید که هم‌داستان با قشر خاصی رابطه مردم را از برنامه‌های خارجی جدا کنید؟و جایگزین داخلی بیاورید؟سوای این‌که چنین امری از وظایف ذاتی آموزش‌وپرورش نیست و مردم هم با فرض اجبار فقط به‌زحمت می‌افتند وهم شبکه‌های قبلی را حفظ می‌کنند و هم برنامه جدید را نصب می‌کنند ولی بازهم می‌توانستید با صبر و حوصله چنین کاری را برای سال تحصیلی آینده و سال‌های بعد تدارک ببینید.

به‌عنوان یک کهنه سرباز بی درجه معلمی پیشنهاد می‌کنم استفاده از این برنامه شاد را منتفی و یا لااقل به بعد موکول کنید. به روسای ادارات و مدیران مدارس و معلمین گران‌قدر این مملکت اعتماد کنید و بگذارید کار خودشان را بکنند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۹
انتشار یافته: ۲۲
ناشناس
|
Sweden
|
۰۹:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
در این گرانی و تورم و بی پولیف خیلی از والدین با قرض و قسط مجبور به خرید موبایل گران قیمت شده اند. و هزینه اضافی به سبد خانوار تحمیل شده است. آقای وزیر آموزش و پرورش باید به خاطر این اپلیکشین های اجباری باید استیضاح شود...
محبوب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
جای بسی تاسف است که مسولین رده بالای کشور فکر می کنند ما از نظر علمی و فن اوری در دنیا اول هستیم البته اینها مقصر نیستند چون از درد جامعه بی خبر می باشند و به دور خودشان دیوار اهنی کشیده و مین گذاری کرده اند و کسی نمی تواند به اینها نزدیک شود . طبق گفته خود مسولان 60 در صد مردم یارانه بگیر و در خط فقر هستند ما تمام مناطق ایران را مانند طبقه مرفه شهر های بزرگ می بینیم ولی این را نمی داین که خیلی از مناطق ایران اینترنت ندارند حالا چه رسد به گوشی هوشمند . تازه انزمانی که اموزش از طریق تلویزیون انجام می گرفت بعضی از مناطق از ان هم محروم بودند چه رسد به این که با برنامه شاد من دراوردی اموزش و پرورش دانش اموزان و والدین را سر در گم کرده اند و معلمین زحمت کش و فدا کار را به زحمت انداخته اند . مسولان ما به حرف مردم گوش نمی دهند و هر انچه را خودشان دوست دارند انجام می دهند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
سوال که برای من مطرح است نه تنها در این مورد بلکه در خیلی موارد مشابه دیگر :
آیا یک مقام حکومتی حق دارد در راستای اجرای بخشی یا تمام وظایف خود بخشی یا حتی تمامی حقوق شهروندان را نادیده بگیرد یا سلب کند ؟
برای مثال بنده فقط یک گوشی معمولی نوکیا دارم که امکان نصب برنامه شاد نیست حال به اجبار یا باید گوشی هوشمند بخرم یعنی وزیر برای انجام وظایف خودش مر ا مجبور میکند گوشی بخرم یا از برنامه آموزشی خودم را محروم کنم چون راه حل دیگری پیش پای بنده نیست. بعبارت اگر کسی گوشی هوشمند ندارد نباید تحصیل کند؟
سوال: حقوق شهروندی بنده قربانی تصمیمات آقای وزیر نشده است؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
احسنت
اسد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
چرا در این شرایط یک شبکه تلویزیونی 24 ساعته را به امر آموزش اختصاص نمیدهند جوری که تکرار برنامه آموزشی هم داشته باشه ؟ این حق یک جامعه 20 میلیونی دانش آموزی هست.همه که دم از آموزش میزنند
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
کاملا درست نوشتید.
بهتره هم دانش اموزا هم معلما رو از این سردرگمی بیرون بیارید. تا همینجایی که به هر روش درس داده شده امتحدن رو برگزار کنن و سال تحصیلی رو تموم کنن.‌والله تمام خانواده ها درگیرن. بخون بخون پدر والدین رو دراورده.
هرچی مونده از ۱۵ شهریور در سال تحصیلی جدید اموزش داده بشه. وقتی شرایط کل جهان اینطوری خاص شده چرا اموزش پرورش ما میخواد عین قبل و شرایط عادی داستان رو برگزار کنه.
خسته شدیم بخدا
رحمان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
خیلی نگران کننده است. وزیر نشسته تا خبر خودکشی دانش آموزی ، والدینی بابت نداشتن و نخریدن گوشی در محافل جهانی پخش بشه بعد .توبه ......مرگ ....
به داد نظام آموزشی برسید.
اپلیکشنی برا درآمد زاییه نه برای آموزش. با ۱۵ میلیون دانش آموز .۱.۵ میلیون معلم. که هنوز برا دانش آموزان رایگان نیست.
اولیا را هم کشیدن وسط گود نه برای آموزش بلکه برای پارو کردن پول....
آسیب های این طرح به مراتب خطرناکتر از آموزش ۲۵ درصد دروس باقی مانده است
بوشهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
جانا سخن از جان و دل ما می گویی!
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
عالی بود
علی اصغر اعلم الهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
سلام با تایید پیشنهاد جناب آقای میرزا علی آیت‌اللهی به نظر میرسد که وزارت آموزش و پروزش میتواند از این شرایط کرونایی با استفاده از تجارب معلمین دلسور برای شبکه های آ»وزشی محتوای مناسب تری را تهیه نمایند.
کاهش رفت و آمد و استفاده از تلویریون آ»وزشی که در شبکه 2 قبل از انقلاب نیر رایح بود روشی است قدیمی ولی کارآیی آن برای کشور ما که گاهی اوقات سرعت و دسترسی به اینترنت جوابگوی مراجعات نیست برای اگثریت مردم به ویژه در مناطق دور افتاده کشور میتواند در ارتقای سطح آموزش و بسیار اقتصادی تر از پرداخت هزینه های مدارس در راستای اقتصاد مقاومتی مطرح و مورد استفاده قرار گیرد.
با آرزوی توفیق همه معلمین
علی اصغر اعلم الهدی
5 اردیبهشت 1399
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟