امروزه زولبیا و بامیه در سراسر جهان و علی الخصوص در خاورمیانه، آفریقا و کشورهای جنوب آسیا، شیرینی بسیار محبوبی مخصوصاً در ماه رمضان است.
زولبیا قبلا در کشور هند و مناطق جنوبی ایران به تنهایی پخته میشده و حتی در زبان فارسی دری به آن جلبی میگفتهاند. با این که زولبیا قبلا هم وجود داشته اما بامیه کاملا ایرانی و در زمان ناصرالدین شاه پخته شده است. با توجه به شیوع بیماری کروناو هشدارهای بهداشتی، انتظار می رفت تا اقبال کمتری نسبت به خرید این شیرینی باشد، اما همچنان مردم نسبت به خرید آن اقدام می کنند.