وضعیت ساعت کاری معلمان در طول فعالیت مدارس

معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه حضور دانش آموزان در هیچ کدام از کلاس‌های درس از جمله کارگاه‌های عملی هنرستانی‌ها در این یک ماه الزامی نیست، درباره ساعت کاری معلمان و حضور آنها در مدرسه گفت: ساعت حضور مانند قبل است و هر معلمی در ساعت برنامه درسی خودش در مدرسه حضور می‌یابد.
کد خبر: ۹۷۸۲۰۳
|
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۰ 13 May 2020
|
18656 بازدید
|

به گزارش «تابناک»، مهرزاد حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه پروتکل بهداشتی طی آخرین بررسی‌ها با وزارت بهداشت طی دو روز گذشته نهایی و ابلاغ شد اظهار کرد: مواردی نظیر رعایت فاصله گذاری اجتماعی، عدم حضور افراد دارای بیماری های زمینه‌ای و مستثنی شدن مدارس استثنایی و پیش دبستانی‌ها برای بازگشایی در این پروتکل قید شده است.

وی درباره بودجه لازم برای ضدعفونی و گندزدایی مدارس نیز گفت: ۱۰۰ میلیارد تومان برای استان‌ها به همین منظور ارسال کرده بودیم و وسایلی خریداری شده بود و در اختیار مدارس قرار داده می شود. خود استان‌ها هم از محل منابع استانی هزینه‌ای را برای این کار پیش بینی کرده‌اند.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه طبق مصوبه ستاد مقابله با کرونا، ورود دانش‌آموزان به مدرسه داوطلبانه است و خدمات آموزشی در راستای رفع اشکال ارائه می‌شود گفت: معلم‌ها در مدرسه حضور دارند و اگر دانش آموزی در فرایند آموزش دچار مشکل باشد به مدرسه رفته و سوالش را می پرسد تا اشکالش رفع شود.

حمیدی در پاسخ به اینکه آیا دانش آموزان فنی و کاردانش برای برگزاری کارگاه‌های عملی موظف به حضور در مدرسه هستند؟ گفت: خیر، هیچ کدام از کلاس‌ها الزامی نیست. البته مشکل کارگاه‌های عملی کمتر است چون تعداد دانش آموزان بالا نیست. اما در همین مورد هم اگر لازم بود مطالب و سرفصلی در کارگاه برای دانش‌آموزان توضیح داده شود، این اتفاق می افتد اما در نهایت الزامی به حضور نیست.

وی در پاسخ به پرسشی درباره ساعت کاری معلمان و حضور آنها در مدرسه گفت: ساعت حضور مانند قبل است و هر معلمی در ساعت برنامه درسی خودش در مدرسه حضور می‌یابد.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه آیا تب سنجی و غربالی در ابتدای ورود به مدرسه صورت می گیرد؟ گفت: در پروتکل نوشته شده که اگر دانش آموز دارای علائم است والدین او را نفرستند و اگر مدرسه علائمی مشاهده کرد مانع حضور شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
بازگشایی مدارس آن هم در ماه مبارک رمضان ؟!

عملکردهای متناقض همچنان ادامه دارد

در حالی خبر بازگشایی مدارس در ماه مبارک رمضان منتشر شد که ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا اعلام کرده بود آخرین مکان هایی که بازگشایی خواهند شد مدارس خواهند بود ، اما نکته جالب این است که وزارت علوم و وزارت بهداشت ، هیچکدام اقدام به بازگشایی دانشگاه های زیر نظر خود نکرده اند ، وزارت ورزش نیز همچنان به تعطیلی باشگاه های دولتی و خصوصی و لیگ های ورزشی اصرار دارد ، بقاع متبرکه هم تعطیل می باشد ، نماز های جماعت و جمعه نیز در بسیاری از مراکز استان ها برگزار نمی گردد و راهپیمایی روز قدس نیز به شکل هر سال برگزار نمی گردد( انجام آن به شکل ماشینی و موتوری و مجازی صورت خواهد گرفت ) ، حالا اصرار وزارت آموزش و پرورش به بازگشایی مدارس آن هم در ماه مبارک رمضان از چه عقل و منطق و استدلالی پیروی می کند باید از خودشان پرسید .
حتی این بی سلیقگی به حدی بود که اعضای تصمیم گیرنده صبر نکردند تا ماه مبارک رمضان به اتمام برسد و بعد از آن اقدام به بازگشایی مدارس کنند شاید این اصرار به این دلیل بوده که در آینده اعلام کنند در اردیبهشت ماه اقدام به بازگشایی مدارس کرده اند ، حالا مهم نیست که این بازگشایی در روز اول اردیبهشت یا هفته پایانی آن باشد .

بر کسی پوشیده نیست که بیشترین عمل فیزیکی یک معلم در کلاس درس ، صحبت کردن است ، همچنین توصیه های پزشکی به نوشیدن مداوم آب به افرادی که در محیط های پر خطر قرار دارند به طور مکرر از صدا و سیما پخش گردیده است ، حال در ماه رمضان و حضور دآنش اموزان در مدارس و ایجاد محیطی پر خطر و عدم امکان نوشیدن آب توسط معلمین ، وزارت آموزش و پرورش چه تضمینی بابت حفظ سلامتی معلمین خواهد داد؟

حداقل بازگشایی مدارس به بعد از#ماه_رمضان موکول می گردید.

طبق نظر و اعلام ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا ، مقرر گردید جلسات شب های قدر آن هم برای 2 ساعت و با فاصله مناسب افراد از یکدیگر(حداقل 1 متر) و در صورت امکان درفضای باز مساجد انجام گیرد ، داشتن دستکش و ماسک و تهویه مناسب و... از شرایط برگزاری این مراسم عنوان گردید ، جالب اینجاست که طبق این پروتکل ، هیأت امنای مساجد و بسیج باید نسبت به حضور نیافتن #کودکان و.... در این مراسم اطلاع رسانی کنند . وقتی حضور کودکان در این مراسم ممنوع گردیده ، دلیل حضور آن ها در مدارس برای چیست ؟ پروتکل های بهداشتی برای مراسم شب قدر در نظر گرفته شده است ، آیا وزارت آموزش و پرورش هم قوانینی در این زمینه برای مدارس در نظر گرفته است ؟

آموزش و پرورش و می توانست ساعت مشخصی را در نظر بگیرد (به عنوان مثال سه ساعت ) تا دانش آموزان دراین زمان در کلاس ها و در صورت ازدحام ، در سالن ها ، راهرو ها و حتی حیاط مدارس به رفع اشکال بپردازند . معلمی را مجسم کنید که هر ساعت و بدون استراحت باید به رفع اشکال تنها 4 یا 6 دانش اموز بپردازد چون هر کدام از آن ها در ساعت متفاوتی به مدرسه آمده اند، این اوج به سلیقه گی افراد تصمیم گیرنده در این زمینه است ، حتی چگونگی ضدعفونی کردن مدارس و ارئه ماسک و دستکش و ژل ضدعفونی کننده به معلمین و دانش آموزان هم توضیح داده نشده است .

حتی اگر در بهترین حالت احتمال ازدحام دانش آموزان در مدارس را نادیده بگیریم ، به نظر شما چه دانش آموزانی به مدارس خواهند آمد؟

مسلما دانش آموزانی که دارای #فقرمالی و #فقرفرهنگی هستند؛

دسته اول دانش آموزانی هستند که خانواده هایشان توانایی خرید تلفن همراه و یا تبلت را ندارند، آیا این خانواه ها که توانایی خرید این لوازم را ندارند می توانند نسبت به پرداخت هزینه برای اقدامات پیشگیرانه ، اقدام کنند؟
دسته دوم دانش آموزان و خانواده هایی هستند که همیشه بی مبالات بوده و به قوانین و هنجارهای اجتماعی وقعی نمی نهند ، اگر به مدرسه می آیند یا از سر کنجکاوی است و یا برای بازیگوشی و یا برای آسوده بودن خیال خانواده ، زیرا در برای چند ساعت از دست این فرزند بازیگوش ویا سر به هوا خلاص می شوند.

در هر دو دسته این دانش آموزان احتمال این که ناقل ویروس باشند زیاد است ، حال اگر معلمین از همه جا بی خبر و معدود دانش آموزانی که تمام پروتکل های بهداشتی را در خانه رعایت کرده اند به مدرسه بیایند و در مکان و زمانی ،اشتباهی هر چند کوچک و سهوی انجام دهند تمام ثمره این سه ماه را بر باد داده اند .

نکته جالب اینکه حضور دانش آموزان اختیاری عنوان گردیده اما حضور معلمین اجباری است ، در صورتی که فلسفه سوال و رفع اشکال از بعضی از معلمین در این روزها کاملا زیر سوال می رود ، معلمینی مانند #پرورشی ، #ورزش ، #هنر و .... در عمل در مدارس بی کار خواهند بود و فقط و فقط در کانون آلودگی قرار داشته و جان خود و دیگران را به خطر می اندازند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
بنده خانمم معلمه و بچه ۴ ساله دارم که مهد تعطیله بزارم. خودم هم کارمند بدبختم
هیچ کسی رو هم تو تهران نداریم که بزاریم پیش اون

میشه بفرمایید چه باید کرد ؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
با وجه به وجود تقریبا 500000هزار معلم زن در سطح مدارس کشور و طرح اجباری حضور در مدرسه های خالی از دانش آموز و بدون هیچ برنامه خاص..اموزش و پرورش باعث شد حدود یک میلیون فرزند این معلمان یا اواره خانه اقوام بشوند و یا ناچارا توسط مادرانشان به محیط مدارس برده شوند که خطر ابتلا به ویروس و عدم رعایت فاصله گذاری اجتمعای زنگ خطری است برای این اقدام بیهوده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
با سلام مشكلي كه شما به آن اشاره مي كنيد مختص معلمان نيست. الن همه كارمندان دولت با آن دست و پنجه نرم مي كنند مگر معلمها خونشان رنگين تر از ساير كارمندان است كه بايد هر روز سر كار حاضر شوند و كودك خرد سال خود را هر روز نزد اين و آن بگذارند؟
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
هموطن عزیز، اگر توجه کرده باشید به همین تعداد شاید هم بیشتر خانم کارمند داریم که این مشکلاتی که شما می فرمایید رو طی این 3-4 ماه داشتن ، سر کار هم میومدند و بچه هاشون هم آواره خانهخ اقوامبودن. باز شما معلمان 4 ماه رو در خانه تشریف داشتید.
ناشناس
| Germany |
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
چهار ماه استراحت کفایت نکرده.والله خوش بحال معلمان عزیز و گرامی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
ناشناس 10:57 این کینه و عقده مگه خونشون رنگین تره رو لطفا کنار بذار . این روحیه که چون من یه مشکلی دارم همه باید داشته باشن رو کنار بذار . خیلی خیلی روحیه بدیه . خدا همه بیماران جسمی و روحی رو شفا بده
هادی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
عزیز جان اولا ۴ ماه نیست دو ماه و نیم دوما مثل اینکه بچه نداری ببینی دردسر تدریس ۱۰ برابر شده سوما اگه مدارس باز بشه کل جامعه به فنا میره ، حالا هی شما عقده تعطیلی معلمها رو داشته باشبد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
بايد به ناشناس عرض كنم كه عنوان كردن اين موضوع ربطي به عقده اي بودن نداره اتفاقاً شما عقده اي تشريف داريد كه نمي خواهيد عدالت را بين همه كاركنان و معلمان دولت ببينيد چون همه دارن از دولت حقوق مي گيرن پس بايد بيان سر كارشون
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
‏اختیاری بودن مدارس از ۲۷ اردیبهشت یعنی:
اگه برید مدرسه کرونا بگیرید به ما ربطی نداره چون مدارس اختیاری هستن

اگه مدرسه نرید و مشکل تحصیلی پیدا کنید بازم به ما ربطی نداره ما مدارس رو باز کرده بودیم،
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
اولاخیالت راحت حضورمعلمان تمام وقت نخواهدبود.نیم ساعت نشده برمی گردن منزل ...دومامحیط مدرسه بزرگه ضرورت نداره معلمین عزیزبچسبن به هم وغیبت این وآن کنن..بافاصله ازهم بشینن...نمیشه؟سومامعلمین عزیزچندماهه توخانه خسته نشدن؟افسردگی نگرفتن؟
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
دوست عزیز این مطلب در مورد عدم مسولیت پذیری وزارت اموزش و پرورش نه نر فتن معلمها به مدرسه . در ضمن من معلم نیستم
کارشناس آموزش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
با سلام و احترام.اینجانب کارشناس آموزشی منطقه مان هستم.در تعطیلات ناشی از کرونا معلمان بیش از همه روزهای معمولی که تدریس می کردند،در گیر تولید محتوای آموزشی در فضای مجازی بودند که استرس زیادی به آنها وارد کرد و همه آرزو می کردند،کاش به جای تدریس آنلاین در کلاس واقعی درس می دادند.لذا خواهشمند است،قدردان زحمات معلمان ساعی و دلسوز در این ایام باشید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
آفرین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
بس کن و زنگ رو بزن
کار مفید و حرفه ای
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
اگر یک کارمند عادی رو بیارید سر کلاس درس تونست 10 دقیقه دانش آموزان رو نگه داره و از کلاس فرار نکنه بهش جایزه می دم.الان کارمندان تو دوران کرونا نشستن پشت میزشون تنها پاهشون رو هم روی میز میذارن و میگن ما داریم کار میکنیم. برعکس اونا معلما تو خونه دارن بیشتر وقتهاشون پشت کامپیوتر بصورت مجازی درس می دن و کار مفید انجام میدن. به این میگن عدالت کاری؟تازه حقوق کارمندای عادی هم چن برابر یک معلمه.واقعا که...
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟