به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، از آغازین روزهای شیوع بیماری کرونا در کشور زیستبوم فناوری و نوآوری دست به کار شد تا نیازهای درمانی و پیشگیرانه این بیماری را در کشور فراهم کند. یکی از این حوزههای درمانی تولید واکسن بیماری کرونا بود.
مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار کرد: از روزهای آغاز بیماری کرونا در کشور از شرکتهای فعال در حوزه واکسن آنفلوآنزا خواستیم که راههای رسیدن به واکسن این بیماری را بررسی کنند. در حال حاضر هم ۵ شرکت به این حوزه ورود کرده اند.
قانعی ادامه داد: ظرفیت زیست بوم فناوری و نوآوری کشور بسیار بالا است و اگر ما به این تواناییها ایمان بیاوریم، میتوانیم از هر سختی، بیماری، گرفتاری اقتصادی، تحریم و ... سربلند بیرون بیاییم. زیست بوم فناوری و نوآوری در روزهای شیوع بیماری کرونا ثابت کرد که «ما میتوانیم»، تنها یک شعار نیست.
او افزود: ایران در حوزه مقابله با بیماری کرونا نه تنها از دیگر کشورها عقبتر نیست بلکه در تولید برخی تجهیزات مقابله با کرونا جلوتر از آنها هم هست و با کمک همین توانمندیها توانستیم به کشور صادرکننده تجهیزات تبدیل شویم.
دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: ایران در تحقیقات کرونا پیشرو بوده است و کارهای دیگری که بر روی واکسن کرونا شروع شده که به خوبی در حال اقدام است.
بنا به گفته دبیر کمیته علمی مبارزه با کرونا، تحقیقات متعددی مثل سلول درمانی، پلاسما درمانی، سورفکتانت که درمانهای پیشرفتهای هستند در کمیته علمی مطرح شد و با اینکه از همه این تحقیقات استقبال به عمل آمد، اما برای اینکه بتواند وارد پروتکل کشوری شود نیاز به تحقیقات جامع تری دارند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.