۱۰ چهره اصولگرایی که برای انتخابات ۱۴۰۰ مطرح هستند + اسامی/ اصولگرایان با شانا می‌آیند یا جمنا یا تشکیلات جدیدتر؟

بسیاری از اصولگرایان و انقلابیون به دنبال کاندیداتوری رئیس قوه قضائیه هستند و این موضوع را اخیرا علنی هم کردند. تا جایی که عضو هیات رئیسه مجلس نیز به این مساله اذعان کرد که بسیاری از انقلابیون به دنبال کاندیداتوری رئیسی هستند. البته این موضوع ابتدا با تکذیب معاون اول قوه قضائیه مواجه شد. در این باره با حجت الاسلام والمسلمین رئیسی صحبت شده و ایشان مخالفت خود را اعلام کرده است...
کد خبر: ۹۸۴۷۸۷
|
۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۴ 25 June 2020
|
256817 بازدید
|

۱۰ چهره اصولگرایی که برای انتخابات ۱۴۰۰ مطرح هستند + اسامی/ اصولگرایان با شانا می‌آیند یا جمنا یا تشکیلات جدیدتر؟

باید دید در اواخر پاییز و ابتدای زمستان ۹۹ اصولگرایان با چه ساز و کاری به انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ که بنا به عقیده بسیاری از کنشگران و تحلیلگران سیاسی آن‌ها (اصولگرایان) را برنده قطعی این انتخابات می‌دانند، ورود و در نهایت چه کسی را برای نشستن بر صندلی عالی پاستور به مردم معرفی خواهند کرد.

به گزارش «تابناک»؛ نزدیک به دوازده ماه دیگر سوت سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری رسماً به صدا درخواهد آمد، اما تنور انتخابات همچون انتخابات دوم اسفندماه سال ۹۸ داغ داغ نیست؛ هرچند احتمال دارد از اواخر پاییز سال جاری با برگزاری میتینگ‌های انتخاباتی و سیاسی، میدان رقابت‌ها را گرم‌تر کند.

به دلیل عملکرد ضعیف دولت حسن روحانی که مورد اقبال و حمایت اصلاح‌طلبان در یازدهمین و دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری یعنی در سال‌های ۹۲ و ۹۶ بود، اصولگرایان اقبال و شناس خود در رقابت‌های ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را بالاتر می‌بینند و از همین جهت، برخی از کارشناسان سیاسی نیز نتیجه انتخابات سال آینده را همچون انتخابات اسفندماه ۹۸ می‌دانند؛ یعنی معتقد به پیروزی قاطع اصولگرایان هستند.

در همین خصوص، «صادق زیباکلام» فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با تاکید بر پیروزی اصولگرایان در انتخابات آتی ریاست جمهوری، گفته بود، در ۱۴۰۰ یک شخصیت تندرو یا خود آقای احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور می‌شود. او تاکید کرده بود که اصلاح‌طلبی تمام شده است و دلیل این تمام شدن اصلاح‌طلبان را هم باخت سنگین آن‌ها در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی قلمداد کرده بود.

«اکبر ترکان» مشاور اسبق حسن روحانی هم گفته بود: من معتقدم که در انتخابات سال ۱۴۰۰ هم مثل انتخاباتی که اسفند ماه گذشته برای مجلس برگزار شد، اصولگرایان برنده می‌شوند، چون در انتخابات دوره یازدهم مجلس، کاندیدایی که از لحاظ فکری به اصلاح‌طلبان نزدیک‌تر بودند، تأیید صلاحیت نشدند. در نتیجه رقابت فقط بین اصولگرایان بود؛ لذا آن‌ها در رقابت فرصت نداشتند، چون نامزد‌های آن‌ها عموماً رد صلاحیت شدند.

بررسی‌های خبرنگار «تابناک» حکایت از این دارد که اصولگرایان هنوز برای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ورود جدی نداشته اند و فقط صحبت‌هایی درباره قالب‌های تشکیلاتی برای ورود به این دور از انتخابات را صورت داده اند؛ یعنی هنوز مردد هستند که در قالب شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی (شانا) وارد موضوع انتخابات ریاست جمهوری بشوند یا با تشکیل دوباره جبهه مردمی نیرو‌های انقلاب اسلامی (جمنا)!

البته از الان مشخص است که اصولگرایان در سه قالب اصولگرایان سنتی، جبهه پایداری و نواصولگرایان به سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ورود خواهند داشت. در گزارش قبلی پیرامون گزینه‌های اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری آتی صحبت شد و چهارده گزینه بالقوه آن‌ها معرفی شدند. در این گزارش، چهره‌های اصولگرایی را که احتمال کاندیداتوری آن‌ها در انتخابات پیش روی وجود دارد، معرفی خواهیم کرد.

یکی از گزینه‌های جدی اصولگرایان، که حرف و حدیث‌های زیادی در ارتباط با کاندیداتوری او برای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم مطرح شده، حجت الاسلام و المسلمین سید «ابراهیم رئیسی» رئیس فعلی قوه قضائیه است که در انتخابات سال ۹۶ هم گزینه نهایی اصولگرایان بود و اتفاقا رأی خوبی هم کسب کرد.

بسیاری از اصولگرایان و انقلابیون به دنبال کاندیداتوری رئیس قوه قضائیه هستند و این موضوع را اخیرا علنی هم کردند. تا جایی که امیرآبادی نماینده قم و عضو هیات رئیسه مجلس هم به این مساله اذعان کرد که بسیاری از انقلابیون به دنبال کاندیداتوری رئیسی هستند؛ البته این موضوع ابتدا با تکذیب معاون اول قوه قضائیه مواجه شد.

بعد از او، قاضی زاده هاشمی، نایب رئیس اول مجلس در توئیتر خودش نوشت: «ایشان (رئیس قوه قضائیه) به شدت با کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰ مخالفت کردند و ضمن تاکید بر برنامه پنج ساله خود در قوه قضائیه، طرح بحث‌های این چنینی را انحراف در مسیر تحولی قوه و گفتمان مبارزه با فساد دانستند»؛ موضوعی که نشان می‌دهد در این باره با حجت الاسلام والمسلمین رئیسی صحبت شده و ایشان مخالفت خود را اعلام کرده است.

«محسن رضایی» ۶۶ ساله که هم اکنون دبیری مجمع تشخیص مصلحت نظام را بر عهده دارد و در هشت سال دفاع مقدس، فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را بر عهده داشته است، دیگر چهره‌ای است که بخشی از اصولگرایان هم تمایل به کاندیداتوری وی دارند و بر این عقیده هستند، حالا که کشور دچار مشکلات اقتصادی است باید یک اقتصاددان دارای برنامه سکان هدایت کشور را بر عهده بگیرد تا از این گذرگاه ایران را به سلامت عبور دهد.

رضایی از ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۰ نخستین فرمانده اطلاعات سپاه بود

رضایی از ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۰ نخستین فرمانده اطلاعات سپاه بود و در سال ۱۳۶۰ با حکم امام خمینی (ره) به فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شد و تا ۱۳۷۶ برای شانزده سال در این جایگاه فعالیت کرد. وی که تحصیلات در مقطع کارشناسی رشته مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت را پیش از انقلاب نیمه‌کاره رها کرده بود، در سال ۱۳۷۶ و پس از استعفا از فرماندهی سپاه، بار دیگر از سر گرفت و ابتدا کارشناسی اقتصاد را از مرکز آموزش سازمان برنامه و بودجه دریافت و سپس کارشناسی ارشد و دکترای اقتصاد را در سال ۱۳۷۹ از دانشگاه تهران اخذ کرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در دو انتخابات سال ۱۳۸۸ و همچنین ۱۳۹۲ کاندیدای ریاست جمهوری شد، اما به دلیل دو قطبی که در این انتخابات‌ شکل گرفته بود، او علی رغم موفقیت نسبی، نتوانست آرای لازم را به دست بیاورد. در حقیقت می‌توان او را یکی از کاندیدا‌های قربانی شکل گیری دو قطبی‌های انتخاباتی اصولگرایان و اصلاح طلبان دانست. به نحوی که در مواجهه با رأی دهندگان، تقریبا قریب به اتفاق عنوان می‌کردند که محسن رضایی گزینه خوبی است و برنامه‌های خوبی دارد، اما متاسفانه رأی لازم را ندارد.

حالا موضوع و مساله اصلی کشور بحث اقتصاد است، بسیاری بر این باورند که در شرایط فعلی، رئیس جمهور سیزدهم باید یک اقتصاددان باشد، تا بتواند مشکلات اقتصادی سختی که گریبان کشور را گرفته است، مرتفع کند؛ بنابراین، برخی به دنبال این هستند که محسن رضایی را به عنوان یکی از کاندیدا‌های انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ وارد صحنه کنند تا با نشستن یک اقتصاددان بر کرسی ریاست جمهوری، معضل اصلی کشور برطرف شود.

فتتاح پیشنهاد حضور در جمنا تا رسیدن به نامزد نهایی را هم نپذیرفت

«پرویز فتاح» نیز از گزینه‌های قوی و مطرح اصولگرایان برای انتخابات ۱۴۰۰ است. البته در انتخابات ۱۳۹۶ نیز اصولگرایان خیلی سعی داشتند که فتتاح را به میدان بیاورند، اما پس از مطرح شدن نام سید «ابراهیم رئیسی»؛ فتتاح حتی پیشنهاد برای حضور در جمنا تا رسیدن به نامزد نهایی را هم نپذیرفت.

«محمد باقر قالیباف» با اینکه اکنون بر کرسی ریاست مجلس تکیه زده است، اما شنیده‌ها حکایت از این دارد که او حضور در قامت کاندیدای ریاست جمهوری برای انتخابات ۱۴۰۰ را به طور کامل از دستور کار خود خارج نکرده و در صورت مساعد بودن شرایط احتمال دارد که برای این دور از انتخابات هم نام‌نویسی کند.

هرچند گفته می‌شود که یکی از شروط سایر اصولگرایان مجلس نشین برای همراهی با ریاست قالیباف در پارلمان عدم کاندیداتوری او برای انتخابات سال آینده بوده، در طرف مقابل اخباری هم وجود دارد که قالیباف هیچ گاه این شرط را نپذیرفته است، چون او حتی اگر کاندیدا بشود و رأی هم نیاورد، چیزی از دست نخواهد داد و می‌تواند دوباره به مجلس بازگردد و هدایت قوه مقننه را در دست داشته باشد.

«سعید جلیلی» هم که در انتخابات سال ۹۲ کاندیدا شد و مورد حمایت جبهه پایداری قرار گرفت نیز از گزینه‌های این جبهه برای ۱۴۰۰ است و خیلی‌ها راه‌اندازی دولت سایه توسط پس از انتخابات ۹۶ را برنامه‌ریزی و برنامه نویسی برای ۱۴۰۰ تلقی می‌کردند. او اکنون همچنان یکی از گزینه‌های بالقوه اصولگرایان به خصوص جبهه پایداری برای انتخابات سال آتی تلقی می‌شود و باید دید که تصمیم او و پس از آن تصمیم پیرامون کاندیداتوری او چگونه خواهد بود.

«عزت الله ضرغامی» رئیس اسبق صدا و سیما از دیگر گزینه‌های جناح راست است که خود را برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ آماده کرده است. او در سال ۹۶ هم در جمنا به عنوان یک گزینه حضور داشت و مطرح بود که در نهایت نام وی به عنوان نامزد نهایی مطرح نشد.

شنیده‌های خبرنگار «تابناک» حکایت از این دارد، اصولگرایان سنتی در قالب جبهه پیروان خط امام و رهبری که اکنون خود را در وادی کمرنگ شدن و حذف شدن می‌بینند به دبنال کاندیداتوری «علی لاریجانی» هستند تا بتوانند با به قدرت رساندن مجدد وی حیات سیاسی خود را تقویت کنند؛ جالب اینجاست که بخشی از جریان اصلاح طلبی نیز به سرکردگی حزب کارگزاران سازندگی به دنبال اجرای مدل ائتلافی این بار برای لاریجانی هستند و او را گزینه مطلوبی می‌دانند که می‌تواند مورد حمایت بخشی از اصولگرایان و اصلاح طلبان در انتخابات ۱۴۰۰ قرار بگیرد.

البته سنتی‌های اصولگرا که با مصطفی آقامیرسلیم به توفیقی در انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ دست نیافتند و در انتخابات هیات رئیسه مجلس مشخص شد که کم کم در خطر حذف از گردونه فکری جریان اصولگرایی هستند به لاریجانی اکتفا نکرده و این بار «محمدرضا باهنر» رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری را نیز به عنوان آلترناتیو در نظر دارند تا در صورت عدم حضور «علی لاریجانی»، او نام نویسی کند.

«مهرداد بذرپاش» نماینده مردم تهران در مجلس نهم و رئیس سازمان ملی جوانان در دولت «محمود احمدی نژاد» هم از دیگر فعالان اصولگرایی است که به دنبال نامزدی در انتخابات با شعار «دولت جوان» است.

پیگیری‌های خبرنگار «تابناک»، حکایت از این دارد که «محمود احمدی نژاد» رئیس دولت‌های نهم و دهم هم برای انتخابات ۱۴۰۰ وارد عرصه خواهد شد و از هم اکنون به دنبال برنامه و طرح‌ریزی در این خصوص است.

باید دید در پاییز ۹۹ اصولگرایان با چه ساز و کاری به انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ـ که به گفته خود و اصلاح‌طلبان برنده قطعی آن هستند ـ ورود کرده و چه کسی را برای نشستن بر صندلی پاستور به مردم معرفی خواهند کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵۳
در انتظار بررسی: ۵۸
انتشار یافته: ۳۷۴
ناشناس
|
United States of America
|
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
خب منظور؟ نکنه فکر کردین این بار میریم رای میدیم؟!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
ما رییس جمهور نمی خواهیم
ناشناس
| Germany |
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
اصولگرها (که البته معلوم نیست منظور از اصول چه اصولی است)در یک دنیای خیالی و رویائی زندگی می کنند

. .
وحید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
نمیشه همشون باشن کاری که قرار نیست انجام بدن اقلا ایجاد اشتغال بشه
ناشناس
| Japan |
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
اونها هم منتظر رای من و شما نیستن!!!
بالاخره یک 7یا8 میلیون نفر هستند که سود میبرن و همیشه باید پای کار باشند.
صدا و سیما هم ، چنان صف طولانی از با حجاب و بی حجاب و بد حجاب نشانمان خواهد داد که حتی اگر نخواستیم باور کنیم هم فکر کنیم بالای 90 امت در انتخابات شرکت کرده اند.!!!
پس خیلی رو رای خودت حساب نکن !!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
این پرچم امریکا هنوز دنبال این است که کی رفته وکی نرفته و تقلب است!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
اگه رای ندی منتظر یکی از همین افراد باش.مثل مجلس. تازه اینا از خداشونه شما نیای رای بدی.چون هرچی مردم کمتر پای صندوق بیان به نفع خودشون تموم میشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
فقط فقط احمدی نژاد اگه احمدی نژاد نباشد مشارکت مردم از انتخابات مجلس هم پایینتر خودهد بود یعنی زیر بیست درصد و اگر چنین شود نظام مشروعیتش را از دست خواهد داد
والي
| Japan |
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
ياد حرف رفيق دوست افتادم كه ميگفت وقتي هويدا رو اعدام كرديم رفتيم اموالش رو مصادره كنيم هر چه گشتيم ديديم يك آپارتمان اجاره ايي و يك پيكان مدل ٤٦ بيشتر نداشت!!!؟؟؟آنهم بعد از داشتن بالاترين مقام اجرايي بمدت سيزده سال
آيا كانديداهاي فوق داراي اين خصوصيات مالي و اخلاقي هستند؟ هويدايي كه متهم به هزار عنوان بد و فساد اخلاقي بود
نااشنا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
اگر یه کمی دلسوزیبرای شما باقی مانده باشه برای دین ودنیا این مردم شده راههای دیگر بجز ریاست جمهوری بفکر چپاول این کشور باشید واین پست بی کیفیت بی خاصیت هزینه بر ملغی کنید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
ناشناس ۱۴:۴۹ ، اگه شرکت کنید و فرد مورد نظر شما هم انتخاب بشه ! اولا نمیزارن کار کنه ، ثانیا همه کاسه کوزه ها رو سر اون خراب میکنن ، بعدشم میگن دیدید اونیکه مردم خودشون انتخاب میکنن همین میشه ، کاری که با دولت روحانی انجام شد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
مردم عزیز کشورم، آرزو دارم یکبار با عقل عمل کنید. همیشه غلبه احساس بر عقلانیت داشته اید. عقلا و علمایتان همیشه درانتخابات یا غایب بودند یا راای های یکی دومیلیونی آوردند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
اونی که نمی تونه تشخیص بده به کی باید رای بده همون بهتر بشینه خونه اش بذاره عقلا رای بدن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
عزیزم مشکل ما از رای دادن نیست از درست رای دادنه اگر به انتخابات سال ۹۶ برگردیم می بینی همه چیز عیان بود و مشخص بود کی برای مردم کار میکنه و کی شعار
!!!!! میده ولی مردم اشتباه انتخاب کردن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
از نظر دادنت مشخصه که چقدر رای دادن برات مهم نیست :)
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
یعنی نمی خواید تَکرار کنید؟! والاهنوز از تَکرار قبلیتون داریم میخوریم! شما سیر شدین؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۶
امثال شما یکبار اومدین و شیخ حسن رو آوردید روی کار. همین بهتر که نیاید. من به عشق رهبرم میرم و به یک انقلابی رای میدم.
ناشناس
| United States of America |
۰۴:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۶
مملکتی که رییس جمهور اختیار نداره بهتره بساط کابینه رو جمع کنه.
مردمهمه جورشو دیدن که فقط به بدبختی اضافه کردن.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۶
۱۷:۳۱
لطف کن بی تدبیری رو با مغلطه کردن و آدرس غلط دادن اصلاح نکن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۷
خداکنه رئیسی نشه میگن دلار میشه 5000تومن
گودرزي- فعال سياسي
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۷
در شرايطي كه مردم اعتمادشان را از سياسيون بخصوص اصلاح طلبان از دست داده اند، مشكل اصلي در انتخاباتها ، مشاركت است. دكتر محمود احمدي نژاد رييس جمهور سابق ايران داراي بالاترين پتانسيل براي مشاركت حداكثري مد نظر رهبري است. چه خيل عظيم مردمي كه به ايشان راي مي دهند و چه مخالفاني كه در اثرات هجمه هاي گسترده مي آيند تا او راي نياورد
احمدي نژاد بالاترين ظرفيت را براي ايجاد شور و نشاط انتخاباتي در كشور دارد و اگر رد صلاحيت شود بعيد است كه مردم پاي صندوقهاي راي بياييند.
ناصر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
بذرپاش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
ما رای نمی دیم!
ناشناس
| Netherlands |
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
چقدر چهره این کاندیاها نورانی هست . به به چه چهره های باحالی . خیلی زیبا هستند به به به
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
فقط احمدی نژاد
وحید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
حالا مثل این که به اونایی که رای دادیم چکار تونستن بکنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
بذرباش رییس جمهور بشه من میرم افغانستان پناهنده میشم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
احمدی نژاد اصولگراست؟!
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
هیچ وقت خودشو اصولگرا نمی دونسته
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
جالبه خودش همچین ادعایی نداره،بعد همه ی ماجراهای هشت ساله ایی هم که اتفاق افتاد،هیچ یک از مراکز قدرت اصولگرایی ،مسئولیت حمایت هشت سالشونو از این آقا گردن نگرفتند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
اگه احمدی نژاد اصولگرا نباشه، پس بفرمایید به کی میگن اصولگرا؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
احمدی نژاد را لج بازی خاتمی در تاخیر زدن حکم شهرداری و اخراجش از جلسات هیأت دولت بزرگ کرد.
الانم بی برنامگی روحانی باز داره احمدی نژاد رو بزرگ می کنه
بیشتر مردم دارن میگن دورانش یادش بخیر که هرچه داریم از زمان اونه.
babi
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
دیگه رای نمیدم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
من خیلی وقته رای نمیدم، حتی به روحانی هم رای ندادم، این روزهای تلخ اقتصادی رو پیش بینی میکردم
ناشناس
| Netherlands |
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
سیاست ها که با رای مردم مشخص نمیشه . ببخشید اقلیت را هم سرکار گذاشتید ؟ نهاد ریاست جمهوری جای اقتصاد دانان هست نه روضه خوان
ناشناس
| Netherlands |
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
این چند نفر کاندید زبان بین امللی بلدن و خیلی سیاستمدار هستند خیلی دروس فیزیک و شیمی خواندند خیلی محبوبیت سیاسی دارن . محبوبیت داره موج‌میزنه . خیلی جال خیلی زیبا . خیلی خوب خیلی خیلی خیلی . محبوبیت جهانی ان پنجمی که دیگه خیلی خیلی زیاد هست . شیرجه میرم تو صندوق . ....... مردم‌چی فرض کردید ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
نه ترو خدابازم تَکرار کن!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
ززززززرررررررررررررررررررررررررررررشک رای نخواهم داد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
جداً! یعنی تَکرار نمی کنید؟
آزاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
اینکه نام احمدی نژاد و لاریجانی را اصول گرا میگذارید تعجب آور است . این دو نفر اصول گرای سابق هستند پیشنهاد میکنم به افعال و گفتار این دو نفر در سالهای اخیر توجه کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
لطفا بی جهت نه مردم را گمراه کنید ونه توقع بی جا برای افراد ایجاد کنید بعضی از این افراد در حد یک مدیر کل هم نیستند مگر اینکه هدف بزرگ کردن آدمهای کوچک به هر دلیلی باشد
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
یکی مثل بذرپاش در حد مدیر مهد کودک هم نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
هر کی دلش خواست کاندید بشه . انتخابات مجلس یادتون نره

کی رای میده .

انتخابات ۱۴۰۰ خداحافظ
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
خخخخه
شما که می گفتی کسی رای نمیدهد ولی 42 درصد رای دادن
ان هم اگر کرونا اعلام نمی شد بالای 50 درصد می شد
پس خوش باش با توهمت
ناشناس
| Germany |
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
آمار 42 درصد رو همونی میده که آمار تورم 20 درصدی داده، شما خوش باش با آمارسازی هاتون
ناشناس
| Netherlands |
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
به ۱۴:۰۸
توهم تو داری که هر آمار دروغی را باور می کنی شما یک مورد بگو که دروغ نگفته باشن؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
آمار ۴۲ درصد آنقدر خنده دار و ساختگی و مصنوعی بود که بچه دبستانی هم فهمید
توهم را نمیشه کاری کرد . اسیر توهم ۴۲ درصدی شدی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
با مردمی طرفیم که از 92 چک تضمینی صادر کردند برای حاج حس ، تیم والیبال برد گفتند روحانی مچکریم. گفتند با روحانی تا 1400، حالا از دوسال پیش بجای گردن گرفتن دست پختشون دقیقا مثل بچه ها قهر می کنن می گن رای نمی دیم. آخه یکی نیست بگه اون آش قبلیتون چی بود که این چی باشه؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
ناشناس 15:19 اگه شناختت اونقدره که فکر می کنی آمار تورم و انتخابات رو یکی میده، همون بهتر بشینی تو خونه و رای ندی. آخه این چه قانونیه که رای همه باید یه اندازه اثر داشته باشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
خخخه
امار سازی!!!
معلومه خیلی داری می سوزی که اینجا رای رای می کنید کهکسی نمیدهد ولی خیلی ها می روند
ناشناس
| Germany |
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
مگه اسخون تو‌گلوت گیر کرده خخخخ میکنی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
جوابی نداری دنبال استخوان هستی!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۶
ناشناس ۱۵:۱۹


اگر انتخابات ریاست جمهوری از انتخابات شورا جدا بشه می فهمی که 5 درصد هم رای نمی دن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
ببین چه خاکی تو سرماشده که ترکان تز سیاسی میده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
ترکان کی باشه؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
کنفسیوس جمله زیبایی داره میگه خردمند ندان آن را که نمیتواند از ۸ زاویه مختلف به یک موضوع نگاه کند
خردمند نیستی تابناک با اینکه مردم بارها گفته اند به دلیل ناکارامدی احزاب حاضر به شرکت در انتخابات نیستند تو همچنان فقط از زاویه دید این جماعت ورشکسته به موضوع نگاه میکنی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
اکثر مردم عزیز ایران جز از زاویه احساس از زاویه دیگری به انتخابات نگاه نمی کنن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
8 زاویه با بارها یکی است؟!! عجب!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟