فیلترینگ اینستاگرام یعنی رونق بازار فروشندگان فیلترشکن

چرا مدیریت جامعه ایران با پس‌دادن آزمون فیلترهای پیشین، دوباره می‌خواهد دست به تکرار یک اقدام شکست‌خورده بزند؟ اقدامی که به‌مراتب بدتر از قبلی‌هاست. قضیه این نیست که این شبکه‌ها بدآموزی ندارند، که دارند، ولی کدام امکان درجهان است که عوارض سوء و بدآموزی نداشته باشد؟
کد خبر: ۹۸۶۵۵۱
|
۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۹ 25 June 2020
|
24881 بازدید
|
۵
فیلترینگ اینستاگرام یعنی رونق بازار فروشندگان فیلترشکن

به گزارش «تابناک»، عباس عبدی در روزنامه شهروند نوشت: هنوز آثار و تبعات منفی فیلترینگ تلگرام جلوی چشمان همگان رژه می‌رود که پرونده فیلتر سایر شبکه‌های اجتماعی نیز روی میز مجلس گذاشته شده است. مجلسی که قرار بود مسائل اقتصادی مردم را حل کند، مشغول تغییر نام اماکن و فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی شده است، غافل از اینکه فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی دقیقا به معنای آجرکردن نان عده‌ای و نیز کوبیدن آب در هاون است.

بگذریم از اینکه قاضی دستوردهنده فیلتر تلگرام، اکنون در دادگاه مفاسد اقتصادی به‌عنوان متهم، منتظر است تا نوبت دفاع به او برسد!

پرسش این است که چرا مدیریت جامعه ایران با پس‌دادن آزمون فیلترهای پیشین، دوباره می‌خواهد دست به تکرار یک اقدام شکست‌خورده بزند؟ اقدامی که به‌مراتب بدتر از قبلی‌هاست. قضیه این نیست که این شبکه‌ها بدآموزی ندارند، که دارند، ولی کدام امکان درجهان است که عوارض سوء و بدآموزی نداشته باشد؟ اگر براساس تبعات منفی آنها باید تصمیم گرفت، در این صورت خیلی از مظاهر تمدن را باید ممنوع و لغو کرد.

متأسفانه باید گفت که فیلتر تلگرام یکسره (بدون اغراق) زیان بود. هم برای فیلترکنندگان و هم برای مردم. چرا؟

اول، اینکه کسب‌وکار را کاهش داد که برای جامعه زیانبار است. دوم، در عمل اثر تعیین‌کننده‌ای در کاهش استفاده از آن نگذاشت و پس از اندکی کاهش دوباره افزایش یافت.
سوم، نیروهایی از آن بیرون رفتند که به ساختار حکومت نزدیک‌تر هستند. خارج‌شوندگان نیز پس از مدتی بی‌سروصدا برگشتند.

کافی است به این خبر توجه کنید که: «رئیس سازمان فناوری کشور اعلام کرد که بعد از فیلترشدن تلگرام، کانال‌های مذهبی ۳۳‌درصد کاهش یافتند؛ درحالی‌ که سهم پست‌های وایرال غیراخلاقی در همان سطح 4‌درصد باقی ماند! فیلتر تنها فرصت بیان جامعه مذهبی را از خودشان گرفت! مسدودسازی شبکه‌های اجتماعی، قهرکردن با فرصت بزرگ حضور و شنیده‌شدن است.»

چهارم، بدتر از همه موجب رواج استفاده از فیلترشکن شد که از یک‌سو عملی به ظاهر خلاف است و از سوی دیگر سایت‌ها و شبکه‌های مستهجن را نیز در دسترس عموم قرار داد!! فیلترشکن‌ها عوارض اطلاعاتی دیگری نیز دارد که افراد مطلع و فنی باید درباره آن توضیح دهند.

چنین کاری را چه باید نامید؟ هرچه می‌خواهید نام دهید، ولی پرسش مهم‌تر این است که چرا دوباره فیل آقایان یاد هندوستان کرده و می‌خواهند شبکه دیگری را فیلتر کنند؟! منطق این کار چیست؟ کدام خیری در آن وجود دارد و کدام زیانی را از این کار کم کرده‌اند؟ روشن است که این فقط یک اقدام نمادین خواهد بود تا بگویند که ما کاری کرده‌ایم. پاسخی است به اینکه چرا نمی‌توانیم درحوزه‌های ضروری جامعه، ازجمله اقتصاد کاری کنیم، ولی فرق فیلترینگ در این‌باره با نوبت پیش در این است که در همان حد کاهش موقتی تلگرام نیز استفاده از اینستاگرام کاهش نخواهد یافت. پس می‌پرسید منطق این کار چیست؟ اگر فروش فیلترشکن پشت ماجرا نباشد، احتمالا منطق آن بی‌منطقی است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
جناب دانا یک برنامه باید تابع مقررات کشور میزبان که دارد خدمات میدهد را رعایت کند و اگر نکند مشمول مجازات است ولی چون تلگرام نمیخواست مقررات را رعایت کند اینقدر درکش سخت است
در ضمن کاری براشون ندارد فیلتر شکن ها را از کار می اندازن تا تو نتوانی بروی!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
پی گیری فیلتر کردنها و تعویض نام خیابانها نشان میدهد که نمایندگان مجلس یازدهم در کشور مشکلی نیافته اند که بخواهند در جهت حل آن اقدامی کنند لذا با فراغ بال و خیالی آسوده نسبت به این تنها مشکلات بر زمین مانده که همانا فیلتر کردن اینستا گرام و نامگذاری خیابانی به نام برادر جورج فلوید است اقدام میکنند.!!!!
پیام رفتار مذکور نمایندگان اینست که ای مردم بدانید و آگاه باشید قرار نیست در چهار سال آینده مشکلات اصلی و مهم شما و کشور را حل کنیم .فقط پی گیر مسائلی میشویم که به ما ظاهری انقلابی بدهد و باعث ارتقاء خودمان شود.!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
فیلترشکن فروش هم خودشان هستند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
حواستون و جمع کنيد ديگر ملت صبرشان سر اومده و ديگر اين ترفندها کارآيي ندارد مثل همان قاضي که تلگرام را فيلتر کرد و دامنه تخلف و چپاولش دامن همه را گرفت و مشخص شد هر کسي ريا و تظاهر به اين کارها کند خودش متخلف است هشدار به نماينده مجلس که بر اساس شنيده ها در خصوص رانت و تخلف در واردات خودروها با همدستي داود خداداد در شهرستان گرمي نقش داشته که بايد صحت و سقمش بررسي شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
ها هم براي خودشان هست و از اين راه و نيز استفاده فيلترشکن ها از اينترنت کسب درآمد مي کنند فکر نکنيد ملت نمي دانند و با بگير و ببند و اتهام مي توانيد ادامه دهيد ملت صبرشان لبريز شده و فساد قدرتمندان و بيکاري و تهيدستي جامعه عامل اصلي است.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟