زالی: الگوی سرایت کرونا تغییر کرده است

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران با بیان این که استفاده از ماسک برای پیشگیری از انتقال زنجیره کووید ۱۹ یک الزام است گفت: اثرات اجباری شدن استفاده از ماسک نهایتا تا ۱۰ روز آینده مشخص می‌شود.
کد خبر: ۹۹۰۶۹۸
|
۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۵ 15 July 2020
|
21952 بازدید
|
۶

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا زالی در جلسه ستاد فرماندهی مقابله با ویروس کرونا که با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی، انتظامی، نظارتی، شهرداری، نیروهای مسلح و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی مستقر در تهران برگزار شد، ضرورت بازنگری در اعمال محدودیت‌ها و ایجاد فرآیندهای مقابله با کرونا را مورد تاکید قرار داد و با اشاره به این که آمار مبتلایان به کرونا برای اولین بار طی ۴۸ ساعت گذشته از اولین روزهای فروردین ماه تا به امروز به مرز ۴۰۰۰ نفر بستری رسیده اهمیت تمهیدات جدید برای کاهش بار مبتلایان را مورد تاکید قرار داد.

فرمانده عملیات  مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران با بیان این که شرایط بیماران مزمن بدحال غیرکرونایی و افزایش مبتلایان به کرونا، سیستم بهداشت و درمان را دچار چالش کرده است خاطرنشان کرد: با وجود این که دانشگاه‌ها از ظرفیت‌های حداکثری خود استفاده می‌کنند ولی کماکان چالش‌هایی در حوزه ارائه خدمت و تخت های بستری وجود دارد.

الگوی مراجعان کرونایی به شکل قابل توجهی تغییر کرده است

زالی گفت: متاسفانه الگوی مراجعان به شکل قابل توجهی تغییر یافته به شکلی که مبتلایان به کووید ۱۹ زمانی به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه می‌کنند که با علائم شدیدتری روبرو می‌شوند، این موضوع بار کاری مجموعه بهداشت و درمان را بیش از پیش سنگین کرده است.

وی ضمن ابراز نگرانی از افزایش آمار مبتلایان به کرونا وبستری شدگان در بخش های مراقبت های ویژه، خواستار اجرای بندهای پیشنهادی ستاد فرماندهی مقابله با کرونا توسط ستاد ملی کرونا شد.

تغییر الگوی سرایت بیماری کرونا

دکتر زالی با بیان اینکه تحقیقات نشان می‌دهد الگوی ابتلا به بیماری کرونا تغییراتی داشته، توضیح داد: تجربیات و شواهد نشان می‌داد هر فرد مبتلا به کرونا بین دو تا سه نفر را آلوده به این ویروس می‌کرد ولی فرمول جدید نشان می‌دهد امروز این عدد به هفت تا هشت نفر افزایش پیدا کرده است.

کاهش ساعات کاری کارکنان بخش‌های دولتی و استفاده از ظرفیت ۵۰ درصدی نیروی کار، تعلیق طرح ترافیک، کاهش ظرفیت مترو، توزیع ماسک رایگان برای افراد کم برخوردار، لغو آزمون‌های دانشگاه‌ها از مواردی بود که دکتر زالی بر ضرورت اجرای این بندها تاکید کرد.

وی ضمن انتقاد از بی توجهی مردم نسبت به هشدارها خاطرنشان کرد: متاسفانه در برخی مناطق هنوزمراسم عروسی و عزا با حداکثر ظرفیت تجمع به صورت غیر قانونی برگزار میشود که این موضوع مشکلات جدی و پیچیده‌ای را برای شهروندان و سیاستگذاران در پاندمی کرونا ایجاد کرده است.

دکتر زالی با بیان این مهم که استفاده از ماسک برای پیشگیری از انتقال زنجیره کووید ۱۹ یک الزام است گفت: اثرات اجباری شدن استفاده از ماسک نهایتا تا ۱۰ روز آینده مشخص خواهد شد.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران همچنین ضرورت تجهیز تخت های نقاهتگاهی را مورد تاکید قرار داد و نسبت به افزایش بار کاری پرسنل درمان و بهداشت در راستای ارائه خدمات به بیماران کرونایی و غیر کرونایی هشدار داد و گفت: با توجه به تجربه کاری که کادر درمان و بهداشت در پنج ماه اخیر ورود کرونا به کشور کسب کرده اند و علیرغم افزایش وسایل حفاظتی نظیر ماسک، دستکش و الکل متاسفانه با آمار بالای ابتلای کادر درمان به ویروس کرونا مواجه هستیم. این مهم می تواند ناشی از ضعف سیستم ایمنی مدافعان سلامت در اثر خستگی و یا جهش‌های بیولوژیک ویروس باشد که باید به عنوان زنگ خطر مورد توجه بیش از پیش مسئولان و مردم قرار گیرد.

دکتر زالی خواستار هم افزایی و تعامل بیشتر اعضای ستاد فرماندهی مقابله با کرونا شد و خاطرنشان کرد: لازم است اعضای این ستاد ضمن بهره گیری از جایگاه حقیقی و حقوقی خود برای اخذ تصمیمات جدی تر وارد صحنه شوند.

برگزاری مانور نظارتی گشت های مشترک اصناف طی روزهای آتی

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران از برگزاری مانور نظارتی گشت های مشترک اصناف طی روزهای آتی با حضور مسوولان حوزه بهداشتی دانشگاهی و کشوری خبر داد.

وی در بخش دیگری از این نشست با اشاره به افزایش پنج برابری پسماندهای پزشکی از زمان شیوع کرونا تاکنون در تهران توضیح داد: تا قبل از شیوع کرونا میزان پسماندهای پزشکی تهران حداکثر در تناژ ۲۰ تن بود که متاسفانه این آمار با شیوع اپیدمی به ۱۰۰ تن رسیده است.

دکتر زالی درادامه از افزایش تولید زباله های خانگی نیز در پی شیوع کرونا خبر داد و افزود: قبل از قرنطینه این عدد ۲۰۰۰ تن بوده و در حال حاضر به ۷۰۰۰ تن رسیده، این رقم به معنی افزایش سه برابری تولید زباله خانگی است.

وی با اشاره به افزایش ۴۰  دستگاه خودروی ویژه حمل زباله‌های بیمارستانی گفت: این دستگاهها با هدف جمع‌آوری بهداشتی پسماندهای عفونی به ناوگان سازمان مدیریت پسماند شهر تهران اضافه شده است.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با بیان این که  تفکیک در مبدا و دخالت در مقصد نیز با بهره گیری از ۱۵ هزار نیروی خدماتی در پس این ماجرا محقق شده، از تلاش‌های شبانه روزی سازمان شهرداری و مجموعه کارکنان این واحد قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در جلسه ستاد فرماندهی مقابله با ویروس کرونا که در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد مواردی نظیر تعطیلی ادارات تهران، تقویت سیستم دورکاری کارکنان، برنامه ریزی نحوه کشتار دام در عید قربان، فروش اینترنتی قربانی و ذبح، سازوکارهایی برای کاهش فعالیت زباله گردها، ایجاد تخت‌های بستری و نقاهتگاهی برای معتادان متجاهر، مقابله با صنوف متخلف و ایجاد سازوکارهایی برای کاهش ترددها در سطح شهر مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۶
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۵
با توجه به محدودیت های اعمال شده در تهران، کاش پیگیری میکردین که ایا ازمون های زبان(تافل،ایلتس ..)برگزار میشن ؟ واقعا لطف بزرگی در حق تعداد زیادی از ازمون دهنده ها میشه، مخصوصا کسایی که باید به تهران سفر کنن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۵
استفاده از مواد ضدعفونی کننده توسط مردم کاهش پیدا کرده است و این هم یکی از عوامل خطر ساز است !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۵
خواهشا یکی صدای ما رو بشنود. برای افرادی مثل من که منزلشون در محدوده دوم طرح ترافیکی واقع شده است. در طرح ترافیکی کرونایی جدیدهیچ گونه امتیازی برای ورود به محل منزل پس از ساعت دو و نیم در نظر نگرفته اند محل کار اینجانب خارج از ظرح های ترافیکی است و من و همکارانم مجبوریم تا ساعت ۴ اداره بمونیم و یا جریمه شویم !!!!! چند بار به شهرداری اعتراض کردم ولی فایده ای نداشته . چند روز دیگه من هم مجبورم از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنم یا هر روز جریمه را بپردازم چون سهمیه ۲۰ روز فصل تمام شده !!!! علیرغم فراهم بودن زیرساختها اجازه دور کاری را نداریم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۵
تا زالی فرمانده کرونا است وضعیت همین است. ایشان فقط دنبال معرفی کردن خود است. ایشان دو بار با تبلیغات وسیع فرمودند که تومور gbm که بدخیم ترین تومور مغزی است را درمان کرده ایم. متاسفانه صدا و سیما هم این راپخش کرد. در موضوع کرونا ایشان سواد علمی و مدیریتی ندارد. لطفا از اپیدمیولوژیست ها و عفونی ها استفاده کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۵
من خودم بهورز خانه بهداشت روستایی در استان خوزستان هستم متاسفانه با دستور العمل جدید وزارت بهداشت که شرایط گرفتن آزمایش از افراد رو سخت تر کرده انتظاری جز این نمیرفت .ببینید شرایط گرفتن آزمایش از افراد 1 - داشتن سن 60سال و بالاتر و داشتن علایم بیماری کرونا
2 بیماران مزمن دیابتی وفشار خون و سایر بیماریهای صعب العلاج به شرط داشتن علایم بیماری
3 مادران باردار دارای علایم بیماری کرو نا

از سایر افراد ازمایش گرفته نمی شود حتی اگر در خانواده آنها یک نفر بیمار کونایی باشد و علایم بیماری را هم داشته باشند .. خیلی از افراد بدون ازمایش میروند پزشک عمومی دارو هم می نویسه براشون بعد دو سه روز هم خوب میشن ولی بعدش ازادانه میرن بیرون و بیماری رو منتقل می کنند و یا اینکه حالشون بدتر میشه میرن بیمارستان که بستری میشن دیر تشخیص دادن بیماری باعث افزایش موارد بیماری و افزایش موارد بستری میشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۵
از همون اول مسئولین برای اینکه ناتوانیهای خودشونو در تولید و تامین ماسک مورد نیاز مردم کتمان کنن، به دروغ به مردم گفتن نیازی نیست همه ماسک بزنن !!!! همین آقای زالی، وزیرّ سخنگو، همه اومدن رسما اعلام کردن نیازی نیست همه ماسک بزنن!!!! اگر از همون روزای اول با مردم رو راست بودین اوضاع اینقدر بد نمیشد
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟