به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، امیر دریادار سیاری چهارشنبه دوم مهرماه در آیین انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی در دانشگاه صنعتی شیراز ضمن گرامیداشت سالگرد چهل سالگی دفاع مقدس، بیان کرد: تهدید برای ما همیشه وجود دارد و تاریخ ثابت کرده هیچ گاه نمیتوان تصور کرد که تهدید نیست.
او با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در مقابل استکبار جهانی قد علم کرده و محکم ایستاده است، افزود: دشمن به روشهای مختلف تهدیداتی علیه ما داشته و دارد و خواهد داشت لذا برای اینکه بتوانیم استقلال، تمامیت ارضی، انقلاب و امنیت خود را حفظ کنیم نیاز داریم توانمندیهای دفاعی را افزایش دهیم.
معاون هماهنگی ارتش جمهوری اسلامی ایران، بهترین دفاع را آمادگی برای حمله دانست و گفت: با توجه به پشت سر گذاشتن هشت سال دفاع مقدس تجربه ثابت کرده است تهدیدات آینده با تهدیدات فعلی متفاوت است همانطور که تهدیدهای فعلی با قبل متفاوت است به همان میزان هم نوع عملکرد دفاعی ما امروز با دوران مقدس کاملا متفاوت است و بنابراین باید بدانیم آینده نیز نسبت به حال متفاوت است.
امیر دریادار سیاری ادامه داد: در حوزه دفاع و برای حفظ استقلال، تمامیت ارضی، انقلاب و ارتقای سطح امنیت جمهوری اسلامی ایران در جهان باید به فکر حال و آینده باشیم و تهدیدات ۲۰ سال آینده را بشناسیم و برای مقابله با این تهدیدها برنامه ریزی کنیم و پبش بینی کنیم که در چه مسیری باید حرکت کنیم تا در آینده بتوانیم در مقابل این تهدیدها پاسخگو باشیم.
او با تاکید بر اینکه باید برای مقابله با تهدیدات آینده آماده شویم و ابزار کار لازم را داشته باشیم، عنوان کرد: اگر بخواهیم استقلال، تمامیت ارضی و امنیت خود را حفظ کنیم باید برای جنگهای آینده آماده شویم و بدانیم محور جنگهای آینده علم و دانش است.
معاون هماهنگی ارتش جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: در آینده آنچه در میدان جنگ حاکم است علم و دانش است و هر کشوری علم و دانش و فناوری و ابزار برتر و بهتری داشته باشد قطعا در میدان جنگ پیروز است؛ حتما نباید جنگی اتفاق بیفتد اما اگر صلح میخواهیم باید آماده جنگ باشیم یعنی باید توان بازدارندگی بالا باشد و آنقدر قوی باشیم که دشمن فکر تعرض به ما را نداشته باشد.
امیر دریادار سیاری افزود: اگر تهدید فعلی و آینده را بشناسیم و از تجربیات جنگ گذشته استفاده کنیم و سناریوهای آینده را خوب تجزیه و تحلیل کنیم، میتوان خودمان را برای آینده آماده کنیم.
او با بیان اینکه اگر دوران گذشته قدرت بدنی مطرح بود امروز قدرت فکری مطرح است، گفت: جنگ در دریا به طور کامل جنگ علم است، نه دشمن ما را میبیند و نه شما دشمن را میبینید و تنها از طریق حاکمیت علم و دانش میتوان در این جنگ پیروز شد.
معاون هماهنگی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه نوع جنگ و تهدید و ابزار و نوع شبکه فرماندهی و کنترل متفاوت است و جنگها مدل شبکهای پیدا کرده است، افزود: آنچه که امروز کمک میکند تا توان دفاعی بالا برود تکیه بر علم و دانش است که با علم و دانش تجهیزات، سلاحها و ابزار مورد نیاز متناسب با تهدیدهای آینده تهیه میشود.
امیر دریادار سیاری تاکید کرد: برای برخورداری از توان دفاعی در آینده تنها فعالیت نیروهای مسلح و صنایع دفاعی نباید باشد بلکه باید از توان شرکتهای دانش بنیان و دانشگاهها نیز در این زمینه استفاده کرد.
او با بیان اینکه امروز نیز از علم موجود در کشور بهره میبریم و دانشگاهها و اساتید دانشگاه و شرکتهای دانش بنیان کمک میکنند و از آنان بهره میبریم، اظهار کرد: مجموعه علم و دانش موجود در کشور میتواند تکیه گاه مطمئنی برای دستیابی به ابزار مورد نیاز جهت مقابله با تهدیدهای آینده باشد.
معاون هماهنگی ارتش جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: یک تیم متخصص از معاونت جهاد و تحقیقات ستاد ارتش به دانشگاه صنعتی شیراز خواهند آمد و به صورت فنی و تخصصی با کارهای این دانشگاه آشنا میشوند تا از این توانمندیها بهره ببریم.