دریادار سیاری: تهدیدهای فعلی با قبل متفاوت است

معاون هماهنگی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: امروز توان موشکی یک ابزار کاملا بازدارندگی است اما قطعا می‌دانیم هر موشکی، موشک نیست، داشتن یک موشک با برد بلند و هوشمند و نقطه زن و مقاوم در مقابل جنگ‌های الکترونیک مهم است.
کد خبر: ۱۰۰۴۶۲۹
|
۰۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۴ 23 September 2020
|
49720 بازدید
|
۲

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، امیر دریادار سیاری چهارشنبه دوم مهرماه در آیین انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی در دانشگاه صنعتی شیراز ضمن گرامیداشت سالگرد چهل سالگی دفاع مقدس، بیان کرد:‌ تهدید برای ما همیشه وجود دارد و تاریخ ثابت کرده هیچ گاه نمی‌توان تصور کرد که تهدید نیست.

او با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در مقابل استکبار جهانی قد علم کرده و محکم ایستاده است، افزود: دشمن به روش‌های مختلف تهدیداتی علیه ما داشته و دارد و خواهد داشت لذا برای اینکه بتوانیم استقلال، تمامیت ارضی، انقلاب و امنیت خود را حفظ کنیم نیاز داریم توانمندی‌های دفاعی را افزایش دهیم.

معاون هماهنگی ارتش جمهوری اسلامی ایران، بهترین دفاع را آمادگی برای حمله دانست و گفت: با توجه به پشت سر گذاشتن هشت سال دفاع مقدس تجربه ثابت کرده است تهدیدات آینده با تهدیدات فعلی متفاوت است همانطور که تهدیدهای فعلی با قبل متفاوت است به همان میزان هم نوع عملکرد دفاعی ما امروز با دوران مقدس کاملا متفاوت است و بنابراین باید بدانیم آینده نیز نسبت به حال متفاوت است.

امیر دریادار سیاری ادامه داد: در حوزه دفاع و برای حفظ استقلال، تمامیت ارضی، انقلاب و ارتقای سطح امنیت جمهوری اسلامی ایران در جهان باید به فکر حال و آینده باشیم و تهدیدات ۲۰ سال آینده را بشناسیم و برای مقابله با این تهدیدها برنامه ریزی کنیم و پبش بینی کنیم که در چه مسیری باید حرکت کنیم تا در آینده بتوانیم در مقابل این تهدیدها پاسخگو باشیم.

او با تاکید بر اینکه باید برای مقابله با تهدیدات آینده آماده شویم و ابزار کار لازم را داشته باشیم، عنوان کرد: اگر بخواهیم استقلال، تمامیت ارضی و امنیت خود را حفظ کنیم باید برای جنگ‌های آینده آماده شویم و بدانیم محور جنگ‌های آینده علم و دانش است.

معاون هماهنگی ارتش جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: در آینده آنچه در میدان جنگ حاکم است علم و دانش است و هر کشوری علم و دانش و فناوری و ابزار برتر و بهتری داشته باشد قطعا در میدان جنگ پیروز است؛ حتما نباید جنگی اتفاق بیفتد اما اگر صلح می‌خواهیم باید آماده جنگ باشیم یعنی باید توان بازدارندگی بالا باشد و آنقدر قوی باشیم که دشمن فکر تعرض به ما را نداشته باشد.

امیر دریادار سیاری افزود: اگر تهدید فعلی و آینده را بشناسیم و از تجربیات جنگ گذشته استفاده کنیم و سناریوهای آینده را خوب تجزیه و تحلیل کنیم، می‌توان خودمان را برای آینده آماده کنیم.

او با بیان اینکه اگر دوران گذشته قدرت بدنی مطرح بود امروز قدرت فکری مطرح است، گفت: جنگ در دریا به طور کامل جنگ علم است، نه دشمن ما را می‌بیند و نه شما دشمن را می‌بینید و تنها از طریق حاکمیت علم و دانش می‌توان در این جنگ پیروز شد.

معاون هماهنگی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه نوع جنگ و تهدید و ابزار و نوع شبکه فرماندهی و کنترل متفاوت است و جنگ‌ها مدل شبکه‌ای پیدا کرده است، افزود: آنچه که امروز کمک می‌کند تا توان دفاعی بالا برود تکیه بر علم و دانش است که با علم و دانش تجهیزات، سلاح‌ها و ابزار مورد نیاز متناسب با تهدیدهای آینده تهیه می‌شود.

امیر دریادار سیاری تاکید کرد: برای برخورداری از توان دفاعی در آینده تنها فعالیت نیروهای مسلح و صنایع دفاعی نباید باشد بلکه باید از توان شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌ها نیز در این زمینه استفاده کرد.

او با بیان اینکه امروز نیز از علم موجود در کشور بهره می‌بریم و دانشگاه‌ها و اساتید دانشگاه و شرکت‌های دانش بنیان کمک می‌کنند و از آنان بهره می‌بریم، اظهار کرد: مجموعه علم و دانش موجود در کشور می‌تواند تکیه گاه مطمئنی برای دستیابی به ابزار مورد نیاز جهت مقابله با تهدیدهای آینده باشد.

معاون هماهنگی ارتش جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: یک تیم متخصص از معاونت جهاد و تحقیقات ستاد ارتش به دانشگاه صنعتی شیراز خواهند آمد و به صورت فنی و تخصصی با کارهای این دانشگاه آشنا می‌شوند تا از این توانمندی‌ها بهره ببریم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۸
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۲
خيلي شكسته شدي مرد بزرگ خيلي وقته خبري ازت نبود خدارو شكر كه ديديمت اقا دلمون به شما خوشه به خدا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۲
موشک بالستیک بدون کلاهک هسته ای به درد نمیخوره

کوچکترین بمب هسته ای در سایز بمب های هسته ای هیروشیما و ناگازاکی ، قدرت تخریبی به اندازه 15 کیلو تن تی ان تی یعنی 15000 تن تی ان تی داره .. اگه فرض کنیم هر موشک بالستیک ایرانی بتونه به اندازه نیم تن یعنی 500 کیلوگرم تی ان تی قدرت تخریب داشته باشه برای ایجاد یک انفجار عظیم و تخریب بزرگی به اندازه بمب هیروشیما ، نیاز به 30 هزار موشک داریم که قطعا این تعداد موشک فقط برای نابودی یک شهر کوچک مثل حیفا ، در انبارهای نیروهای مسلح موجود نیست و قطعا تولید و نگهداری این تعداد موشک صرفه اقتصادی هم نداره

اگر این مقایسه در مورد موشک های هسته ای بکار رفته در زیردریایی های دلفین اسراییل با قدرت تخریبی 200 کیلوتن تی ان تی انجام بشه ، نیاز به 400 هزار موشک با وزن سرجنگی 500 کیلوگرم داریم تا بتونن فقط به اندازه یک موشک هسته ای اسراییل ، تخریب ایجاد کنن

اگر این مقایسه در مورد بمب های هیدروژنی کوچک B-83 آمریکایی با قدرت انفجار 1.2 مگاتن یعنی یک میلیون و دویست هزار تن تی ان تی !!! که توسط هواپیماهای جنگنده معمولی قابل حمل و استفاده است انجام بشه ، نیاز به دو میلیون و 400 هزار موشک داریم که البته این تعداد موشک نه در ایران بلکه در کل دنیا وجود نداره

اگه موشک بالستیک نقطه زن و نقطه نزن با کلاهک متعارف در معادلات نظامی دنیا جایی داشت ، آمریکا و روسیه و اروپا و چین و اسراییل همانطور که اجازه ندادن برنامه اتمی جمهوری اسلامی به سرانجام برسه ، اجازه نمیدادن حتی یک موشک هم بسازیم . اگر با موشک بالستیک میشد در چنگی پیروز شد ، قطعا هیتلر با شلیک بیش از 12 هزار موشک بالستیک V2 به لندن ، انگلیس را شکست داده و پیروز جنگ شده بود نه اینکه بخاطر بمباران های بی امان شبانه بمب افکن های لنکستر انگلیسی و نابودی تاسیسات زیربنایی و کارخانجاتش ، تن به شکست در جنگ بده
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟