روستای بیزه از توابع بخش مرکزی شهرستان داورزن غربیترین نقطۀ استان خراسان رضوی با جمعیتی بالغ بر ۱۳۰۰ نفر با ۳۰ کارگاه فلفل کوبی فعال به عنوان قطب فلفل کشور شناخته شده است. فلفل قرمز یکی از محصولات انحصاری بیزه است، این روستا یکی از بزرگترین تولید کنندگان فلفل کشور است. بیش از هشتاد درصد شغل مردم این روستای خوش آب و هوا تولید فلفل قرمز است؛ و دارای بیش از سی کارگاه فلفل کوبی بصورت سنتی است./ رسول عزیزی
کد خبر: ۱۰۰۵۱۳۰
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۴ 26 September 2020
سلام و خسته نباشید به کشاورزان زحمتکش فقط یک سوال بعد از خشک کردن فلفل روی زمین خاکی مطمئناً شستشویی در کار نخواهد بود آیا این نحوه خشک کردن فلفل بدون گذاشتن پوشش زیر آن و نیز نشان ندادن تصویری از شستشوی محصول بعد از چیدن عملاً استاندادر کار همینطورست/؟