مناظره ترامپ و بايدن فاجعه بزرگی بود

کارشناس مسائل امریکا گفت: مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری امریکا فاجعه بزرگی بود.
کد خبر: ۱۰۰۶۲۵۸
|
۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۳ 01 October 2020
|
11826 بازدید
|
۶

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، فؤاد ایزدی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: افراد فرهیخته در امریکا از اینکه نامزدهای ریاست جمهوری این کشور از بدترین الفاظ نسبت به هم استفاده کردند ناراحت هستند و در فرهنگ امریکایی این الفاظ پسندیده نیست.

وی گفت: این مناظره از نشانه های افول امریکاست و نشان می دهد سرعت افول این کشور افزایش یافته است.
ایزدی با بیان اینکه جو بایدن در این مناظره بد دهن تر از ترامپ بود افزود: ترامپ متوجه شده است به آسانی نمی تواند در انتخابات پیروز شود و بر این اساس طراحی وی برای انتخابات، اعلام تقلب است.

وی گفت: البته زیر سؤال بردن مشروعیت انتخابات امریکا از طرف رئیس جمهور این کشور عجیب است.

ایزدی افزود: ترامپ بر اساس قانون اساسی امریکا اگر رأی کمتری نیز بیاورد می تواند با ایجاد دعوا در کاخ سفید بماند.
وی با اشاره به روند برگزاری انتخابات در امریکا گفت: اگر رأی الکترال هر نامزد به 270 نرسد هر ایالت بر اساس نمایندگانی که در کنگره امریکا دارد رأی می دهد و رئیس جمهور بر اساس این رأی انتخاب می شود.

ایزدی افزود: اکنون جمهوریخواهان رأی 26 ایالت از 50 ایالت امریکا را در اختیار دارند و در 8 ایالت از 9 ایالتی که خاکستری و تعیین کننده سرنوشت انتخابات هستند قوه مقننه ایالتی را در اختیار دارد بنابراین طرح دعوای ترامپ برای ماندنش در کاخ سفید است.

وی گفت: انتخابات از هر مسیری بگذرد به نفع ترامپ است و تقلبی که وی مطرح می کند سبک پیروزی وی در انتخابات ریاست جمهوری امریکاست.

ایزدی افزود: اکنون دموکرات ها برای همه مردم به صورت فله ای برگ رأی ارسال می کنند که این بهانه ای به دست ترامپ برای طرح مسئله تقلب می دهد.
وی گفت: ترامپ در یک ساعت مناظره با جو بایدن 120 بار صحبت های وی را قطع کرد.

ایزدی افزود: بایدن و ترامپ هر دو به افول امریکا اعتقاد دارند و این نشان می دهد اجماعی در این زمینه در امریکا وجود دارد.

وی گفت: این مناظره یک ساعت و نیمه، دوره کامل امریکاشناسی است و واقعیت های این کشور را نشان می دهد در حالی که امریکا تاکنون میلیاردها دلار برای مثبت نشان دادن وجهه خود در سیاست خارجی هزینه کرده است.

ایزدی افزود: این مناظره به ضرر مردم امریکا و هر دو نامزد بود زیرا ترامپ عملکرد و بایدن برنامه ای برای ارائه نداشتند.
وی گفت: امریکای امروز با گذشته متفاوت است زیرا مشکلات، درگیری ها و اتهاماتی که اکنون مقامات امریکا به یکدیگر می زنند در این سطح نبوده است.

ایزدی افزود: نخبگان امریکا دلخوشی از ترامپ ندارند و مردم از نظام دو حزبی امریکا منزجر شده اند.
وی با بیان اینکه چطور امریکا با این همه دانشگاه باید این دو نفر را به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری داشته باشد گفت: این درسی برای کسانی است که خارج از امریکا هستند و امریکا را کدخدا می دانند.

ایزدی اضافه کرد: وضع کنونی امریکا اتفاقی نیست و تفکر لیبرال دموکراسی و نظام سرمایه داری، امریکا را به اینجا رسانده است.
وی گفت: بایدن عصاره عرصه سیاسی و ترامپ عصاره عرصه اقتصادی امریکاست و این باید درسی باشد که چرا کشوری با آن وسعت، جمعیت و منابع به اینجا رسیده است.

ابوذر گوهری مقدم کارشناس مسائل امریکا نیز در این برنامه گفت: راهبرد ترامپ و بایدن در مناظره دچار مشکل شد و این بدترین مناظره تاریخ امریکا و بدون هیچ محتوا، نقطه تحلیل و برنامه ای از طرف نامزدها بود.

وی افزود: این دو نامزد به جای ارائه برنامه حزبی به پرخاشگری و فحاشی پرداختند و تأثیر زیادی در جذب آرای خاموش امریکایی ها نداشتند.

گوهری مقدم گفت: این مناظره، جدل شخصی و بدون برنامه حزبی بود و مردم چهره بدون روتوش مقامات ارشد خود را دیدند.
وی افزود: در امریکا انتخاباتی به عنوان هر فرد یک رأی وجود ندارد و هیأتی انتخاب می شود که آنان رئیس جمهور را انتخاب می کنند.

گوهری مقدم گفت: بر این اساس امریکا دموکراتیک نیست و در خوشبینانه ترین حالت یک جمهوری است.
وی افزود: ترامپ برای ماندن در قدرت، مشروعیت نظام سیاسی امریکا را زیر سؤال می برد و طرفداران خود را برای مقابله با رقبای خود به شورش تحریک می کند.

گوهری مقدم گفت: با توجه به اعتراض هایی که در امریکا بر ضد نژادپرستی سیستمیک وجود دارد اگر اعتراض به انتخابات نیز با آن تلاقی پیدا کند آشوب های جدی تری را در امریکا خواهیم دید البته ترامپ خود را برای این آشوب های خیابانی آماده است.

وی افزود: ممکن است در ماه های آینده درگیری هایی در بین مقامات امریکایی و مردم مسلح ایجاد شود و اگر ترامپ هواداران خود را به خیابان بکشاند صحنه هایی را در امریکا می بینیم که سابقه نداشته است.

گوهری مقدم گفت: نظرسنجی هایی که در امریکا منتشر می شود بیشتر از سایت ها و رسانه های دموکرات است و در حوزه جمهوریخواهان نتیجه نظرسنجی ها یا نزدیک یا ترامپ جلوتر است.

وی افزود: انعکاس رسانه ای این نظرسنجی ها را باید با دقت بیشتری انجام دهیم زیرا برخی دوست دارند القاء کنند که بایدن جلوتر است و این نقد رسانه ای داخلی ماست که باید حواسمان به واقعیت جامعه امریکا جمع باشد و آن را منعکس کنیم.

گوهری مقدم گفت: بایدن می داند باید رأی های خاموش را به صحنه آورد و بر این اساس بارها از مردم در مناظره خواست رأی بدهند و اگر رأی ندهند دوباره ترامپ رأی می آورد و این نقطه ضعف بایدن است.

وی اضافه کرد: مناظره های بعدی تخصصی و جدی تر می شود البته بعید است رفتار نامزدها تغییر کند و مناظره های محتوایی را ببینیم.

گوهری مقدم گفت: دو نامزد بر اساس غریزه و نمایشی که به مخاطب نشان می دهند می خواهند رأی جمع کنند و برنامه مشخصی ندارند البته ممکن است در مناظره معاونان آنان برنامه های ارائه شود.

دانیِل رازاره، نویسنده و روزنامه نگار امریکایی نیز در ارتباط تصویری با این برنامه گفت: امریکایی ها امیدوار بودند در ایدئولوژی بایدن و ترامپ پیشرفتی ایجاد شده باشد و این دو نامزد به نفع آنان در مناظره مطالبی را مطرح کنند اما آنان فقط به تاکتیک های حمله به هم فکر کردند.

وی افزود: امریکایی ها احساس می کنند ترامپ برای پیروزی خود در انتخابات، زمینه سازی هایی انجام داده است و به نفع وی نوعی معامله در بدنه قدرت امریکا انجام می شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۰
خلاصه مطلب را گفتی : ترامپ دوباره رییس جمهور میشه.
کار ایران سخت تر میشه
مردم ایران فقیرتر میشن
مسئولان ایران هیچ غمی ندارند

بدبخت شدیم
کاش ما هم از مسئولین بودیم
علیرضا محمودی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۰
با سلام -تکلیف جمهوری خواهان بیش از گذشته علنی شده است -راست افراطی و نژاد پرستی وحفظ وضع موجود -اما این مناظره بیش از گذشته یک شکست جدید در طی 5 سال اخیر برای حزب دمگرات است -دمکرات هایی که ددر دوره قبل با هیلاری کلینتون با آن همه اتهامات در پرونده وزارت خارجه -به خودشان باختند واین با هم با جوبایدن به احتمال 80 درصد بازنده خواهند بود - حتی اگر جوبایدن اتنخاب هم بشود بازهم دمکرات ها بازنده هستند در واقع اگر یک انتخابات منجر به تغییر اساسی در رویکردها والویت ها نشود خیلی فرقی ندارد که جه کسی برنده باشد و از حالا باید گفت که مردم امریکا با رویایی دمکراسی وحقوق شهروندی خودشان باید خداحافظی کنند ؟ چون با ورود هر کدام ار این نامزدها به کاخ سفید ؟ چیر بیشتری از حال حاضر نصیب مردم امریکا نخواهد شد .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۰
آمریکا یک ساختار قوی علمی و صنعتی داره. بعد همه مسائل به طور تخصصی بررسی میشه. مثلا وقتی بحث یک مساله قانونی و حقوقی پیش میاد دادستان های این کشور وارد عمل میشن. مساله دیگه مجلس قوی هست که آمریکا داره که به راحتی با هر کسی از جمله رییس جمهور برخورد میکنه. انتخاب رییس جمهور از بین این دو گزینه بیشتر بر سیاست خارجی آمریکا و مسائل بین المللی این کشور تاثیر داره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۰
تحلیل کاملا بی پایه ای بود. اساساً صعود و افول یک کشور ارتباطی به یک شخص خاص برای یک دوره محدود نداره. ترامپ یا بایدن مهم نیست. مهم ساختار اقتصادی، نظام قوی بانکی و مالی، اقتصاد قدرتمند و شفاف، تکنولوژی قوی، و از همه مهمتر واحد پولی هست که باعث میشه هیچ کشوری توان مقاومت در مقابل نفوذ آمریکا رو نداشته باشه.
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۰
مناظره غیر مسئولانه احمدی نژاد یادتون رفته؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۰
این چرت و پرت ها چیه برای خودتون میگید
واقعا آدم خنده اش میگیره
یه سوزن به خودتون بزنید بعد یه جوال دوز به دیگران
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟