به گزارش «تابناک»، ناهیدخداکرمی در گفت وگو با ایسنا، در مورد تصمیم ستاد ملی کرونا مبنی بر اتخاذ تصمیمات سخت گیرانه در تهران گفت: شورای شهر تهران از همان هفته اول اسفندماه بارها خواستار اتخاذ تصمیمات سخت گیرانه برای تهران در راستای کنترل شیوع کرونا بود که این اتفاق رخ نداد.
وی با اشاره به بالا رفتن تعداد فوتی های کرونا در تهران گفت: شیوع بیماری سبب شده که بیمارستان های پایتخت نیز مملو از بیماران کرونایی باشد و نوع بیماران مراجعه کننده نیز بگونه ای است که عمدتا نیازمند بستری در آی.سیو و مراقبت های ویژه هستند، به همین دلیل به نظر می رسد اتخاذ و اجرای هر چه سریعتر تصمیمات سخت گیرانه در راستای کنترل و قطع زنجیره بیماری کرونا، لازم و ضروری باشد.
رئیس کمیته سلامت شورای شهر با تاکید بر اینکه ایجاد محدودیت یک هفته ای در تهران با توجه به وضعیت شیوع و همچنین دوره بیماری کم است و باید این محدودیت ها حداقل یک ماهه باشد، ادامه داد: درست است که دولت به آثار اقتصادی ناشی از محدودیت ها فکر می کند، اما لازم است مسئولان تصمیمی قاطع و عاجل اتخاذ کنند تا هم زنجیره بیماری قطع شود و هم کادر درمان نفسی تازه کنند.
وی با اشاره به اینکه آثار این محدودیت ها دو هفته دیگر خود را نشان می دهد و حداقل یک ماه زمان لازم است تا آثار محدودیت به طور کلی خود را نشان دهد افزود: از سویی دیگر شهروندان تهرانی نیز باید با جدیت بیشتری اجرای پروتکل ها را رعایت کرده و رفتن به مهمانی حتی خانوادگی را برای مدتی، بسیار محدود کنند و به جای آن از ظرفیت دیدارهای مجازی و خریدهای غیر حضوری استفاده کنند تا این موج بیماری نیز مهار شود.
خداکرمی ضمن هشدار به عدم مراجعه غیر ضرور شهروندان به بیمارستان ها و مراکز درمانی افزود: شهروندان برای مدتی از رفتن به رستوران، آرایشگاه، مهمانی و.. اجتناب کنند تا این موج سوم کرونا مهار شود، چراکه دقت داشته باشید در صورت تداوم اوضاع با توجه به فشار تحمیلی به کادر درمان و تحریم دارویی، شاهد از هم گسستگی اجتماعی خواهیم بود.
رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران در مورد اقدامات شهرداری تهران در پی اعمال محدودیت های جدید با تاکید بر اینکه دورکاری در واحدهای زیرمجموعه شهرداری با جدیت دنبال می شود، اظهار کرد: توسعه زیرساخت های مراجعه غیر حضوری و الکترونیکی در دستور کار قرار دارد، اما دقت داشته باشید که عمده اقدامات شهرداری نیازمند حضور در عرصه خدمت رسانی است که سعی کردیم در این حوزه رعایت پروتکل های بهداشتی با جدیت دنبال شود که شاهد مثال این موضوع نیز عدم ابتلای کارگران خدمات شهری به کرونا است.
وی در مورد وضعیت کرونا در مترو و اتوبوس با تاکید بر اینکه رعایت پروتکل ها در مترو و اتوبوس به مردم بستگی دارد، افزود: ما نمی توانیم جلوی هر ایستگاه مترو یا اتوبوس با مردم بر سر اجرای پروتکل های بهداشتی و ماسک زدن درگیر شویم، اما لازم است که مسئولان هر ایستگاه ضمن اطلاع رسانی،با نصب بنر و...شهروندان را به رعایت موارد بهداشتی تشویق کنند.
خداکرمی با اشاره به انتشار مقاله ای در یک نشریه معروف گفت: در این مقاله ذکر شده است که افراد وقتی بیش از ۱۵ دقیقه در یک فضای سربسته قرار دارند، ممکن است در معرض ابتلا قرار گرفته و به همین جهت لازم است مردم در مترو و اتوبوس در صورتی که سفر طولانی دارند حتما از ماسک استفاده کرده و فاصله گذاری را رعایت کننند.
رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران با اشاره به فاز دوم مطالعات انجام شده توسط مرکز مطالعات شهرداری تهران گفت: مطالعات نشان می دهد گرچه وسایل حمل و نقل عمومی می توانند محل انتشار بیماری باشند، اما در رتبه یک تا ۵ نیستند و باید بگویم اگر ستاد ملی کرونا تصمیم بگیرد که سرویس دهی مترو و اتوبوس قطع شود ما حتما استقبال می کنیم.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.