به گزارش نبض بورس، در پایان اولین روز معاملات هفته گذشته شاخص کل بر روی یک میلیون و 545 هزار و 851 واحدی قرار گرفت. روند کاهشی شاخص کل در روز بعد معاملاتی یعنی روز یکشنبه مورخه 13 مهرماه آغاز شد و این روند در روز دوشنبه مورخه 14 مهرماه نیز ادامه یافت تا اینکه شاخص کل دوباره به کانال یک میلیون و 400 هزار واحدی سقوط کرد. شاخص کل در روزهای سه شنبه و چهارشنبه با رشد قابل توجهی مواجه شد و توانست کانال یک میلیون و 500 هزار واحدی را برای چندمین بار در مهرماه باز پس بگیرد و در نهایت کار خود را در کانال یک میلیون و 540 هزار و 726 واحد به پایان رساند. بنابراین در هفته گذشته در نهایت شاخص کل اُفت حدود منفی 0.3 درصدی را تجربه کرد.
با توجه به اینکه در دو روز پایانی معاملاتی هفته گذشته بازار رونق خاصی را گرفت و حقیقی ها برای جمع کردن بازار به میدان آمدند، سهامداران برای هفته پیش رو امیدواری بیشتری را برای سبز بودن بازار پیدا کردند. در هفته پیش رو با توجه به تحولات پیش آمده از جمله تحریم 18 بانک توسط آمریکا، بازار چگونه خواهد بود؟
رویا ذبیحی سامانی کارشناس و تحلیلگر بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار نبض بورس گفت: با توجه به معاملات هفته گذشته، انتظار می رود سهام گروه های بزرگ متعادل معامله شوند و اقبال به سمت سهم های کوچکتر و مثبت شدن شاخص هم وزن بیشتر باشد. وی افزود: گروه های دارویی و سیمانی با دریافت افزایش نرخ، بعد از مدتها اصلاح، مورد توجه بازار قرار خواهند گرفت. ذبیحی سامانی ادامه داد: اعلام نرخ تسعیر ۱۱ هزار تومانی برای بانک ها در ۶ ماهه اول، هر چند باعث شناسایی سود خوبی برای بانک ها می شود اما با توجه به انتظاراتی که برای نرخ تسعیر بین ۱۵ تا ۱۸ هزار تومان بود، در کنار اعلام تحریم های جدید علیه سیستم بانکی، می تواند این گروه را با واکنش منفی رو به رو کند.
منبع: نبض بورس