قیمت هر شیشه خیار شور بیش از ۶۰ هزار تومان!

رئیس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه مسئول کنترل قیمت‌ها سازمان حمایت و ستاد تنظیم بازار است، گفت: این در حالی است که قیمت گذاری ستاد تنظیم بازار هیچ تاثیری در کنترل قیمت‌ها ندارد.
کد خبر: ۱۰۰۸۹۳۴
|
۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۷ 14 October 2020
|
44478 بازدید
|
۸

به گزارش تابناک به نقل از فارس، قاسم نوده فراهانی در یک برنامه خبری و در پاسخی به سوالی مبنی بر اینکه چه زمانی قیمت کالا در بازار کنترل خواهد شد و مسئول کنترل قیمت‌ها کیست، گفت: نوسانان قیمت کالا در سطح کشور ناشی از نوسان قیمت ارز است، بنابراین وقتی قیمت ارز در نوسان است، به فراخور آن نیز قیمت کالا‌ها دچار نوسان می‌شود، بنابراین باید برای کنترل قیمت‌ها به فکر جلوگیری از نوسان ارز بود.

وی با تاکید بر اینکه گرانی مربوط به اصناف نیست، گفت: اصناف هیچ دخالتی در تولید، واردات و قیمت‌گذاری کالا ندارند، بنابراین گرانی مرتبط با اصناف نیست.

* قیمت هر شیشه خیار شور بیش از ۶۰ هزار تومان شده است

رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به افزایش قیمت خیارشور گفت: تا چندی پیش هر شیشه خیارشور با قیمتی حدود ۱۵ تا ۱۸ هزار تومان خریداری می‌شد، مدتی پیش قیمت آن به بیش از ۳۰ هزار تومان رسید، روز گذشته در یک سوپر مارکت با قیمت بیش از ۶۰ هزار تومانی یک شیشه خیارشور مواجه شدم، مقصر این افزایش قیمت سوپرمارکت، مغازه، فروشگاه یا واحد عرضه کننده صنفی نیست، زیرا فروشنده کالا را با قیمت مشخص خریداری و با درصد سود مشخص که برای فروش تعیین شده کالا را می‌فروشند.

وی با تاکید بر اینکه قیمت‌گذاری کالا در حوزه فعالیت‌های سازمان حمایت است، بیان داشت: سازمان حمایت باید بداند که قیمت‌گذاری که برای کالا انجام می‌دهد، در سطح جامعه آشکار می‌شود.

نوده فراهانی تاکید کرد: سود واحد‌های صنفی هر ساله در کمیسیون‌های ضرایب وزارت امور اقتصاد و دارایی تصویب و ابلاغ می‌شود، لذا همه واحد‌های صنفی دارای ضریب سود مشخص هستند و اصل قیمت‌گذاری یک کالا هیچ ارتباطی با اصناف ندارد.

رئیس اتاق اصناف تهران در پاسخ به این سوال که چه زمانی افزایش قیمت‌ها مهار می‌شود، بیان داشت: تا زمانی که قیمت ارز ثابت نشود نمی‌توان برای ثابت کردن قیمت‌ها برنامه‌ریزی کرد.

* قیمت‌گذاری ستاد تنظیم بازار هیچ تاثیری بر کنترل قیمت‌ها ندارد

وی در پاسخ به این سوال که قیمت‌گذاری ستاد تنظیم بازار چه تاثیری بر کنترل قیمت دارد، گفت: از نظر من قیمت‌گذاری ستاد تنظیم بازار در مورد کالا‌های اساسی هیچ تاثیری بر کنترل قیمت‌ها ندارد، وقتی ستاد تنظیم بازار قیمت هر کیلوگرم مرغ را ۱۵ هزار و ۸۰۰ تومان اعلام می‌کند و واحد صنفی آن را به قیمت هر کیلو ۱۸ هزار و ۵۰۰ می‌خرید و با هزار تومان سود به قیمت ۱۹ هزار و ۵۰۰ می‌فروشند، این نشان می‌دهد که قیمت گذاری ستاد تنظیم بازار هیچ تاثیری بر کنترل قیمت‌ها ندارد.

نوده فراهانی با تاکید بر اینکه قیمت گذاری ستاد تنظیم بازار تاثیری بر کنترل قیمت‌ها ندارد، گفت: دلیل عدم تاثیرگذاری قیمت گذاری ستاد تنظیم بازار بر کالا‌های اساسی ممکن است به علت دادن اطلاعات نادرست به ستاد تنظیم بازار باشد و یا اینکه این ستاد کارشناسی ضعیفی انجام می‌دهد.

نوده فراهانی بیان داشت: وقتی واحد صنفی هر کیلو مرغ را با فاکتور به قیمت ۱۸ هزار و ۵۰۰ خریداری می‌کند، چگونه می‌توان از وی انتظار داشت که مرغ را به قیمت تعیین شده ستاد تنظیم بازار بفروشد ضمن اینکه این واحد عرضه کننده در بازرسی‌ها هم فاکتور ارائه می‌دهد، لذا هیچ تخلف یا گران فروشی از سوی واحد صنفی انجام نشده بلکه کالا را به قیمت گران خریداری کرده است.

وی افزود: مسئول کنترل قیمت‌ها سازمان حمایت و ستاد تنظیم بازار است، لذا این دو باید قیمت‌ها را کنترل کنند و لذا قیمت‌ها را درست و به صورت کارشناسی اعلام کنند تا مشکلی برای واحد‌های عرضه کننده نیز ایجاد نشود.

نوده فراهانی بیان داشت: در بازرسی‌ها از ابتدای امسال تاکنون ۹۵۰ مورد گران فروشی که جرایم آن حدود ۱۰ میلیارد تومان بوده که آن را به سازمان تعزیرات ارسال کرده‌ایم لذا ما وظایف خود را انجام می‌دهیم، اما متاسفانه هر کسی در هر جایی اصناف بیچاره را متهم به گران فروشی می‌کنند در حالی که مسئول گرانی اصناف نیست.

وی گفت: براساس وظیفه و توان بازرسی بر موضوع گران فروشی در حوزه اصناف نظارت می‌کنیم، اما گران فروشی در حوزه اصناف نیست و ناشی از مسائل دیگر است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۴۰
انتشار یافته: ۸
فرامرز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۳
دیگه خیارشور که واجب نیست. نخرید بگذارید بمونه رو دستشون.
این یک ذره جربزه رو که می تونیم از خودمون نشون بدیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۳
مردم که بلانسبت چلاق نیستند. رب گوجه گران شد، مردم خودشان در خانه رب پختند. آبلیمو گران شد همه خودشان آبلیمو گرفتند حالا هم که خیار شور گران شد خودمان در خانه درست می‌کنیم. مگر خیار کیلویی چنده که خیارشور باید بالای ۳۰ هزار تومان بشه. یه کمک خیار کمی نمک کمی ترخون کمی فلفل و کمی سرکه همه ش سرجمع ۱۰ هزار تومان هم نمی شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۳
کاش به عقب بر می گشتیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۳
واقعاجای شرم داره .منلکت به حال خودش رهاشده
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۳
و اینجا امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند ؟؟؟ مردم غلطهای امریکا را می بینند ولی مسئولان نه . مذاکره چه مشکلی دارد ؟
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۳
آخه خیار و آب و نمک و شیشه و درب شیشه اش همه وارداتی هست!!!
حضرات نمیتونن قیمت چیزی رو کنترل کنن اما ادعای داشتن برنامه برای کل دنیا رو دارن!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۳
چند روز قبل در یک خرید جزئی از سوپرمارکت متوجه شدم که باید حدود 200000 تومان پرداخت کنم. با تعجب نگاهی به داخل بسته خرید کردم که ببینم شاید اشتباه شده. به ناگاه قیمت یک شیشه خیارشور که خیار خالص آن هم 300 گرم نمی شد را 45000 تومان دیدم. مگر قیمت 300 گرم خیار چقدر است که وقتی داخل آب نمک می رود و داخل یک شیشه می شود، بشود 45000 تومان. آقایان می شود خیار شور نخود، می شود آجیل نخورد، می شود خیلی از خوردنی ها و نعمات خدا را نخورد و زنده ماند. ولی یک زندگی ساده بخور نمیرهر فردی از این کشور، مگر شامل پنیر کیلویی 80 تا90 هزار تومان، ماست دبه ای 30000 تومان، کره قالبی 7 تا 8هزار تومان، روغن مایع لیتری 15 تا 18 هزار تومان، نان دانه ای 2 تا 5 هزارتومان وووووو......نیست. به خدا قسم که خیلی ها در همین مایحتاج اولیه موندند در حالیکه فلان مقام اعلام می کند قیمت واقعی دلار مثلا 22000 تومان است. این قیمت در برابر قیمت دلار حدود 31000 تومانی فعلی، یعنی مردم به امید این باشند که دلار بشود 22000 تومان و بعد خوشحال شوند. مگر اول دولت جدید دلار حدود 3500 تومان نبود که تازه به آن اعتراض داشتیم و امیدوار بودیم برگردد به حدود 1000 تومان، پس حال چه شده که به 10 برابر آن نزدیک شده، مگر در آمد قشر حقوق بگیر 10 برابر شده و یا خیلی از اقشار این کشور؟ تازه، بسیاری از اقلام مصرفی مردم، چند ده برابر شده..... این همه حقوق بگیر دولت در ادارات نظارتی کشور، سازمان ها و وزارت خانه های کشور، چه می کنند که شرایط اقتصادی کشور رو نمی توانند کنترل بکنند؟ درست است اثرات تحریم بر کشور حاکم شده ولی هر آنچه بر سر مردم نازل شده، فقط اثرات تحریم است؟ و یا منافع طلبی زالو صفتات بر کشور. مهمترین نقش حاکمیت در شرایط فعلی، اگر نمی تواند اثرات برون مرزی تحریم ها را تسکین دهد، مبارزه بی امان با زالو صفتان جامعه در هر رتبه مقامی است. درآمد دولت کاهش یافته و معنی آن این است که باید تا حد ممکن هزینه خود را کاهش دهد و نه اینکه اقدام به چاپ مستمر پول نماید. نقدینگی در ابتدای دولت قبل حدود 430 هزار میلیارد بود در حالیکه هم اکنون به حدود 2700 هزار میلیارد رسیده و به تبع به دلیل فقدان پشتوانه لازم، ارزش پول ملی نیز به همان میزان نقصان یافته و فشار بر مردم افزوده شده است.
علی
|
Romania
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۳
متاسفانه متاسفانه هیچ نظارتی وجود ندارد . هیچ کس نیست بگوید روی چه حساب و کتابی اینقدر افزایش صورت می گیرد!!!
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟