فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

ورود سامانه بارشی جدید به کشور

سازمان هواشناسی با اشاره به ورود سامانه بارشی جدید به کشور از بارش برف وباران در اکثر مناطق تا آخر هفته خبر داد.
کد خبر: ۱۰۱۵۰۷۵
|
۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۸ 14 November 2020
|
13136 بازدید
                              ورود سامانه بارشی جدید به کشور

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، فریبا گودرزی، کارشناس سازمان هواشناسی اظهار کرد: امروز بارش‌ها در شرق و جنوب شرق کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان خواهند بود و به‌تدریج این سامانه از کشور خارج می‌شود.

وی افزود: از فردا موج جدید بارش‌ها از جنوب و جنوب غرب وارد کشور شده و بارش‌ها، استان‌های خوزستان، بوشهر، فارس و کهگیلویه و بویراحمد را در برخواهد گرفت.

کوشا خودرو بین متن خبر

وی تصریح کرد: از روز دوشنبه با تقویت این سامانه بارشی، در جنوب و جنوب غرب کشور شاهد بارندگی در برخی از مناطق خزر و شمال غرب خواهیم بود.

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: بارش‌ها تا آخر هفته ادامه خواهند داشت، ضمن اینکه برای تهران، آسمانی ابری همراه با مه صبحگاهی و کاهش ابر پیش‌بینی می‌شود. هوای سرد در بیشتر مناطق کشور ماندگار است و تا دوشنبه، هوای تهران نیز سرد خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟