فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
داریک صفحه خبر
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

سه مصوبه مهم در جلسه شورای عالی بورس

۱۹۹ مین جلسه شورای عالی بورس دیشب و با سه مصوبه به پایان رسید.
کد خبر: ۱۰۲۰۱۹۱
|
۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۸ 09 December 2020
|
7729 بازدید

 به گزارش بورس تابناک، حسن قالیباف اصل، سخنگوی شورای عالی بورس در خصوص جزییات این جلسه، گفت: سه موضوع مهم و اساسی در این جلسه به تصویب رسید.

وی تصریح کرد: پیشنهاد اصلاح موادی از دستورالعمل موضوع ماده ۱۸ آیین نامه اجرایی قانون بازار از نظر نگارشی و گزینش کلمات با بار معنایی جدید و الحاق بندهای جدیدی به آن در شورا مصوب شد.

کوشا خودرو بین متن خبر

سخنگوی شورای عالی بورس ادامه داد: همچین پیشنهادهای سازمان درباره سیاستگذاری در خصوص نحوه اجرای قانون بازار راجع به موارد عدم ارائه اطلاعات و عدم رعایت استاندارهای حسابداری ملی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصویب شد.

قالیباف اصل تصویب دستورالعمل طبقه بندی اطلاعات محرمانه و تعیین سطح دسترسی اشخاص را سومین موضوع مهم این جلسه دانست و تاکید کرد: امشب تحولات بازار سرمایه و وضع بازار در شورا مورد بررسی قرار گرفت و نحوه اجرایی شدن مصوبات شورا در این خصوص ارزیابی شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

 

منبع:سنا

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟