آیا آرزوی اقامت استرالیا را دارید؟ بسیاری از مهاجران به دلیل فرهنگ مهاجرپذیر، شرایط آب و هوایی مناسب و فرصتهای تحصیلی و شغلی بینظیر، استرالیا را به عنوان مقصد خود انتخاب میکنند. در این مقاله راهنمای مختصر و مفید برای آشنایی بیشتر با این کشور ارائه میگردد.
مزایا و معایب زندگی در استرالیا:
در این بخش مختصرا به معایب و مزایای اقامت در استرالیا پرداخته میشود. در ضمن میتوانید برای انتخاب وکیل رسمی مهاجرت استرالیا به سایت سلکت ویزا (selectvisa.com)مراجعه کنید.
مزایا:
- یکی از مزایای زندگی در استرالیا، مراقبتهای پزشکی و درمانی آن است. مهاجران میتوانند در هنگام زندگی در این کشور، از مراقبتهای پزشکی با کیفیت بالا استفاده کنند. شهروندان و مقیمهای دائم این کشور میتوانند این خدمات را با هزینههای بسیارکم و در مواردی رایگان دریافت کنند.
- اگر هدف شما اخذ تابعیت دائم است، بدانید که کشور استرالیا میتواند یکی از گزینههای شما باشد که به نسبت راحتتر میتوانید تابعیت این کشور را بگیرید. یکی از روشهای معمول برای این منظور، تحصیل و یا فعالیت شغلی به مدت 4 سال و سپس اقدام برای ویزای دائم است.
- متوسط حقوق و دستمزد سالیانه در استرالیا 91550 دلار استرالیا، معادل 64000 دلار آمریکا است که در مقایسه با سایر کشورها نسبتا زیاد میباشد.
- استرالیا طبیعیت بکر و بسیار زیبایی دارد. در این کشور میتوانید حیوانات کمیابی مثل کوالا، وال آبی، کانگورو و موارد دیگر را با گردش در طبیعت ببینید.
- شهرهای اصلی استرالیا مثل سیدنی، ملبورن و پرت از بهترین مقاصد برای مهاجران محسوب میشوند که امکانات بسیار زیادی دارند.
معایب:
- با وجود اینکه کیفیت زندگی در استرالیا بالا است؛ اما هزینهها نیز به همان نسبت سنگین است. به طور متوسط هزینهی ماهیانهی یک فرد مهاجر چیزی بین 800 تا 1000 دلار استرالیا (560 تا 700 دلار آمریکا) متغیر خواهد بود که این هزینه بدون احتساب اجاره بها است. اجازه مسکن نیز با توجه به شهر و میزان دسترسی متفاوت است.
- اگرچه مسیر اخذ تابعیت استرالیا آسان و مشخص است؛ اما این موضوع تنها بعد از اخذ ویزای موقت کار امکانپذیر است که فرآیند طولانی و پیچیده دارد. حتی در مواردی ممکن است فرد از لحاظ شخصیتی توسط مقامات دولتی مورد بررسی قرار بگیرد که آیا از لحاظ اخلاقی صلاحیت ماندن در استرالیا را دارد یا خیر.
- استرالیا یک کشور بزرگ است؛ اما با این حال با سایر کشورها فاصله دارد که به نوعی موجب انزوا میشود. بنابراین این مورد، سفرهای خارج از کشور را کمی دشوار و طولانی میکند.
با وجود مزایا و معایب مهاجرت به استرالیا، هرکس باید بنا به اهداف و روحیات خود تصمیمگیری کند. اما این را بدانید که استرالیا کشور مهاجرپذیری است و شما میتوانید همانند یک شهروند عادی از امکانات آنجا استفاده کنید و از لحاظ فرهنگی نیز هیچ مشکلی نداشته باشید. برای اقامت در استرالیا راههای مختلفی وجود دارد که به شما این امکان را میدهد که بنا به ویژگیها و اهداف خود بهترین گزینه را انتخاب کنید. برای اخذ تابعیت استرالیا بهتر است ابتدا امتیازات خود را بررسی و برای بالا بردن آن اقداماتی را انجام دهید. یکی از روشهای معمول این است که علاقهمندان ابتدا برای تحصیل یا کار ویزای موقت چندساله اخذ میکنند و سپس برای ویزای دائم اقدام میکنند.
ویزای کار استرالیا
به طور کلی با توجه به طول مدتی که میخواهید در استرالیا بمانید، میتوانید برای دونوع ویزا کار استرالیا اقدام کنید: ویزای موقت و دائم. خود این ویزاها شامل چنددسته میشوند.
ویزای موقت:
- این ویزا به شما اجازه میدهد که برای کار به صورت موقت در استرالیا بمانید. در این ویزا ممکن است شرایطی مثل اجازهی کار مشخص یا کار کردن با کارفرمای خاص ذکر شود. به این نکته توجه کنید که این ویزا میتواند مقدمات و امتیازات لازم برای ویزا و اقامت دائم را فراهم کند.
در ادامه لیستی از انواع ویزای کار موقت ذکر میشود:
ویزای subclass 482:
- این ویزا با اسپانسرشیپ کارفرمایان قابل اخذ است. یعنی کارفرمایانی که نمیتوانند نیروی مورد نیاز خود را در استرالیا پیدا کنند، از این طریق کمبود نیروی خود را تامین میکنند.
ویزای subclass 485:
- این ویزا برای دانشجویان بینالمللی و دانشجویانی است که به تازگی از دانشگاههای استرالیا فارغالتحصیل شدهاند و مهارت و مدرک لازم برای فعالیت در مشاغل مربوطه را دارند.
- یکی از روشهای معمول برای اخذ اقامت دائم استرالیا، ابتدا گرفتن ویزای تحصیلی و بعد از اتمام آن گرفتن ویزای موقت کار و در انتها با بالابردن امتیازات مربوطه، اقدام برای ویزای دائم است.
- به تازگی با همهگیری کرونا، سازمان مهاجرت استرالیا اعلام کردهاست فارغالتحصیلانی که تحت تاثیر محدودیتهای پروازی و غیره برای بازگشت به کشور خود قرار گرفتهاند میتوانند برای 12 ماه ویزای موقت دانشجویی خود را تمدید کنند.
ویزای subclass 476:
این ویزا به دانشجویان رشتههای مهندسی که به تازگی فارغالتحصیل شدهاند، اجازه میدهد تا 18 ماه دیگر در استرالیا به کار یا تحصیل بپردازند. برای این ویزا باید در 2 سال گذشته از یک موسسه یا دانشگاه مورد تایید فارغالتحصیل شده و کمتر از 31 سال سن داشته باشید.
ویزای subclass 489:
- این ویزا برای نیروی کار ماهری است که میخواهد در مناطق کم جمعیت استرالیا کار و زندگی کند. این ویزا به اعضای خانواده فرد نیز تعلق میگیرد. مدت زمان این ویزا 4 سال است و بعد از آن میتوان برای ویزای دائم subclass 887 اقدام کرد.
ویزای subclass 188:
- این ویزا به شما اجازه میدهد که در استرالیا بیزینس کنید و کسب و کار خود را تاسیس کنید و کارآفرینی انجام دهید. علاوه بر آن میتوانید در این کشور سرمایهگذاری کنید. برای این ویزا قید شده است که باید بیزینس جدید راه بیندازید و توسط یک آژانس ایالتی در استرالیا معرفی شوید و اسپانسر بگیرید. این ویزا جزییات زیادی دارد که به بخشهای مختلف تقسیم میشود.
انتهای رپرتاژ آگهی/