طرح تحقیق و تفحص از شهرداری تهران در مجلس کلید خورد

کد خبر: ۱۰۲۴۵۱۳
|
۰۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۰ 29 December 2020
|
9829 بازدید

نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از آغاز طرح تحقیق و تفحص از دوره فعلی شهرداری تهران خبر داد و گفت: وضعیت در شهرداری تهران خوب نیست.

به گزارش فارس، کمال علیپور از آغاز طرح تحقیق و تفحص از شهرداری تهران خبر داد و گفت: این کار در چند بند آغاز شده است.

وی با بیان اینکه تعدادی از نمایندگان طرح تحقیق و تفحص را امضا کرده اند، گفت: منتظریم تا اعلام وصول شود.

نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی یکی از موضوعات هدر رفت سرمایه اجتماعی در دوره فعلی مدیریت شهری تهران است و اینکه شهرداری برنامه 5 ساله را به درستی اجرا نکرده است.

به گفته علیپور باید اقدامات صورت گرفته در بحث زیر ساخت مورد بررسی قرار گیرد و همچنین شهرداری باید اعلام کند چه اقداماتی برای کاهش آلودگی هوا انجام داده است، روز به روز وضعیت آلودگی هوا بدتر می شود و سلامت شهروندان به خطر افتاده است و همچنین شهرداری باید در خصوص پروژه ها پاسخگو باشد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟