دستگیری ۲ دلال ارز و کشف‌ ۱۶ هزار‌ دلار در میدان فردوسی

کد خبر: ۱۰۲۹۴۶۳
|
۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۸ 21 January 2021
|
8796 بازدید
|
۱

سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری دو دلال ارز در میدان فردوسی و کشف ۱۶ هزار دلار خبر داد.

به گزارشر فارس، سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری 2 دلال ارز و کشف 16 هزار دلار ارز خارجی در مرکز تهران خبر داد.

سرهنگ دوستعلی جلیلیان در تشریح این خبر بیان داشت: با هدف مبارزه با مخلان اقتصادی و پیشگیری از اخلال در نظم عمومی، تیم اطلاعاتی کلانتری 109 بهارستان ظهر روز گذشته موفق شد 2 دلال ارز را که با استفاده از یک دستگاه موتورسیکلت در حال پرسه زنی در اطراف میدان فردوسی بودند شناسایی کنند.

وی افزود: تیم گشت انتظامی کلانتری برای بررسی موضوع تغییر مسیر داده و به موتورسواران نزدیک و متهمان که متوجه حضور گشت کلانتری در نزدیکی خود شده بودند، از محل متواری و عملیات تعقیب متهمان آغاز شد.

سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری با اشاره به اینکه پس از مدتی تعقیب و گریز، هر دو متهم دستگیر و موتورسیکلتشان توقیف شد، افزود: پس از بررسی موتورسیکلت متهمان، 165 قطعه صد دلاری که در زیر زین موتورسیکلت جاساز شده بود، کشف کردند.

سرهنگ جلیلیان تصریح کرد: کارشناسان ارزش دلارهای کشف شده را بیش از 3میلیارد و 500 میلیون ریال برآورد کردند که به همراه متهمان پس از تکمیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضائی شد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Turkey
|
۲۰:۴۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۲
اینجوری میخواین قیمت دلار پایین بیاد ؟!!!
واقعا هر کی فکر میکنه که دلار از 100 هزار تومن کمتر ارزش داره باید به عقلش شک کرد !!!

ممنونم تابناک
ممنونم
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت