پاسخ به برخی ادعاها درباره تولید داروی کرونا

رییس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا با تاکید بر اینکه داروهای ادعا شده در کشور برای کاهش مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا اثرات اثبات شده‌ای ندارند، گفت: هیچ دارویی در این زمینه در پروتکل‌های درمانی بین‌المللی وارد نشده است.
کد خبر: ۱۰۴۰۲۱۹
|
۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۲ 12 March 2021
|
5249 بازدید
|
۲

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، دکتر مصطفی قانعی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص تولید داروهای گیاهی برای درمان بیماری کرونا، گفت: در پروتکل‌های درمانی این بیماری تاکید شده است که این داروها می‌توانند برای تسکین بیماری مورد استفاده قرار گیرند.

وی ادامه داد: زمانی که سازمان غذا و دارو تاییدیه برای دارویی صادر می‌کند، می‌توان از آن دارو برای درمان استفاده کرد.

قانعی اظهار کرد: ولی آنچه که به عنوان دارو برای بیماری کووید-۱۹ در نظر داریم، دارویی است که بتواند در ICU بیمارستان‌ها به کاهش مرگ بیماران مبتلا منجر شود. بر این اساس تاکنون ۳ داروی "کورتیکوئید استروئید"، "داروی ضد انعقاد" و "اکسیژن" به عنوان داروهایی که در کاهش مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا موثر هستند، معرفی شده‌اند.

دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا تاکید کرد: سایر داروها اعم از آن دسته از داروهایی که تولید آنها اعلام شده است، اثر اثبات شده‌ای ندارند و در پروتکل‌های درمانی بین المللی نیز وارد نشده‌اند، ضمن آنکه در کشور نیز دارویی که منجر به کاهش مرگ ومیر ناشی از این ویروس شود، در اختیار نداریم.

به گزارش ایسنا، اخیرا از سوی برخی از مسوولان ادعای کشف دارویی برای درمان بیماری کووید-۱۹ اعلام شده است که به گفته دکتر قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی تاکنون چنین دارویی نه در پروتکل‌های درمانی جهانی وارد شده و نه در ایران به تولید رسیده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۲
اینا رو ول کن. از دستگاه کرونا یاب چه خبر؟؟؟؟ همون دستگاهی که 20:30 با آب و تاب داشت گزارشش رو پخش میکرد؟؟ لامصب از فاصله 100 متری ویروس کرونا رو تشخیص میداد و دیش نصب شده بر روی اون دستگاه کذایی سمت ویروس رو نشون میکرد.
چرا کلاش ها و کلاه بردارهایی که آبروی نظام و نیروهای مسلح رو بردن دستگیر و محاکمه نمیکنید؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۲
بله ممکن است در حالت اورژانسی بلا اثر یا اثر پایینی داشته باشه اما در حالت خفیف و یا برای حاد نشدن هم اثر نداره ؟!! ممکنه شما با یک قرض سرماخوردگی در حالت سرماخوردگی خفیف درمان شوید اما در سرماخوردگی حاد با قرص سرماخوردگی درمان نمی شوید اما کسی قرص سرماخوردگی را رد نمی کنه
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟