فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

مذاکرات توییتر برای خرید چهار میلیارد دلاری کلاب هاوس

شرکت توییتر در ماه‌های اخیر مذاکراتی برای خرید اپلیکیشن شبکه اجتماعی صوتی کلاب هاوس به ارزش چهار میلیارد دلار داشته است.
کد خبر: ۱۰۴۴۸۲۸
|
۱۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۹ 08 April 2021
|
6301 بازدید
                              مذاکرات توییتر برای خرید چهار میلیارد دلاری کلاب هاوس

 

 

کوشا خودرو بین متن خبر

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، منابع آگاه به بلومبرگ گفتند مذاکرات دیگر در جریان نیست و معلوم نیست چرا متوقف شده است. توییتر و کلاب هاوس در این باره اظهارنظر نکردند.

اپلیکیشن کلاب هاوس که ورود به آن تنها با دعوت امکان پذیر است، به کاربران امکان می‌دهد به بحث درباره موضوعات مختلف در چت روم صوتی بپردازند و اخیرا ۱۰ میلیون کاربر هفتگی فعال گزارش کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

این اپلیکیشن پس از این که الون ماسک، میلیاردر و مدیرعامل شرکت تسلا و مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیس بوک در آن ظاهر شدند و افراد بیشتری در دوران قرنطینه پاندمی کووید ۱۹ از این اپلیکیشن استفاده کردند، با افزایش محبوبیت روبرو شد.

بر اساس گزارش رویترز، توییتر هم قابلیت لایو صوتی Space را عرضه کرد که قصد دارد ماه جاری برای همه کاربران قابل دسترس کند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟