به گزارش
تابناک اقتصادی؛ در کمتر از یک ماه قبل، ارزش بیت کوین به دنبال اعلام پیشنهاد دو برابر کردن مالیات بر افزایش سرمایه برای ثروتمندان توسط بایدن، کاهش یافت.
در آن مقطع اعلام شد برنامههای مالیاتی جدید که سرمایه گذاران را وادار به ثبت سود سهام و سایر داراییهای ریسک پذیر میکند، بازارها را متزلزل کرده است. نیک اسپانوس، بنیانگذار مرکز بیت کوین NYC گفت: «با نرخ رشد بالا در قیمت بیت کوین، دارندگان رمز ارزهایی که سود کسب کردهاند، مشمول این افزایش مالیات میشوند.» او پیش بینی کرد که ارزش بیت کوین در روزهای آینده بیشتر افت کند.
حال پس از گذشت چند هفته از ریزش بیت کوین به زیر ۵۰ هزار دلار، دوباره با خبری از شرق آسیا، به یکباره ارزش ارزهای دیجیتال با ریزش مواجه شده و پس از مدت ها، بیت کوین به زیر مرز ۴۰ هزار دلار کاهش یافته است.
تلاش چین برای محدود کردن بازار ارزهای دیجیتال
در این باره سیانبیسی اعلام کرد: چین ارائه خدمات برای تجارت ارزهای دیجیتال از سوی مؤسسات مالی و پرداختی را ممنوع اعلام کرد و به سرمایهگذاران در مورد خرید این ارزها هشدار داد. این جدیدترین تلاش چین برای محدود کردن بازار در حال رشد ارزهای دیجیتال است. سه سازمان مربوط به بازارهای مالی چین در بیانیه مشترکی اعلام کردند: تحت این ممنوعیت هیچ مؤسسه مالی و اعتباری نباید هیچ خدماتی در ارتباط با ارزهای دیجیتال ارائه کنند که این شامل ثبت، پرداخت و انتقال وجه است. در این بیانیه آمده است: اخیراً قیمت ارزهای دیجیتال جهش و سقوط شدیدی را تجربه کرده است و تجارت حبابی ارزهای مجازی گسترش یافته است. این نوسانات ریسک شدیدی برای اموال مردم ایجاد کرده و اختلالاتی جدی در نظام اقتصادی به وجود آورده است.
پس از این خبر، سقوط سنگین ارزهای دیجیتال را اتفاق افتاد. به گونهای که تا ساعت ۱۰:۵۱ به وقت تهران ارزش بیتکوین با سقوطی ۷.۷۳ درصدی به ۳۹،۷۸۱.۷۳ دلار بازگشت. با سقوط ارزش بیت کوین به زیر ۴۰ هزار دلار که برای اولین بار در ۱۴ هفته اخیر رخ داد، ۲۸۰ میلیارد دلار از ارزش بازار ارزهای مجازی جهان بر باد رفت.
ارزش اتروم، دومین ارز مجازی بزرگ جهان با سقوطی ۱۱.۰۲ درصدی به ۳،۰۰۷.۰۶ دلار رسید. ریپل، سومین ارز دیجیتالی جهان با سقوط ۷.۴۱ درصدی به ۱.۴۶ دلار رسید.
هرچند در ادامه این حواشی و ریزش قیمت ها، سایت کریپتونیوز در این رابطه نوشت: نه اینکه قانون جدیدی (در چین) وضع شده باشد بلکه این بیانیه مشترک با استناد به یک قانون قبلی به فعالان چینی یادآوری کرده است که تراکنشهای مرتبط با رمزارزها زیر چتر حمایت قانون نیست و سرمایه گذاران به تنهایی مسیول هر اتفاقی هستند که بیافتد. دولت چین شهروندان کشورش را از نگهداری ارزهای دیجیتالی یا استخراج آنها منع نکرده است.