بسته اخبار حوادث دوم خرداد ماه ۱۴۰۰؛
ردپای یک زن در جنایت مرموز
آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»/ بازداشت موبایل قاپهای محله قلهک/ رفیق کشی با پیچ گوشتی/ مرگ تلخ ۲ نفر در سدهای کرمان/ ردپای یک زن در جنایت مرمو/ خفاش شب فردیس دستگیر شد/ قتل مدیر ساختمان به خاطر شارژ/ هشت پا» در لانه مافیا!/ متهم: پدرزنم را نکشتم پشیمانم
به گزارش «تابناک»؛ مهمترین اخبار حوادث و توصیه پلیسی امروز (یکشنبه دوم خرداد ماه سال ۱۴۰۰) را میتوانید در این بسته خبری مشاهده کنید.
آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»
مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به دو میلیون و ۹۹۱ هزار و ۸۵۹ تن رسید.
بیشتر بخوانید
بازداشت موبایل قاپهای محله قلهک
رئیس کلانتری ۱۲۴ قلهک از بازداشت ۲ موبایل قاپ و کشف ۳۰ فقره سرقت در محله قلهک خبر داد.
بیشتر بخوانید
رفیق کشی با پیچ گوشتی
مرد عصبانی وقتی با دوستش بر سر مسائل مالی درگیر شد با پیچ گوشتی او را به قتل رساند.
بیشتر بخوانید
مرگ تلخ ۲ نفر در سدهای کرمان
دو نفر در دو حادثه جداگانه در سدهای کرمان غرق شدند و جان باختند.
بیشتر بخوانید
ردپای یک زن در جنایت مرموز
همزمان با قتل مرد میانسال در خانهاش ردپای یک زن ناشناس در این جنایت بهدست آمد.
بیشتر بخوانید
خفاش شب فردیس دستگیر شد
دادستان عمومی و انقلاب فردیس از بازداشت فردی خبر داد که در پوشش مسافرکش اقدام به آزار جنسی بانوان در این شهرستان میکرد.
بیشتر بخوانید
قتل مدیر ساختمان به خاطر شارژ
مرد میانسال که به خاطر تسویه مبلغ شارژ با مدیر ساختمان درگیر شده و او را از بالکن به پایین پرت کرده بود پس از ۲ ماه به قتل اعتراف کرد.
بیشتر بخوانید
هشت پا» در لانه مافیا!
در پی دستگیری شش عضو باند مخوف زورگیری و گوشی قاپی معروف به «هشت پا» در مشهد، مشخص شد که اعضای این باند نیز وابسته به شبکه مافیایی انتقال گوشیهای سرقتی به خارج از مرزهای ایران هستند که در ادامه عملیات، ۲۲ عضو این شبکه زیرزمینی در چنگ قانون گرفتار شدند.
بیشتر بخوانید
متهم: پدرزنم را نکشتم پشیمانم
پرونده مردی که در اقدامی جنونآمیز همسر و مادر همسرش را به قتل رسانده و پدرزنش را مجروح کرده بود، در شعبه ۲ دادگاه کیفری استان تهران مورد بررسی قرار گرفت.
بیشتر بخوانید
توصیه پلیسی:
رمز ارزها
رمز ارزها با عناوین و نمادهای مختلفی توسط برخی از کشورها ایجاد شده و فرآیند اینگونه ارزها به گونهای است که تاکنون برای هیچ یک از آنها پشتوانهای مثل پولهای ملی، طلا و ... مشخص نشده و صرفاً اعتباری در حافظه رایانه هاست. فعالیت در بازار رمز ارزها عملیات پیچیده و کاملاٌ تخصصی است و به خاطر اینکه اکثر سرمایهگذاران بدون دانش و آگاهی کافی در این زمینه فعالیت میکنند بیم آن میرود که داراییهای شهروندان در معرض مخاطرات بازار رمزارزها قرار گیرد.
چون مبدا فعالیت رمزارزها در فضای حقیقی و قلمرو حاکمیت و قضائی جمهوری اسلامی ایران نیست و از طرفی فعالیت این عرصه در بستر فضای مجازی و اینترنت هست محوریت ابزار مبادله (پول) در اختیار حاکمان کمپانیهای فراملی این فناوری قرار میگیرد و این کار را از لحاظ پیگیریهای انتظامی و قضائی با مشکل مواجه میکند. از آنجایی که کشور ایران تحت تحریمها قرار دارد و هرگونه مبادلات با اشخاص با هویت ایرانی ممنوع بوده، از این رو فعالان با افتتاح حساب در صرافیهای خارجی بایستی با هویت غیر ایرانی اقدام به ایجاد حساب کنند که در صورت شناسایی هویت فعال شده موجب مسدود شدن حساب اشخاص شده و ضرر و زیان برای افراد سرمایهگذار را به دنبال دارد.
از آنجایی که ارزهای دیجیتال فاقد هرگونه پشتوانه دولتی و بانکی بوده لذا سرمایه گذاری در این خصوص با مخاطراتی همچون بلوکه شدن داراییها و انواع کلاهبرداری مواجه است. اشخاصی که تحت عنوان صرافی مجازی فعالیت میکنند فاقد مجوز بوده و اقدامات آنان در سرفصل جرایم اخلال در نظام اقتصادی، فرار مالیاتی و پولشویی مورد رسیدگی قرار میگیرد. فعالان از ورود به این حوزه تا قانونگذاری شفاف از سوی دستگاههای متولی خودداری کرده و از هرگونه سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتالی اجتناب کنند. برابر بند یک تصویب نامه شماره ۵۸۱۴۴ هیئت وزیران تمامی ریسکهای فعالیت در حوزههای صنعت ارز دیجیتال به عهده اشخاص فعال است و مشمول حمایت و ضمانت دولتی و بانکی نخواهد بود.
برابر دستورالعمل شماره ۵۰۰۷ وزارت صمت تمامی اشخاصی که در حوزه استخراج فرآوردههای پردازشی رمزنگاری شده یا ماینینگ رمز ارزها فعالیت میکنند باید برابر ضوابط دستورالعمل اقدام به اخذ جواز تاسیس و پروانه بهره برداری کنند تا فعالیت آنان قانونمند تلقی شود و در صورت کشف هرگونه تجهیزات مربوط به این امر و فعالیت در این حوزه با متخلفان برخورد قانونی میشود.