‍ پایان اختلاف چندین ساله با وساطت پلیس در خرم آباد

فرمانده انتظامی خرم آباد ازپایان اختلافات و درگیری های چندین ساله بین دو طایفه با وساطت پلیس و ریش سفیدان در این شهرستان خبر داد .
کد خبر: ۱۰۵۹۳۵۴
|
۳۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۸ 21 June 2021
|
11068 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین ، سرهنگ "عباس دولتشاهی" اظهار داشت: در پی اختلافات خانوادگی منجر به درگیری های دسته جمعی چند ساله بین دو طایفه در این شهرستان و تشکیل پرونده های قضائی متعدد، لذا حسب وظیفه و بر اساس آمیزه های دینی ما که صلح، بخشش و رضایت از مسائلی است که در اسلام مورد تاکید جدی قرار گرفته است این موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: به جهت جلوگیری از هرگونه تنش و نزاع های بعدی، اقدام به تشکیل تیمی متشکل از معاونان و رئیس کلانتری ۱۸ به سرپرستی جانشین شهرستان به منظور رایزنی و حل و فصل اختلافات شدیم که پس از برگزاری چند جلسه و همچنین دعوت از بزرگان و ریش سفیدان ، معتمدان و متنفذین و روحایت معزز ضمن دعوت طرفین به خویشتن داری به این اختلاف کهنه با وساطتت همه بزرگان پایان داده شد.

این مقام انتظامی بیان داشت: معتمدان و ریش سفیدان سفیران صلح و سازش در بین مردم هستند و پلیس برای پیشگیری از جرائم نیازمند استفاده از این ظرفیت عظیم است.

دولتشاهی ادامه داد: میانجی گری بزرگان طوایف در حل بسیاری از اختلافات موثر است و با توجه به حساسیت موضوع می طلبد که افراد معتمد و ریش سفیدان با مداخله در این گونه اختلافات از بروز هرگونه تنش و نزاع جلوگیری و انسجام طوایف را برای حل اختلافات و همدلی با یکدیگر حفظ کنند.

فرمانده انتظامی خرم آباد تصریح کرد: امیدواریم با همکاری همه مردم ، و اصحاب رسانه بتوانیم گام های بیشتری در راستای فرهنگ سازی و ارج نهادن به سنت های دینی و گسترش فضای صلح و سازش برداریم و توصیه موکد پلیس به عنوان خدمتگزار به همه مردم ، مسئولان و متنفذین و ریش سفیدان این است که دربحث اختلافات و کدورت ها و مواردی این چنین ، ورود پیدا کنند و سنت ها ی دینی و مذهبی از جمله گذشت و بخشش را رواج دهیم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟