ادامه واردات واکسن کرونا توسط هلال‌احمر

رییس جمعیت هلال احمر از ورود هفتمین محموله واکسن کرونا به کشور که از سوی این جمعیت تامین شده، خبر داد.
کد خبر: ۱۰۶۴۶۱۹
|
۲۷ تير ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۸ 18 July 2021
|
6439 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، دکتر کریم همتی، رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت:صبح امروز یکشنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۰، هفتمین محموله‌ واکسن تهیه شده توسط جمعیت هلال احمر در فرودگاه امام خمینی (ره) برای توزیع سریع و سراسری در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفت.

وی گفت: در این مرحله یک میلیون و ۱۳۱ هزار و ۶۰۰ دُز واکسن به کشور وارد شد.

به گفته وی، با ورود این محموله، واکسنها تاکنون توسط ۹ پرواز به کشور منتقل شده است و مجموعا هشت میلیون و ۱۷۴ هزار و ۴۰۰ دُز واکسن توسط هلال احمر وارد کشور شده است.

بنابر اعلام روابط عمومی هلال احمر، همتی گفت: جمعیت هلال احمر در تلاش است با کمک همکارانِ سایر دستگاه‌ها و شرکای بین المللی در امر تهیه و انتقال واکسن به داخل کشور همچون گذشته فعالیت داشته باشد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۷
سلام
الحمدالله تولید انواع واکسن های داخلی دروغ بوده است. جناب مخبر در برهه انتخابات صرفا برای تبلیغ خودش اعلام عمومی تولید واکسن ملی را در تلویزیون جشن گرفت.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟