انتقال هوایی قلب اهدایی از اهواز به تهران

در این انتقال با همکاری تیم های پیوند و واحدهای فراهم آوری دانشگاه های علوم پزشکی اهواز و ایران، فرد گیرنده و دهنده قلب شناسایی و با کمک سازمان اورژانس کشور و هوانیروز جهت پیوند به بیمارستان شهید رجایی تهران انتقال داده شد.
کد خبر: ۱۰۶۵۱۶۵
|
۲۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۲ 20 July 2021
|
8301 بازدید

به گزارش تابناک و بنابر اعلام وبدا، رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: عملیات پیوند قلب از طریق انتقال هوایی با موفقیت از اهواز به تهران انجام شد.

 مهدی شادنوش رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این خصوص گفت: عملیات پیوند قلب از طریق انتقال هوایی قلب خانمی ۲۹ ساله اهل اهواز با موفقیت صورت گرفت.

وی افزود: در این انتقال با همکاری تیم های پیوند و واحدهای فراهم آوری دانشگاه های علوم پزشکی اهواز و ایران، فرد گیرنده و دهنده قلب شناسایی و با کمک سازمان اورژانس کشور و هوانیروز جهت پیوند به بیمارستان شهید رجایی تهران انتقال داده شد.

رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزات بهداشت افزود: با رعایت پروتکل های بهداشتی پیشگیری و مقابله با کرونا قلب این قهرمان ۲۹ ساله از اهواز به تهران منتقل شد و در بیمارستان شهید رجایی به یک نوجوان ۱۴ ساله با موفقیت پیوند زده شود.


وی افزود: کبد و کلیه های این فرد در اهواز به دیگر بیماران نیازمند پیوند زده شد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت