روند بورس تا پایان شهریور ماه چگونه خواهد بود؟

روند صعودی شاخص کل از ۳ خرداد ماه سال جاری آغاز شده است و در سه ماه گذشته شاخص کل رشد ۳۸ درصدی را به ثبت رسانده و در سطح یک میلیون و ۵۱۵ هزار واحدی قرار گرفته است. روند بورس تا آخر شهریور ماه چگونه خواهد بود و آیا شاخص کل می‌تواند سطح یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحد را در این ماه ببیند؟
کد خبر: ۱۰۷۱۷۵۰
|
۰۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۵ 24 August 2021
|
3144 بازدید

به گزارش بورس تابناک، تقریبا از اوایل خرداد ماه سال جاری بود که نشانه‌های آغاز یک روند صعودی در بازار سرمایه دیده شد و این نشانه‌ها از ابتدای تیرماه سال جاری بیشتر نمایان شد.

روند بورس تا پایان شهریور ماه چگونه خواهد بود؟
 

شاخص کل که در ۳ خرداد ماه بر روی سطح یک میلیون و ۹۵ هزار و ۶۹۷ واحد قرار داشت، شروع به رشد کرد و این سطح در ۱ شهریور ماه سال جاری به یک میلیون و ۵۱۵ هزار و ۹۲۳ واحد رسید. به عبارت بهتر طی سه ماه گذشته شاخص کل توانسته است که ۳۸ درصد رشد را تجربه کند.

در این مدت ارزش معاملات رکورد‌های سال جاری خود را به صورت مداوم شکسته است و هم اکنون حوالی ۱۰ هزار میلیارد تومان می‌باشد که خبر خوبی برای سهامداران است. همچنین نماد‌های بسیاری توانسته اند که از صف فروش‌ها فاصله بگیرند و تعداد نماد‌ها با صف خرید از تعداد نماد‌ها با صف فروش پیشی گرفته است.
آنچه در بازار این سه ماه اخیر دیده می‌شود اقبال سهامداران حقیقی به بازار بوده و این مسئله را می‌توان از ورود پول حقیقی به بازار مشاهده کرد.

بهبود اوضاع بازار سرمایه در سه ماه اخیر و روند صعودی شاخص کل حالا این پرسش را برای سهامداران به وجود آورده است که شرایط بازار در پایان شهریور ماه چگونه خواهد بود و شاخص کل در چه سطحی قرار خواهد گرفت؟

بازار رو به رشد با یک روند منطقی تر

حمید میرمعینی کارشناس و تحلیلگر بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار بورس تابناک در پاسخ به این پرسش‌ها گفت: از اواسط خردادماه سال جاری ما شاهد یک روند رو به رشد بورس، به دور از هیجان و متناسب با اتفاقاتی که رخ می‌داد، بودیم. وی ادامه داد: به نظر می‌رسد که با توجه به شرایط پیش رو از جمله طولانی‌تر شدن روند مذاکرات برجام که خود منجر به رشد احتمالی قیمت دلار خواهد شد و همین طور کسری بودجه‌ و اثرات تورمی که در تامین آن وجود دارد، بازار رو به رشد خواهد بود، اما این روند صعودی منطقی‌تر و دور از هیجان خواهد بود. بازار متناسب با اتفاقاتی که رخ خواهد داد و تصمیماتی که تیم اقتصادی دولت جدید اتخاذ خواهد کرد روند رو به رشدی را خواهد داشت.

میرمعینی با اشاره به اینکه ممکن است در این روند صعودی یک وقفه کوچکی هم رخ دهد، افزود:، ولی ریزش آنچنانی به نظر نمی‌رسد که رخ دهد مگر آنکه دولت به منابع ارزی جدیدی دست یابد و بتواند قیمت ارز را کاهش دهد و در این صورت ممکن است بازار دچار اصلاح قیمتی به خصوص در نماد‌های صادرات محور باشد.

این تحلیلگر بازار سرمایه تاکید کرد: اگر مذاکرات برجامی به حالت کنونی پیش رود و طولانی شود به نظر شاهد رشد قیمت دلار و کالا‌ها و متعاقبا رشد بازار سرمایه باشیم.

شاخص کل کانال 1.6 میلیون واحدی را در شهریور ماه خواهد دید؟

وی درباره جایگاه شاخص کل در پایان شهریور ماه سال جاری نیز گفت: پیش بینی می‌شود که تا پایان شهریور ماه سال جاری شاخص کل سطح یک میلیون و ۶۰۰ هزار تا یک میلیون و ۶۵۰ هزار واحد را ببیند، اما روند رو به رشد در مقایسه با دو ماه گذشته کندتر خواهد شد.

سه عاملی که در یک ماه اخیر بر روی روند بورس تاثیرگذار خواهند بود

میرمعینی در انتها اظهار داشت: باید منتظر بمانیم و ببینیم که هیات دولت جدید چه تصمیماتی را راجع به قیمت گذاری دستوری اتخاذ خواهد کرد و وضعیت خودرو، سیمان و فلزات اساسی چگونه خواهد شد. به علاوه باید ببینیم که دولت جدید چه راهکاری را برای تامین کسری بودجه خود اتخاذ خواهد کرد و همچنین نرخ سود بانکی و نرخ اوراق به چه صورت خواهد بود. این سه عامل می‌تواند بسیار بر روند بازار سرمایه در یک ماه اخیر تاثیرگذار باشد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟