واکسیناسیون در تهران به روزانه ١٠٠ هزار دوز رسید

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: واکسیناسیون روزانه در تهران تا ۳۰۰ هزار دُز قابل افزایش است و به عبارتی هر سه تا چهار روز می توان به حدود یک میلیون شهروند تهرانی واکسن کرونا تزریق کرد.
کد خبر: ۱۰۷۵۳۰۷
|
۱۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۸ 10 September 2021
|
4718 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، دکتر جلیل کوهپایه زاده روز جمعه مهمترین شرط رسیدن به این هدف را تامین واکسن مورد نیاز اعلام کرد و افزود: با افزایش ساعات کار مراکز تجمیعی و بهره گیری کامل از ظرفیت های مراکز واکسیناسیون موجود، به این هدف مهم دست خواهیم یافت.

وی، موضوع اصلی شتاب گرفتن واکسیناسیون کرونا را تامین واکسن مورد نیاز اعلام و اظهار امیدواری کرد که با برنامه ریزی های انجام شده این موضوع به نحو مطلوبی برطرف خواهد شد.

کوهپایه زاده، تعداد مراکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در استان تهران را بیش از ۱۳۰ مرکز اعلام کرد و گفت: روزانه حدود ۱۰۰ هزار دُز واکسن تزریق می شود و رکورد روزانه تزریق واکسن کرونا در تهران به ۱۳۰ هزار دز نزدیک شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: تاکنون بیش از ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار دز واکسن کرونا در تهران تزریق شده و با تامین مناسب واکسن، این روند در چند ماه آینده شتاب مطلوبی می گیرد و می توان همه واجدین شرایط واکسینه کرد.

وی با اشاره به راه اندازی چهل و چهارمین مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران، عنوان کرد: با تامین مناسب واکسن، می توان ظرفیت تزریق را به بیش از ۷۰ هزار دز در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران رساند تا هرچه سریع تر جمعیت تحت پوشش واکسینه شوند.

کوهپایه زاده، واکسیناسیون را شرط کافی برای پیشگیری از بیماری کرونا بیان کرد و گفت: مردم همچنان باید توصیه های بهداشتی را رعایت کنند و آن را به هیچ وجه ساده نگیرند.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی مردم همچنان توصیه های بهداشتی مانند استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و شستن مرتب دست ها و حضور نیافتن در تجمعات را به شدت رعایت کنند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟