به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از الجزیره، عون که با ویدئو کنفرانس در هفتادو ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل گفت: ما برای تأمین بودجه پروژههای حیاتی چه در بخش دولتی و چه خصوصی به جامعه بینالمللی متکی هستیم تا چرخه اقتصادی را احیا کرده و فرصتهای شغلی جدیدی ایجاد شود.
عون همچنین خواستار حمایت از پناهندگان سوری در لبنان شد و افزود: ما همه پیشنهادات ادغام سوریها در لبنان را رد میکنیم.
رئیس جمهوری لبنان ماه گذشته رسما فرمان تشکیل دولت جدید این کشور را به ریاست «نجیب میقاتی» امضا و ابلاغ کرد. میقاتی پس از دریافت این فرمان، طی سخنانی وضعیت کشورش را فوقالعاده و دشوار خواند و خواستار اتحاد تمامی لبنانیها و گروهها در راستای نجات کشور شد.
شرایط این روزهای لبنان که از ۲ سال پیش آغاز شده، برای مردم این کشور بسیار بغرنج شده و نبود برق و افت شدید ارزش «لیر» (پول ملی لبنان) در مقابل ارزهای خارجی در کنار کمبود شدید سوخت و همچنین گرانی افسار گسیخته قیمت کالاها در این کشور، فشار مضاعفی بر مردم لبنان وارد کرده، مشکلاتی که از دوره سوم نخست وزیر سوم "سعد حریری" به لبنان تحمیل شده و هم اکنون نخست وزیر جدید باید برای آنها چاره اندیشی کند.
فروپاشی مالی در لبنان از سال ۲۰۱۹ آغاز شد و در ماه گذشته میلادی به مرحله بحران رسید و همزمان با آن کمبود شدید سوخت، لبنان را فلج کرد تا آنجا که خدمات عمومی در این کشور از جمله بیمارستانها در اثر بحران سوخت و برق مجبور به تعطیلی و یا کاهش ساعات کاری خود شدهاند.
با جدیتر شدن بحران اقتصادی و بویژه سوخت در لبنان، پیشنهاد واردات بنزین از ایران با لیره لبنان از سوی سید حسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان مطرح شد و بدین صورت پس از پیگیری و تلاش حزبالله برای واردات سوخت از ایران، تاکنون سه نفتکش حامل سوخت از ایران به سمت این کشور حرکت کردهاند.