با جلسه در وزارت اقتصاد و دارایی؛

مشکل مالیاتی پرسپولیس موقتا رفع شد

کد خبر: ۱۰۸۳۷۱۳
|
۰۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۷ 23 October 2021
|
5717 بازدید

جلسه سید مجید صدری، رئیس هیأت مدیره و سرپرست باشگاه پرسپولیس با مدیران وزارت اقتصاد و دارایی و سازمان امور مالیاتی، مشکل بدهی های مالیاتی پرسپولیس بررسی شد.

به گزارش تابناک ورزشی، باشگاه پرسپولیس اعلام کرد در نشست سید مجید صدری رئیس هیأت مدیره و سرپرست باشگاه پرسپولیس با مدیران وزارت اقتصاد و دارایی و سازمان امور مالیاتی، بدهی ٣٠٠ میلیارد تومانی باشگاه بابت مالیات و جرائم، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد به منظور بررسی آن تا چند ماه به صورت تعلیق درآید.

همچنین مقرر شد با مذاکرات صورت گرفته و تشکیل کارگروه تخصصی برای ارائه مدارک مثبته به سازمان مالیاتی کشور، این رقم سنگین بازنگری شده و کاهش چشمگیری پیدا کند.

این بدهی با تشخیص سازمان امور مالیاتی برای بدهی اصل و جرائم مالیات از سال ۱۳۸۰ تاکنون محاسبه شده که به واسطه آن، حساب‌های باشگاه مسدود شده بود و بعد از ۳ ماه تلاش و پیگیری صدری، حساب‌های باشگاه باز شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
با توجه به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره با ایران، با انجام این مذاکرات در شرایط فعلی موافقید؟