نخست وزیر ایتالیا:

 بحران اقلیمی پیامد‌های جدی بر امنیت جهان دارد

نخست وزیر ایتالیا در بیست و ششمین اجلاس آب و هوایی گلاسکو (کاپ ۲۶) هشدار داد که تغییرات اقلیمی با از بین بردن منابع طبیعی می‌تواند پیامد‌های جدی برای صلح و امنیت جهان به همراه داشته باشد.
کد خبر: ۱۰۸۵۳۲۱
|
۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۶ 01 November 2021
|
5867 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، «ماریو دراگی» روز دوشنبه با ایراد سخنانی در این اجلاس بیان داشت که گرمایش زمین بشدت زندگی بشر را تحت تاثیر قرار خواهد داد و زمان زیادی برای جلوگیری از بروز فاجعه نمانده است. وی با بیان این که بحران یاد شده می‌تواند بشریت را نابود کند افزود: کاپ۲۶ باید نقطه عطفی در تلاش‌های ما برای جلوگیری از تغییرات اقلیمی باشد.

وی از پویش جوانان که این بحران را به صدر دستورکار جهان تبدیل کرده‌اند تشکر کرد و افزود که آن‌ها باید در مرکز مقابله با تغییرات اقلیمی باشند.

نخست وزیر ایتالیا با بیان اینکه نسل آینده ما را براساس دستاورد‌هایی که به دست آوردیم یا نتوانستیم به دست آوریم قضاوت خواهند کرد افزود: باید ان‌ها را در مقابله با تغییرات اقلیمی دخیل کنیم، به حرف آن‌ها گوش کنیم و از آن‌ها یادبگیریم.

بیست و ششمین اجلاس بین المللی آب و هوایی ساعاتی پیش در شهر گلاسکو آغاز به کار کرد. سران و مقام‌های ارشد کشور‌ها گردهم آمده‌اند تا در چارچوب این اجلاس درباره ادامه حیات موافقتنامه زیست محیطی ۲۰۱۵ پاریس که در آن کشور‌ها متعهد به کاهش دمای هوا شده‌اند بحث و تبادل نظر کنند.

این اجلاس تا جمعه هفته آینده در گلاسکو ادامه خواهد داشت. کارشناسان نشست کاپ ۲۶ در گلاسکو را آخرین فرصت برای کاهش روند گرم شدن کره زمین تا حداکثر ۱.۵ درجه سانتیگراد بالاتر از میزان پیش از دوره صنعتی شدن زمین می‌دانند.

دبیرکل سازمان ملل متحد پیشتر با بیان اینکه جهان در مسیر فاجعه اقلیمی حرکت می‌کند هشدار داد که شکست اجلاس پیش رو گزینه نیست بلکه حکم مرگ بشر است. وی بر همین اساس خواستار تشکیل سالانه اجلاس آب و هوایی شد تا تعهدات جدید مقابله با تغییرات اقلیمی مرور شود. اجلاس بین المللی آب و هوایی هر پنج سال یکبار برگزار می‌شود.

گرم شدن کره زمین و تغییرات اقلیمی یکی از نتایج مخرب صنعتی شدن کشور‌ها و افزایش تولید گاز‌های گلخانه‌ای است که کشور‌ها را از دهه ۷۰ میلادی (متعاقب کنفرانس استکهلم) و دهه ۹۰ (کنفرانس ریو) بر آن داشته است نسبت به موضوعات زیست محیطی با اهمیت بیشتری برخورد کرده و در قالب پیمان‌های زیست محیطی نظیر کنوانسیون چتری (کادر) ملل متحد پیرامون تغییرات آب و هوایی ۱۹۹۲ و پیمان پاریس ۲۰۱۵ با متعهد کردن کشور‌ها گامی در جهت مهار میل افسارگسیخته کشور‌ها به توسعه و توجه دادن به هنجار‌های زیست محیطی بردارند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟