به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران؛ جعفر خدابخشی، مدیرکل دفتر بودجه، تشکیلات و آموزش در این خصوص گفت: این دوره برای 615 نفر از کارشناسان آزمایشگاه طراحی و به اجرا درآمد که 333 نفر توانستند با موفقیت دوره را سپری کنند و گواهینامه مهارت بگیرند.
خدابخشی اضافه کرد: در این دوره شرکت کنندگان طی 20 ساعت مهارتهای نگهداری کالاها در انبارها را فراگرفتند و در آزمون الکترونیکی که بر درگاه "سامانه جامع آموزش منابع انسانی" برگزار شد، شرکت کرده و به سوالات طراحی شده پاسخ دادند.
در این خصوص، حیدرعلی نصر، سرپرست مرکز پژوهشهای غلات نیز گفت: هدف از برگزاری این دوره تأمین حداقل شرایط و ضوابط کنترل کیفیت خوب در نگهداری گندم و کالاهای اساسی است به گونهای که آسیبهای فیزیکی و شیمیایی و میکروبی به کالاها وارد نشود و یا به حداقل برسد و ایمنی مصرف کننده تأمین شود.
وی افزود: مواد آموزشی این دوره، آشنا ساختن شرکتکنندگان با مفهوم انبار، انبارکردن و ذخیرهسازی، انبارداری، شرایط نگهداری و ذخیرهسازی کالا با اصول تعیین شده و از جنبههای کیفی و بهداشتی را شامل شده است.
وی خاطر نشان کرد: محتوای آموزشی این دوره با رویکرد ارتقای سطح علمی و فنی کارشناسان مرتبط با نگهداری کالا در شرکت بازرگانی دولتی ایران و برای تمامی کارکنان آزمایشگاه ادارات کل غله و خدمات بازرگانی استانها و متخصصین مرکز پژوهشهای غلات به صورت کاربردی و با تأیید کمیتهی فنی این مرکز طراحی شد.