نحوه استفاده از دستگاه نوار قلب در منزل

الکتروکاردیوگرام (ECG) می‌تواند به نظارت بر طیف گسترده‌ای از حالت‌ها مانند موارد اورژانسی، مواردی که تحت بیهوشی قرار می‌گیرند و برای بیماران بدحال کمک کند. در حالی که یک ابزار تشخیصی ارزشمند در پزشکی به حساب می‌آید،این مقاله کاربردی توضیحاتی در مورد نحوه استفاده از دستگاه نوار قلب را ارائه می‌دهد.
کد خبر: ۱۰۸۵۵۹۹
|
۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۳ 03 November 2021
|
6835 بازدید

نحوه استفاده از دستگاه نوار قلب در منزل

الکتروکاردیوگرام (ECG) می‌تواند به نظارت بر طیف گسترده‌ای از حالت‌ها مانند موارد اورژانسی، مواردی که تحت بیهوشی قرار می‌گیرند و برای بیماران بدحال کمک کند. در حالی که یک ابزار تشخیصی ارزشمند در پزشکی به حساب می‌آید، بسیاری از پرستاران در مورد استفاده از دستگاه ECG نگران هستند، چه به دلیل نامشخص بودن یا ناآشنا بودن دستگاه، یا اینکه مطمئن نیستند در هنگام استفاده به چه چیزی باید توجه کنند. این مقاله کاربردی توضیحاتی در مورد نحوه استفاده از دستگاه نوار قلب را ارائه می‌دهد.

همانطور که اشاره کردیم، الکتروکاردیوگرام (ECG) یک ابزار تشخیصی مفید در پزشکی برای ارزیابی ضربان قلب و ریتم است اما به نظر می‌رسد که برخی از پرستاران پس از خرید و اجاره دستگاه نوار قلب تمایلی به استفاده از دستگاه ندارند و به دو چالش متمایز اشاره می‌کنند. اول، دانستن نحوه راه‌اندازی و استفاده صحیح از دستگاه و دوم، دانستن اینکه وقتی دستگاه کار می‌کند به دنبال چه چیزی باشند. این مقاله کاربردی هر دو این مسائل را بررسی می‌کند و مواردی را پیشنهاد می‌کند که ممکن است از نظارت ECG سودمند باشد.

کابل و الکترود

دستگاه ECG مدل‌ها و برندهای مختلفی دارد که بر سردرگمی استفاده از آن‌ها می‌افزاید. برخی از ماشین‌ها دارای سه کابل برای الکترودها هستند که معمولا به رنگ قرمز، زرد و سبز هستند. برخی دیگر دارای چهار کابل هستند، به طور کلی قرمز، زرد، سبز و سیاه. برخی از ماشین‌ها حتی دارای پنج کابل هستند که شامل یک کابل سفید و الکترود می‌شود. ماشین‌های آمریکایی کاملا رنگ‌بندی متفاوتی دارند، بنابراین بهتر است برای شفاف‌سازی به دفترچه راهنمای کاربر مراجعه کنید. با این حال، یک پروتکل استاندارد برای قرار دادن الکترود وجود دارد که بدون توجه به تعداد الکترودهای موجود، می‌توان از آن پیروی کرد.

قرار دادن صحیح الکترود ECG

زمانی که اقدام به خرید و اجاره دستگاه قلب پرداختید، می توانید الکترودها اینطور قرار دهید:

  • قرمز = فضای بین‌دنده‌ای پنجم – خط آگزیلاری قدامی سمت چپ
  • زرد = فضای بین‌دنده‌ای چهارم – حاشیه راست جناغ
  • سبز = فضای بین‌دنده‌ای پنجم – حاشیه چپ جناغ
  • سیاه = فضای بین‌دنده‌ای پنجم – خط آگزیلاری قدامی سمت چپ

اگر لید پنجم وجود داشته باشد، می‌توان آن را در هر نقطه از قفسه سینه وصل کرد. برای به حداقل رساندن مصنوعات، کابل را در همان جهت کابل‌های دیگر قرار دهید. برای بهبود تماس باید از ژل یا ماده رسانا روی بیمار استفاده شود.

دستگاه نوار قلب

پیکربندی و عملکرد دستگاه ECG از دستگاه‌های اصلی تا مدل‌های پیچیده بالا متفاوت است. اگر از نحوه استفاده از ماشین تمرین مطمئن نیستید، به دفترچه راهنمای کاربر مراجعه کنید و تا حد امکان استفاده از آن را تمرین کنید.

تنظیمات استاندارد دستگاه ECG

  • اکثر دستگاه‌های نوار قلب دارای صفحه نمایش هستند و می‌توان نماهای مختلفی را انتخاب کرد. لید II باید قابل مشاهده باشد، زیرا این لید استاندارد برای تفسیر است. اگر تنها یک لید را می‌توان در یک زمان مشاهده کرد، برای انتخاب لید II اقدام کنید. برخی از ماشین‌ها امکان نمایش لیدهای I، II و III را به طور همزمان فراهم می‌کنند. سرنخ‌های دیگری نیز در دسترس هستند اما عموما برای تفسیر ECG ابزار پیشرفته‌تر استفاده می‌شوند.
  • حساسیت. به عنوان نقطه شروع، ۱۰ میلی ولت را انتخاب کرده و در صورت لزوم تنظیم کنید. هرچه این عدد بزرگتر باشد، نتایج دقیق‌تری ظاهر می‌شوند.
  • سرعت کاغذ. 25 میلی متر بر ثانیه سرعت کاغذ معمولی است. 50 میلی‌متر بر ثانیه سرعت کاغذ را سریع‌تر می‌کند و بنابراین برای دیدن کمپلکس‌ها با فاصله مفید است.
  • تنظیمات خودکار یا دستی. خودکار برای نظارت خوب است زیرا فقط روی صفحه نمایش داده می‌شود و چاپ نمی‌شود. اگر یک رد چاپ شده مورد نیاز است، یک گزینه دستی باید از طریق منو دکمه «اجرا» یا چاپ انتخاب شود. برخی از دستگاه‌های دیگر یک ویژگی آنالیز نیز دارند که ممکن است جراح به آن نیاز داشته باشد یا خیر. پس هنگام خرید و اجاره دستگاه نوار قلب به این نکته توجه کنید.

در حالت ایده آل، بیمار باید آرام باشد و در یک اتاق ساکت برای ضبط نوار قلب حضور پیدا کند. بیمار باید در حالت خوابیده روی یک سطح غیر رسانا، مانند تخت و تشک مواج دراز بکشد. الکترودها را همانطور که در بالا ذکر شد قرار دهید و از اسپریال یا ژل برای بهبود هدایت استفاده کنید. اگر بیمار دچار دیسترس تنفسی باشد، نوار قلب باید در حالت خوابیده استرن گرفته شود.

نحوه استفاده از دستگاه نوار قلب در منزل

سخن پایانی

استفاده از نوار قلب می‌تواند برای همه بیمارانی که تحت بیهوشی قرار می‌گیرند مفید باشد و روش‌های معمول به کارکنان و پرستاران زمان می‌دهد تا با دستگاه و تنظیمات ترجیحی راحت شوند. موارد اورژانسی، بیماران در شرایط بحرانی و بیماران پرخطر همگی باید با نوار قلب کنترل شوند تا آریتمی‌ها به موقع و مناسب درمان شوند. نقش ECG باید تکمیل تکنیک‌های نظارتی باشد که پرستاران دامپزشکی از قبل استفاده می‌کنند، مانند ثبت ضربان نبض و کیفیت نبض، تعداد تنفس وغیره.

دستگاه‌های الکتروکاردیوگرام (ECG) نقش مهمی در نظارت بر بیماران دارند و می‌توانند ابزار مفیدی برای تشخیص باشند. توصیه‌هایی برای استفاده از ECG موارد اورژانسی، بیهوشی، موارد پس از جراحی، مسمومیت، اختلالات الکترولیتی، در صورت مشکوک شدن به آریتمی یا ارزیابی اثربخشی داروهای قلبی وجود دارد که باید جدی گرفته شوند. آشنایی بیشتر با دستگاه ECG به ایجاد اطمینان در استفاده و تفسیر آن کمک می‌کند  و شما عزیزان در هر لحظه از شبانه روز میتوانید از مشاوره پزشکی کارشناسان مجموعه پزشک تجهیز در زمینه خرید و اجاره محصولات پزشکی استفاده کنید.

امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس آنجلس دارید؟