مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

واکنش حزب‌الله لبنان به هدف قرار گرفتن منزل الکاظمی

حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای در واکنش به هدف قرار گرفتن خانه نخست‌وزیر عراق اعلام کرد که مقاومت حمله خائنانه به منزل مسکونی مصطفی الکاظمی در بغداد را با تندترین لحن محکوم می‌کند.
کد خبر: ۱۰۸۶۳۶۲
|
۱۶ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۷ 07 November 2021
|
11358 بازدید
                              واکنش حزب‌الله لبنان به هدف قرار گرفتن منزل الکاظمی
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از سایت شبکه المنار، حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای ضمن محکومیت شدید حمله راکتی به منزل مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر عراق، خواستار یک تحقیق کامل برای کشف ابهامات مربوط به حمله و شناسایی و دستگیری عاملان آن شده است.

در این بیانیه آمده است: ما خواستار انجام تلاش‌های صادقانه برای جلوگیری از فتنه و حفظ امنیت عراق هستیم.

حزب الله افزود: ما خواستار رسیدگی به اختلافات سیاسی عراق از طریق منطق، گفتگو، صبر و عزم برای یافتن راه‌حل‌ای مسالمت آمیز هستیم.

گروه مقاومت لبنان اضافه کرد: ما خواهان بستن راه برای همه کسانی هستیم که می‌خواهند عراق را از داخل به زمین بزنند تا به دشمنان خوش خدمتی کنند.

ستاد اطلاع‌رسانی عراق بامداد یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که طرح حمله یک پهپاد بمبگذاری شده به محل اقامت نخست وزیر عراق در منطقه سبز بغداد با شکست مواجه شد و الکاظمی جان سالم به در برد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟