بارش باران در نقاط مختلف کشور

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران در نقاط مختلف کشور و کاهش دما در نیمه شمالی تا ۱۲ درجه سانتیگراد خبر داد.
کد خبر: ۱۰۸۸۰۰۰
|
۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۰ 16 November 2021
|
9151 بازدید

به گزارش «تابناک»، صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا افزود: امروز(۲۵ آبان ماه) در شمال آذربایجان شرقی، اردبیل، سواحل شمالی، خراسان شمالی و خراسان رضوی همچنین در شرق کرمانشاه، همدان، مرکزی، قم، اصفهان، چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، ایلام بارش باران و برف و وزش باد پیش‌بینی می‌شود همچنین در خوزستان، بوشهر، فارس و دامنه های جنوبی البرز افزایش ابر، بارش پراکنده و وزش باد رخ می‌دهد.

وی در ادامه گفت: بارش در استان‌های جنوبی با رعد و برق همراه خواهد بود و در مناطق مرتفع و سردسیر به‌صورت برف پیش‌بینی می‌شود. شدت بارش در این روز در استان‌های گیلان و مازندران و دریای خزر مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: چهارشنبه (۲۶ آبان ماه) بارش در نوار شمالی کاهش می یابد. بارش در لرستان، جنوب مرکزی، شمال شرق خوزستان، چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و اصفهان ادامه دارد و در شمال قارس، هرمزگان، کرمان، یزد، خراسان رضوی و خراسان جنوبی بارش پراکنده و وزش باد انتظار می‌رود.

وی افزود: پنجشنبه (۲۷ آبان ماه) بارش در شرق فارس، کرمان، هرمزگان، غرب یزد و جمعه (۲۸ آبان ماه) در ارتفاعات کرمان بارش پراکنده و وزش باد انتظار می‌رود. شنبه (۲۹ آبان ماه) در ارتفاعات جنوب غرب و غرب کشور بارش پراکنده رخ می‌دهد و در سایر مناطق جوی پایدار حاکم خواهد بود.

ضیاییان با اشاره به کاهش دما و وزش باد شدید گفت: طی دو روز آینده در نیمه شمالی کشور دما به‌طور میانگین بین ۶ تا ۱۲ درجه کاهش می‌یابد. سه شنبه (۲۵ آبان ماه) در شمال شرق و چهارشنبه و پنجشنبه (۲۶ و ۲۷ آبان ماه) در شمال شرق و شرق کشور وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. روزهای پنجشنبه و جمعه (۲۷ و ۲۸ آبان ماه) در شهرهای صنعتی و پرجمعیت دوباره با افزایش غلظت آلاینده‌ها مواجه هستیم.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا ( ۲۶ آبان ماه) ابری و وزش باد با احتمال رگبار برف و در اواخر وقت نیمه‌ابری با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای ۷ درجه سانتیگراد و طی ‌چهارشنبه ( ۲۷ آبان ماه) صاف تا قسمتی ابری و غبار محلی با احتمال وزش باد با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ آبان ماه) بندرعباس با دمای ۳۰ و ۲۹ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اراک با دمای ۱ و ۴ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟