به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا منادی سفیدان در بخش خبر ۲۱ سیما درباره لایحه رتبه بندی معلمان و رفع ایرادات آن با اشاره به اینکه پارسال، این لایحه به مجلس تقدیم شد، افزود: پس از اینکه این لایحه از صحن علنی به کمیسیون آموزش ارجاع شد در بررسی ها، تغییرات اساسی را در این لایحه انجام دادیم.
او ادامه داد: در لایحه آورده بودند که فقط ۵۰۳ هزار نفر از معلمان را شامل شود، اما با افزایش بیش از ۲۳۰ هزار نفر، معلمانی را که کار اداری انجام میدهند نیز شامل طرح رتبه بندی کردیم.
منادی با اشاره به برخی دیگر از تغییرات این لایحه به نفع معلمان اضافه کرد: هدف از رتبه بندی، ارتقای کیفیت آموزش و حفظ و افزایش منزلت و کرامت معلمان است؛ برای اینکه مملکت آباد شود، معلم باید آباد شود هم از نظر کیفیتی و هم از نظر معیشتی.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: معیار ما این شد که حقوق دریافتی هر معلم کمتر از ۸۰ درصد مربی پایه یک دانشگاه تهران، نباشد.
وی افزود: اکنون هر مربی پایه یک دانشگاه تهران ۱۰ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان حقوق دریافت میکند و با این معیار، هیچ معلمی کمتر از ۸ میلیون و ۸۰ هزار تومان نخواهد گرفت.
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور نیز گفت: آیین نامه اجرایی طرح رتبه بندی معلمان، باید تدوین شود و بر اساس آن، کیفیت رتبه بندی و اجرای معیاریهای تعریف شده در قانون، عملیاتی شود.
حسین عرب اسدی افزود: با توجه به حساسیت آیین نامه و گستره قابل توجه آن باید آیین نامه فنی باشد که امکان اجرای آن فراهم شود؛ پس از آن، تیمهای ارزیابی برای اعمال این معیارها تشکیل و سپس رتبه بندی معلمان، اعمال شود.
عرب اسدی اضافه کرد: از زمانی که ارزیابی اعمال شود میتوان عملیات اجرای حکم و صدور احکام را پیش بینی کرد.
وی ادامه داد: پیش بینی میکنیم اگر فرایند تصویب نهایی انجام شود، آیین نامهها را تا دو ماه آینده تدوین و از ابتدای سال ۱۴۰۱ بتوانیم عملیات اجرای رتبه بندی را اعمال کنیم.